D668E469 9381 48AD BD2E 48D9D77BFF1A-iglass-iphone-uvegfolia

Titkos trükkök a még jobb iPhone-ozáshoz – Állítsd be a kedvenc TikTok videód háttérnek & még több

Nem, még mindig nem fogytunk ki az iPhone trükkökből. Ha lemaradtál, olvasd el eddigi tippjeinket is – most olyan apró, mégis hasznos tippeket hoztunk, amik gondoskodnak róla, hogy soha ne legyen unalmas az iPhone-élményed vagy éppen arról, hogy mindent a lehető leghatékonyabban csinálhass rajta.

Így legyen a kedvenc TikTok videód a háttered

5EDD548A 658E 45C9 9400 2BCBEF636CBD large-iglass-iphone-uvegfolia

Meguntad az unalmas háttérfotódat? Menj fel a TikTokra és mentsd le a kedvenc videódat Live/Élő fotóként (a továbbítást jelző nyílnál keresd).

Ezután keresd meg a fotóid között és a hagyományos módon beállíthatod a zárolt képernyődnek. Ügyelj arra, hogy a Live fotó beállítást bekapcsolva hagyd. Kész is – ha rányomsz a kijelzőre, már ott is a kedvenc videód mint háttérkép!

Zárj be egyszerre akár 3 alkalmazást

Tudtad, hogyha megnyitod az alkalmazáskezelőt és nem egy, hanem hármat ujjal próbálod meg bezárni az appokat, akkor akár egyszerre hármat is bezárhatsz? Próbáld ki, ha Te is megkönnyítenéd a mindennapjaidat.

Állíts be egyszerűen időzítőt

1C7F0798 8DE8 4DA5 BB5A B92618E8995D-iglass-iphone-uvegfolia

Ugye Te sem szeretnél hosszasan böngészni, mire beállítasz egy stopperórát? Nem is kell: elég, ha csak lehúzod a Vezérlőközpontot, majd hosszan rányomsz az óra ikonra és fel-le húzással beállítod, hogy hány másodperces időzítőt szeretnél.

Soha ne maradj le a fontos hívásokról

Valljuk be, a Ne zavarjanak funkció nagyon hasznos. Néha annyira, hogy egész napra beállítjuk. Arról pedig már nem is beszélve, hogy a legtöbben szinte csak lenémítva használjuk az iPhone-unkat.

Ha azonban van olyan ember, akinek még véletlenül sem szeretnél lemaradni a hívásairól, akkor ne szimplán a kedvencekbe tedd, hanem keresd meg őt a kontaktjaid között, menj a módosításra, keresd meg a csengőhangok menüt és jelöld be az első “Emergency bypass” opciót. Így nem csak látni fogod az illető bejövő hívását ne zavarjanak és csendes módban, de rezgéssel és csengőhanggal is jelez majd a telefonod.

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy, ITT megtalálod prémium iPhone üvegfólia és más iPhone kiegészítő termékeinket.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük