iphone üvegfólia

Ha eddig nem tartottad mindig naprakészen az iPhone-odat, akkor ezután biztosan így teszel

Még az iOS kisebb frissítései is gyakran hoznak érdekes új funkciókat és javítanak hibákat, de van egy sokkal fontosabb ok, amiért érdemes mindig a legújabb szoftverfrissítést futtatni az iPhone-odon: a biztonság. Az iOS frissítések gyakran új biztonsági funkciókat is hozzáadnak, mint például a Stolen Device Protection, ami segít megvédeni az iPhone-odat és az azon tárolt információkat. Az Apple folyamatosan macska-egér játékot játszik a zsoldos kémprogramokkal, mint az NSO Group Pegasus. Emiatt szinte minden iOS frissítés jelentős biztonsági réseket foltoz be, melyeket a földalatti hackerközösség már felfedezett és kihasznált. Ha pedig már biztonság, akkor ne feledkezzünk meg az iPhone üvegfólia fontosságáról is, amely kívülről védelmezi az iPhone-odat - ezt nálunk minden készülékre megtalálod.
iPhone 13 mini szilikon tok

Az iPhone SE 4 jobban hajazhat majd az iPhone 16-ra, mint gondoltuk volna

Annak ellenére, hogy mostanában keveset hallani az Apple következő generációs iPhone SE-jéről, a legtöbb jel szerint még mindig jó úton halad a 2025 eleji megjelenés felé. Egy friss szivárgás azonban arra utal, hogy az úgynevezett „iPhone SE 4” sokkal modernebb dizájnt kaphat, mint amit először gondoltunk. Nézzük, mit tudunk róla eddig! (Ha pedig már most is egy kis kijelzős iPhone-od van, mint például a 13 mini, akkor nézd meg iPhone 13 mini szilikon tok tippünket is hozzá.)
iphone 14 pro max tok

Az iPhone 17 Pro lehet az első, három 48 MP-es kamerával felszerelt iPhone modell

Az elmúlt években az Apple folyamatosan javította iPhone kameráinak specifikációit, különösen a megapixelek tekintetében. Ha a pletykák igazak, a jövő évi iPhone 17 Pro talán végleg búcsút int a 12 MP kameráknak. Na de nézzük is a legfrissebb híreket, és mutatunk egy iPhone 14 Pro Max tok tippet is, ha Te már most egy szuper profi kamerás iPhone-t használsz.
iPhone 15 Pro üvegfólia

Most akkor mikor is jön az Apple Intelligencia Európába?!

Nem sokkal azután, hogy az Apple bemutatta az Apple Intelligence-t a Worldwide Developers Conference (WWDC) rendezvényén, gyorsan tisztázta, hogy ezek az erőteljes új AI funkciók egyelőre nem fognak megjelenni az Európai Unióban (EU), mivel ott bizonytalanságok vannak a szabályozásokkal kapcsolatban. Nézzük, milyen kilátások várnak többek között itthon is, illetve nézz egy iPhone 15 Pro üvegfóliát is, ha ezen a kompatibilis készüléken várod a megjelenést és biztonságban tennéd mindezt.
iphone 11 szilikon tok

Még jobb, még fényesebb kijelzőt kaphat az iPhone 16 Pro – Íme a legfrissebb hírek

Míg az idei iPhone 16 Pro modellek esetében már most nagyobb képernyőkre számítunk, most úgy tűnik, azok valószínűleg fényesebbek is lesznek. A dél-koreai ETNews (a MacRumorson keresztül) friss, ellátási láncról szóló jelentése szerint a Samsung egy új típusú, kifejezetten az iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max modellekhez tervezett, nagy teljesítményű kijelzők tömeggyártására készül. Bár az iPhone-ok és a Samsung Galaxy S-sorozatú okostelefonjai riválisok, a Samsung Display részlege évek óta az Apple csúcskategóriás iPhone-jainak OLED-paneljeinek egyik fő beszállítója. A kijelzők ezúttal a Samsung "M" sorozatú OLED-paneljeinek legújabb generációja, amelyet a gyártásukhoz használt fejlett anyagok miatt "M14"-nek neveznek. Nézzük, mit is tudhatnak majd a kijelzők az idei szériában, ha pedig például pont most lesz majd aktuális a cseréd, mert egy még mindig remek, de régebbi modellt használsz, mint például az iPhone 11, akkor nézd meg iPhone 11 szilikon tok ajánlásunkat is fentebb, hogy még biztosan kibírja az iPhone-od a megjelenésig.
airpods pro tok

Tippek, amikről AirPods tulajdonosnak kötelezően tudnia kell (És egy AirPods Pro tok ajánlás a szintén kötelező védelemhez)

Új AirPods-t szereztél be? Ha igen, akkor igazán jó döntést hoztál! Bár sok más remek vezeték nélküli fülhallgató is létezik, az Apple AirPods tökéletesen működik az összes Apple termékkel, és fantasztikus hangminőséget biztosít. Ha először használod az AirPods-t, talán nem tudod, hol is kezdj neki. Sőt az is lehet, hogy már régóta megvan, de úgy érzed, nem használod ki teljes mértékben. Szerencsére, az AirPods-od készen áll a használatra, amint csatlakoztatod az iPhone-odhoz vagy más Apple eszközhöz. Azonban, ha igazán ki akarod maxolni az élményt, van pár beállítás, amit érdemes lehet megváltoztatni. Itt van néhány tipp és trükk, hogy igazi mesterévé válj az AirPods-odnak, és persze egy AirPods és AirPods Pro tok ajánlás, hogy mindezt biztonságos és stílusos védelemben tehesd!
iphone 12 üvegfólia

Az Apple elárulta: ez az év 18 legjelentősebb újítása – Lista

Apple második legnagyobb éves eseménye is lezajlott. A 2024-es Worldwide Developers Conference (WWDC24) megmutatta, min dolgozott az Apple, és izgatottan várjuk az új szoftverfrissítések érkezését később az év során. Mindannyiunknak megvannak a kedvenc funkcióink, amiket minél előbb ki akarunk próbálni, de az Apple-nek is megvan a saját listája az esemény legfontosabb újdonságairól. Egy YouTube-videóban az Apple megosztotta a WWDC24 top 18 dolgát. Íme a legjobb funkciók, amik idén érkeznek - fentebb pedig egy iPhone 12 üvegfólia ajánlás, ha ezen a régebbi, de még mindig szuper készüléken próbálnád ki az újításokat, biztonságban.
iPhone 15 Pro Max Magsafe tok

Tippek: Így hűsítsd le az iPhone-odat a nyári hőségben

A hőmérséklet folyamatosan emelkedik, és sok helyen világszerte új rekordokat döntöttünk a legforróbb napok vagy hónapok tekintetében. Bár a forró napok az embereknek is kellemetlenek, még rosszabbak az eszközeink számára, beleértve az iPhone-odat is. Ha nem vagy óvatos, az extrém hőség tartósan károsíthatja az iPhone-od hardverét. Szerencsére van néhány módszer, amivel hűvösen tarthatod az iPhone-odat a nyár folyamán. Íme egy tucat tipp, hogy az iPhone-od hűvös maradjon. Ha pedig a legfrissebb szériát használod, ne feledkezz meg például iPhone 15 Pro Max Magsafe tok kiegészítődről sem, ami a túlmelegedéstől ugyan nem, de az ütésektől biztosan megvédi majd készülékedet.
iphone 13 tok

Zárolt és elrejtett alkalmazások az iOS 18-ban – Ezért hasznosak a biztonságod szempontjából

Nem, nem csak arra használhatjuk az iOS 18 ezen újdonságait, hogy rejtegessünk ezt-azt a telefonunkon - egy hasznos biztonsági funkciót is jelentenek. Az Apple történelmileg egyfelhasználós megközelítést alkalmazott az iPhone-ok és iPadek esetében, feltételezve, hogy a készülék elülső ajtajának biztosítása elegendő. Idővel az Apple lehetővé tette a felhasználók számára, hogy bizonyos érzékeny területeket lezárjanak, például titkosították a Jegyzetek alkalmazás elemeit, és Face ID-t követeltek meg a Napló alkalmazáshoz. A harmadik féltől származó fejlesztőknek azonban saját biztonsági intézkedéseket kellett bevezetniük a további adatvédelem érdekében. Az iOS 18 és az iPadOS 18 azonban jelentős változást vezet be azok számára, akik alkalmanként megosztják a készüléküket: mostantól bármelyik alkalmazást lezárhatod a készülékeden, és a megnyitásához Face ID, Touch ID vagy jelszóval történő hitelesítésre van szükség. Olvass tovább a részletekért, és ne feledkezz meg iPhone-od külső védelméről sem, melyhez most egy iPhone 13 tok kiegészítőt mutatunk, amely ugyan a feltörés ellen nem, de a betörés és karcolások ellen tökéletesen véd.
iPhone 15 Pro MagSafe tok

