3 gyors trükk az iPhone Fotók alkalmazásához, ha Te is imádsz az iPhone-oddal fényképezni

Az iPhone kamerája kétségtelenül az egyik legjobb és legvonzóbb tulajdonsága, így sokunk már ezt használja elsőszámú fényképezőjeként is. De tudtad, hogyan hozhatod ki a legtöbbet belőle anélkül, hogy harmadik féltől származó alkalmazáshoz kellene fordulnod? Az iGlass most elárulja a legjobb trükköket!

Találd meg gyorsan bármelyik fotódat/videódat

Ha hozzánk hasonlóan Te is rengeteget fotózol/videózol az iPhone-oddal, akkor tudod, milyen nehéz visszakeresni egy bizonyosat. Ezzel az apró trükkel azonban feliratozhatod a fontosabbakat, hogy mindig kéznél legyenek!

Menj az adott képre vagy videóra és húzd fel, úgy, mintha a helyszínt szeretnéd megjeleníteni. Itt keresd meg a “Felirat hozzáadása” sávot és írd be a kívánt címet – például a kutyád nevét. Okézd le és kész is vagy!

Exportáld az Élő fotód videóként

A Live fotó megtart némi mozgást, miután elkészít egy képet, így egy rövid, pillanatot összefoglaló klippet készítve. Azt azonban lehet, hogy Te sem tudtad, hogy videóként is elmentheted!

Nyisd meg a Fotókat és keresd meg az adott Élő képet. Válaszd ki a “Megosztás” ikont a bal alsó sarokban és menj a “Mentés videóként” parancsra. A végén így mind a fotó, mind az adott videó megtalálható lesz az albumodban.

Távolítsd el a Live effektet a fotódról

Véletlenül élő képet lőttél sima helyett, de szeretnéd ugyanazt a fotót egy helyben látni?

Nyisd meg a fotót és kattints a Szerkesztésre. Válaszd ki a “Live” lehetőséget a tálca bal oldalán és menj arra a képkockára, amit szeretnél megtartani. Ezután kattints a “Kulcsfotó beállítása” feliratra, majd nyomd meg a sárga “Live” gombot, hogy kikapcsold az élő funkciót.

A Live fotót vissza is kaphatod, ha ugyanezt a gombot ismét megnyomod.

Neked is az iPhone-od a fényképeződ? Hány képed/videód van?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, IDE kattintva megtekintheted iPhone üvegfólia és más iGlass termékeinket!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük