iPhone 16 privacy üvegfólia

Tudtad? Egy színűvé teheted az összes alkalmazás-ikont a főképernyődön, itt van, hogyan

Nemrég beszéltünk arról, hogyan lehet megváltoztatni az alkalmazások méretét az iPhone kezdőképernyőjén és eltüntetni az alkalmazásneveket. De még nem mutattunk be egy másik, szuper izgalmas (és sokak szerint már régóta esedékes) testreszabási lehetőséget is: a színezést. A színezés lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen színt adj a kezdőképernyődnek. Bár néha talán nem annyira szemkímélő, ha jól állítod be, akkor igazán ütős lehet. Ha már unod a szokásos kezdőképernyő színvilágát, olvass tovább, és megtudod, hogyan tudod ezt feldobni a színezéssel. Ha pedig szeretnéd, hogy ezt a főképernyőt csak te lásd és még új iPhone-od is van, akkor rendeld elő iPhone 16 privacy üvegfólia kiegészítődet.
iPhone 16 Plus tok

Az Apple nagyot újíthat az iPhone 17 szériával: Mire számítunk?

Miközben még mindig várjuk az Apple Intelligence megérkezését az iOS 18.1-be, az idei iPhone 16 modellek lassan már "lejárt lemezek", és mindenki a jövő évi iPhone 17 modellekről pletykál. Bár az iPhone 16 még csak most került piacra, gyorsan elhalványul, és egyre több szó esik az Apple következő nagy dobásáról. Ezen a héten egy újabb elemző csatlakozott a találgatásokhoz, és megerősítette, hogy az iPhone 16 Plus valószínűleg az Apple nagyobb méretű iPhone-okkal kapcsolatos kísérleteinek végét jelenti. Ha viszont Te pont erre csaptál le, akkor a jó hír, hogy iPhone 16 Plus tok kiegészítőnket MagSafe rögzítéssel már meg is rendelheted tőlünk.
iPhone 13 tok

A távolból irányíthatjuk más iPhone-ját vagy iPad-jét FaceTime-on keresztül, hála az iOS 18-nak

Előfordult már, hogy segítettél egy barátodnak vagy anyukádnak, nagymamádnak, valamely családtagnak az iPhone-juk vagy iPad-jük használatában? Ott ültél, elmondtad nekik a lépéseket, de valamiért nem sikerült nekik. Ez a helyzet sokunk számára ismerős lehet, de az iOS 18-nak hála, most már van egy új funkció, ami megkönnyíti ezt a “családi technikai támogatást”. Mostantól, ha mindketten iOS 18-at használtok, és FaceTime-on beszéltek, Te távolról átveheted az irányítást az ő képernyőjük felett – vagy ők az a tiéd felett. Ez a funkció hatalmas segítség lehet, ha gyakran segítesz másoknak a készülékeik kezelésében vagy más okból van erre szükségetek, például munkaügyben egy remote munka esetén. Olvass tovább a részletekért, és miközben olvasol, ne feledkezz meg iPhone-od külső védelméről sem, melyhez most egy iPhone 13 tok kiegészítőt mutatunk.
iPhone 16 Pro védőfólia

Kapcsold ki az iPhone-odat, nagyjából most rögtön – Itt van, miért kellene megtenned!

Bár az iPhone az egyik legjobb okostelefon a piacon, azért mi is tudjuk, hogy nem tökéletes. Előfordulhat, hogy a telefonod váratlan problémákba ütközik. Szerencsére sok ilyen gondot könnyen meg tudsz oldani anélkül, hogy szakemberhez kellene fordulnod. Valójában egy egyszerű újraindítás gyakran a legjobb megoldás.Valószínűleg már hallottad, hogy érdemes időnként kikapcsolni, majd újra bekapcsolni az iPhone-t. Ennek viszont van egy tényleg jó oka: működik! Bár elsőre talán banálisnak tűnik, a telefon újraindítása hihetetlenül hasznos lehet. Nézzük meg, miért is és hogyan is működik - ha pedig egy új iPhone beszerzése is tervben van, akkor a külsejét is óvd meg például új iPhone 16 Pro védőfólia kiegészítőnkkel.
iPhone 13 mini üvegfólia

2025 elejére kilátásban van az AI-alapú, 48MP fúziós kamerás iPhone SE 4 – Minden, amit tudunk

Az új, negyedik generációs iPhone SE érkezéséről már egy ideje hallani lehet, és a Bloomberg újságírója, Mark Gurman most még több részletet árult el. Az eddigi hírek szerint az új iPhone SE, ami várhatóan 2025 elején kerül piacra, jóval modernebb külsőt és funkciókat kap, amelyek erősen emlékeztetnek majd az iPhone 14-re, ráadásul új AI-funkciók is megjelennek rajta. Ezzel a változtatással végleg búcsút mondhatunk a régi, home gombos és kávás dizájnnak, amit az iPhone 8 óta használtak. Nézzük, mik a legfrissebb információk, ha pedig Te most is egy kisebb méretű iPhone-t használsz, akkor nézz körül kiegészítőink között, mint például a népszerű iPhone 13 mini üvegfólia választékunk.
iPhone 16 védőfólia

Nagyon menő lett az új Jegyzetek alkalmazás az iOS 18-ban – Itt van minden újdonság

Az idei évben az Apple hatalmas frissítést hozott az iPhone és iPad készülékekre az iOS 18-as verzióval, ami tele van izgalmas új funkciókkal. Nem csak, hogy új AI-alapú technológiát mutattak be, de a régi alkalmazásokat is felturbózták, sokkal felhasználóbarátabbá és praktikusabbá téve őket. Az egyik legnagyobb fejlesztést a Jegyzetek alkalmazás kapta, ami rengeteg új eszközt kínál, hogy még könnyebben használható legyen. Az új Jegyzetek app most már mindent tud: hangjegyzetek rögzítése és átirat készítése, matekpéldák megoldása, sőt, még AI-alapú eszközöket is kínál a jövőre nézve. Akár már frissítettél iOS 18-ra, akár még csak gondolkodsz rajta, nézd meg, milyen főbb változások érkeztek a Jegyzetek alkalmazásba - ha pedig egy új iPhone-on fogod majd kipróbálni, akkor rendeld elő most iPhone 16 védőfólia kiegészítődet a biztonságos jegyzeteléshez.
iPhone 16 Pro Max üvegfólia

Törésteszt VS. iPhone 16 Pro Max – Még mindig a beton jött ki győztesként, hiába a Ceramic Shield (igen, kelleni fog az az iPhone 16 Pro Max üvegfólia)

Négy évvel ezelőtt az Apple bemutatta a Ceramic Shield üveget az iPhone 12-nél, amit azért terveztek, hogy sokkal strapabíróbbá tegye a készülékeket. Azóta ez az egyik kulcsfontosságú elem, ami megvédi az iPhone-ok kijelzőjét. Most, néhány év elteltével az Apple tovább lép az iPhone 16 szériával, és azt állítja, hogy az új Ceramic Shield kétszer olyan erős és 50%-kal strapabíróbb, mint az eredeti. De nézzük, vajon a töréstesztek is így bizonyították-e... (Spoiler: inkább rendeld elő még most az iPhone 16 Pro Max üvegfólia kiegészítődet.)
iPhone 16 privacy üvegfólia

Így rejtsd el az alkalmazások neveit az iOS 18-cal (Ha extrán véded a privát szférád, már iPhone 16 privacy üvegfólia kiegészítőt is előrendelhetsz)

A vadonatúj iOS 18 egy hasznos funkcióval bővült, amely lehetővé teszi, hogy eltávolítsd az alkalmazásneveket az iPhone főképernyőjéről. Ez sok felhasználó számára esztétikusabb és letisztultabb megjelenést biztosít. Nekünk nagyon bejön az új, kevésbé zsúfolt kinézet - lehet, hogy neked is tetszeni fog. Ráadásul ez a lehetőség akkor is hasznos lehet, ha egy kis extra privát szférára vágysz (ehhez egyébként már az iPhone 16 Privacy üvegfólia kiegészítőnket is előrendelheted). A legjobb, hogy ennek beállítása, illetve visszavonása is gyors és egyszerű. Íme, hogyan működik!
gyorstöltő kábel

Az iOS 18 megmutatja majd, ha túl lassú az iPhone töltőd (És itt egy gyorstöltő kábel tipp is, ha nem szeretnél ezen izgulni)

Az iOS 18 megjelenésével rengeteg új funkció érkezett, amik javítják a felhasználói élményt, és az egyik legpraktikusabb ezek közül egy új figyelmeztető rendszer, ami értesít, ha lassú töltőt használsz. Lehet, hogy elsőre nem tűnik nagy dolognak, de azoknak, akiknél több töltő és kábel hever szanaszét otthon, és nem biztosak benne, melyik működik a leggyorsabban, ez igazán hasznos kis újítás. Sokan vagyunk úgy, hogy az évek során összegyűlt töltők keverékét használjuk – néhány már régi, néhány iPadhez készült, és persze van olyan is, amit az iPhone-unkkal kaptunk. Szerintünk mindenkinél több helyen vannak töltők – főleg, ha nemcsak iPhone-od, de Maced is van. Ezek némelyike ugyean kényelmes, de nem éppen a leggyorsabb, ha az iPhone-od feltöltéséről van szó. Ehhez mutatunk most egy szuper gyorstöltő kábel tippet - ha pedig kíváncsi vagy az új iOS 18 funkcióra, olvass tovább!
iPhone 16 üvegfólia

iPhone 16 VS iPhone 15: Melyik a számodra megfelelő? Tudás, dizájn és árak (ha már tudod, hogy Neked az előbbi, akkor mutatunk egy iPhone 16 üvegfólia kiegészítőt is)

Az Apple legújabb iPhone 16-ja megkapta az A18-as chipet és a Kamera Kontroll funkciót is. Nézzük, mi minden változott az iPhone 15-höz képest, és eláruljuk azt is, ha már 15-öd van, megéri-e egyel újabbra váltani. Ha pedig már tudod is, hogy Te biztosan lecsapsz a 16-os szériára, akkor a jó hír, hogy már elő is rendelheted az iPhone 16 üvegfólia kiegészítőinket új befektetésed tökéletes védelméhez.
iPhone 16 Plus üvegfólia

Mit tud az iPhone 16 új “Camera Control” gombja? – Minden, amit tudni akarsz és egy iPhone 16 Plus üvegfólia ajánlás

Végre megérkezett az iPhone 16 széria, és hozott magával egy teljesen új funkciót: a Kamera vezérlő gombot. Nézzük meg, hogyan működik, és mire képes! Ha pedig ebből a szériából fogsz választani, akkor a jó hír, hogy már elő is rendelheted hozzá kiegészítőinket: fentebb például az iPhone 16 Plus üvegfólia terméket linkeltük be.
iPhone 16 Pro Max üvegfólia

Ennyi ideig bírja az egyes iPhone 16 modellek akksija (Ha Te váltasz, rendeld meg iPhone 16 Pro Max üvegfólia vagy más új kiegészítőinket is)

Az Apple nemrég mutatta be a várva várt iPhone 16 sorozatát, amely magában foglalja az iPhone 16-ot, az iPhone 16 Plus-t, az iPhone 16 Pro-t és az iPhone 16 Pro Max-ot. Az új modellek egyik legkiemelkedőbb újdonsága a megnövelt akkumulátoridő, amely minden modellnél legalább egy órával hosszabb üzemidőt biztosít, mint az iPhone 15 elődjeik. Ez egy nagy előrelépés, mivel az Apple komolyan ráfeküdt az akkumulátor élettartamának növelésére ebben az évben, amit az is jól mutat, hogy a termékoldalakon részletes összehasonlításokat találhatunk a korábbi modellekkel, például az iPhone 12-vel és a tavalyi iPhone 15-tel. Elöljáróban annyit elárulunk, hogy a Pro Max papíron az eddigi legjobb iPhone-üzemidővel bír - ha már erre pályázol, rendeld elő most iPhone 16 Pro Max üvegfólia kiegészítőnket.