Az Apple megmagyarázta, miért kell majd iPhone 15 Pro az Apple Intelligenciához (Mutatunk hozzá egy iPhone 15 Pro MagSafe tok kiegészítőt is, hogy addig be ne törd)

Mielőtt az Apple nemrégiben a Worldwide Developers Conference (WWDC) virtuális színpadára lépett volna, a pletykák már arról szóltak, hogy a nagy teljesítményű új AI-funkciók kizárólag a legújabb iPhone-modellekhez érkeznek majd. Így nem volt nagy meglepetés, amikor ez be is igazolódott... Mindazonáltal az Apple azon döntése, hogy az Apple Intelligence-t az iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max (és a későbbi modellek) modellekre korlátozza, sokakban csalódást keltett. Volt némi zavar is, mivel a három évvel ezelőtti Macek és iPadek is bekerültek, míg a kevesebb mint egy éve megjelent iPhone 15 és iPhone 15 Plus nem. Nézzük, mivel magyarázta ezt az Apple - ha pedig olyan szerencsés vagy, hogy pont ilyen készüléked van, akkor nézd meg iPhone 15 Pro MagSafe tok és üvegfólia választékunkat is, hogy annyira szerencsés is lehess, hogy be sem törik értékes telefonod.
airpods tok

Ezek az újítások jönnek az AirPods-odra az iOS 18-cal (És egy AirPods tok tipp, hogy biztonságban használhasd ki őket)

Az iOS 18 bemutatása rengeteg új funkciót hozott az iPhone számára, de az AirPods felhasználók számára is vannak izgalmas frissítések. A Worldwide Developers Conference (WWDC) Keynote Audio & Home szegmensében az Apple bemutatta, hogy az AirPods Pro viselése közben egy rázással vagy biccentéssel lehet válaszolni a Siri kéréseire, valamint az új Voice Isolation funkciót, amely biztosítja, hogy a hang bármilyen környezetben kristálytiszta maradjon, és a Spatial Audio funkciót a játékokhoz. De ez még nem minden, amit az AirPods a frissítéssel kaphat még idén. Bár ezek a változások talán nem olyan úttörőek, mint az iOS 17-ben, mégis van néhány olyan fejlesztés, amely feldobja az AirPods Pro élményét. Íme egy összefoglaló arról, hogy mire számíthatsz az AirPods esetében az iOS 18-ban és egy AirPods tok tipp, hogy biztonságban használhasd őket!
iphone 13 pro kameravédő

Ezek az iOS 18 leghasznosabb és legmenőbb újításai – Összefoglaltuk a lényeget!

A 2024-es Worldwide Developers Conference (WWDC) Keynote során az Apple bemutatta az utóbbi idők leglenyűgözőbb szoftverfrissítéseit. Az iOS 18, az iPadOS 18 és más operációs rendszerek új funkcióival és fejlesztéseivel, valamint a nagy teljesítményű Apple Intelligence bevezetésével együtt az idei keynote igazán emlékezetes volt. Bár számos új funkciót várunk, az iOS 18 egyik aspektusa kiemelkedik: az a könnyedség, amellyel néhány érintéssel vagy a Siri segítségének megkérésével megtalálhatjuk a fotóinkat, e-mailjeinket és egyéb fájljainkat. Nézd meg, mik lesznek a frissítés leghasznosabb újításai, és ha ezen a népszerű modellen akarod kipróbálni, akkor iPhone 13 Pro kameravédő funkciós kiegészítőinkre is vess egy pillantást.