iPhone 16 átlátszó tok

Itt az első pillantás az arany titán iPhone 16 Pro lehetséges dizájnjáról (Hamarosan jön az iPhone 16 átlátszó tok és más kiegészítőink, hogy biztonságban megmutathasd majd)

Bármelyik gyönyörű színt is választod, egy iPhone 16 átlátszó tok segít benne, hogy megvédd értékes új telefonodat, miközben a színt is megvillantod. Az iGlass iPhone 16 átlátszó tok és a többi idei szériához való kiegészítő hamarosan kaphatók lesznek a webshopunkon, addig is nézz körül:

 

Az elmúlt pár hónapban sokféle találgatás született arról, hogy milyen “különleges” színben jelenik meg idén az iPhone 16 Pro. Bár több opció is felmerült, mostanra úgy tűnik, a többség egy bronz vagy arany árnyalat mellett tette le a voksát. Nézzük is a legújabb fotókat az arany változatról és örömmel jelentjük be, hogy hamarosan érkezik iPhone 16 átlátszó tok és további új szériához való kiegészítőink is.

Apple korábban már próbálkozott merészebb színekkel, leginkább a 2013-as iPhone 5c esetében, ami élénk színekben jelent meg. De ezután visszatértek a megszokott fekete, szürke, ezüst, fehér és arany színekhez, és csak 2018-ban dobták piacra az iPhone XR-t, amely több színben is elérhető volt a hagyományos fekete és fehér mellett. Ez indította el azt a trendet, hogy az alap iPhone modellek több színben jelennek meg, míg a Pro modellek évente egy egyedi színt kapnak.

Azóta Apple folytatta ezt a hagyományt. Például az iPhone 11 Pro esetében a Midnight Green volt az új szín, az iPhone 12 Pro Pacific Blue-ban jelent meg, az iPhone 13 Pro Sierra Blue árnyalatot kapott, míg az iPhone 14 Pro Deep Purple színben került piacra. Tavaly, az iPhone 15 Pro esetében Apple újra visszanyúlt a Pacific Blue színhez, most viszont Blue Titanium néven. Az iPhone 13 Pro még egy Alpine Green színt is kapott a ciklus közepén, ezzel az egyetlen Pro modell lett, amely két új színt is kapott a megjelenése után.

Viszont érdemes megjegyezni, hogy az Apple színekkel kapcsolatos pletykái gyakran félrementek. 2021-ben például sokan arra számítottak, hogy az iPhone 13 Pro bronz vagy narancssárga árnyalatban jelenik meg, esetleg Sunset Gold néven. Ehhez képest, amikor megjelent, Sierra Blue színben érkezett, amire kevesen számítottak. Az az év különösen nehéz volt a szivárogtatóknak, sok előrejelzés nem vált valóra.

A legutóbbi pletykák az iPhone 16 Pro színválasztékáról szintén változatosak és néha ellentmondásosak voltak. Februárban egy szivárgás szerint a színek között lehetett volna “Desert Yellow” és “Cement Gray”. Márciusban pedig a “Rose Titanium” nevű árnyalat jött fel. Bár ez utóbbi tűnt a legvalószínűbbnek akkoriban, csak két hete kezdtek el keringeni olyan képek az iPhone 16 próbamodelljeiről, amelyek egy mélyebb bronz színt mutatnak, ami inkább barnás, mint arany.

Ez a bronz szín valószínűleg az a “Desert Titanium”, amiről korábban szó volt, de a pontosság még mindig kérdéses. A különböző szivárgásokban látott színárnyalatok közötti különbség lehet a megvilágítás vagy rosszul elkészített próbamodell eredménye is. Azonban egy friss, megbízható forrás új információkat közölt, melyek szerint az új szín inkább egy világosabb arany árnyalat lesz.

 

iPhone 16 átlátszó tok

 

Ez az új információ a 9to5Mac oldaláról származik, akiknek már voltak sikeres szivárogtatásaik. A forrás, amely ezt az információt szolgáltatta, korábban helyesen jósolta meg az iPhone 15 Pro Natural Titanium színét, bár a nevet akkor sem pontosan azonosították. A mostani jelentés éppen az Apple szeptemberi iPhone eseménye előtti napokban érkezett, ami általában az új színek bemutatásának ideje.

Bár még nem tudjuk pontosan, hogy Apple milyen nevet ad ennek az új színnek – a “Desert Titanium” még mindig esélyes –, a 9to5Mac által bemutatott mockup valószínűleg jó képet ad a végleges árnyalatról.

A kiszivárgott képen az iPhone 16 Pro egy védőtokban látható, ami arra utal, hogy egy kiegészítőgyártótól származik. Érdekes módon a képen egy extra kivágás is látható ugyanazon az oldalon, ahol az oldalsó gomb található, valószínűleg a sokat emlegetett Capture gombnak készült. Ez nem meglepő, különösen egy Pro modellnél; a pletykák szerint mind a négy iPhone 16 modell megkapja az új Capture gombot, bár ha ez nem is igaz, szinte biztos, hogy a két Pro modellbe kerül.

Összefoglalva, bár az iPhone 16 Pro új színével és funkcióival kapcsolatos részletek még mindig alakulnak, úgy tűnik, hogy egy kifinomult bronz vagy arany színre számíthatunk, amely folytatja Apple hagyományát a Pro modellek egyedi színválasztékával kapcsolatban. Az új Capture gomb, ha valóban megjelenik, tovább növeli majd az iPhone Pro sorozat funkcionalitását. Mivel Apple szeptemberi eseménye már a küszöbön áll, hamarosan minden részlet kiderül.

 

Köszönjük a figyelmed! Ne feledkezz meg készüléked stílusos védelméről sem – hamarosan érkezik az iPhone 16 átlátszó tok és egyéb 16-os kiegészítőink a webshopra.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

© Copyright | iGlass Minden jog fenntartva.