iPhone 14 Plus átlátszó tok

Megérkeztek az új Időjárás widgetek is az iOS 17.2-vel, íme, milyenek

Megerősítést kaptunk az Apple-től az összes új funkcióról, amely az iOS 17.2-vel érkezik, mivel megérkezett a kiadási jegyzet is. Az egyik izgalmas frissítés pedig egy sor új widget az Apple Időjárás alkalmazásához:  íme az összes részlet és egy pillantás az újdonságokra - nézd meg őket és iPhone 14 Plus átlátszó tok tippünket is fentebb, ha a tavalyi iPhone-on szeretnéd majd kipróbálni őket.
iphone tok

Több mint 25 ezer dollárért kelhet el egy Steve Jobs által aláírt 4.01 dolláros csekk

Az Apple Computer Company által kiállított és az Apple néhai társalapítója, Steve Jobs által aláírt, a Radio Shacknek 4,01 dollárról szóló csekk jelenleg egy aukción szerepel, és a várakozások szerint több mint 25 000 dollárt fog érni. Az 1976. július 23-i keltezésű és "Steven Jobs" aláírással ellátott csekken egy olyan postai kézbesítési pont és üzenetrögzítő szolgáltatás címe szerepel, amelyet Steve Jobs a szülei garázsában működő Apple kezdeti szakaszában üzleti címként használt. Hát, ha valami, akkor ez is Steve Jobs jelentőségét bizonyítja - olvass tovább az érdekességért, és ha mindezt az iPhone-odon teszed, akkor arről is győződj meg, hogy van rajta egy védelmező és stílusos iPhone tok.
gyorstöltő kábel

Egy rég várt változást hoz az iPhone 13-ba és 14-be az iOS 17.2

Gyors töltés MagSafe nélkül... Nos, az iOS 17.2 már tényleg közel van a jövő heti megjelenéshez, és a különböző bétáknak köszönhetően már egy ideje nagyjából tudjuk - és be is számoltunk róla -, mire számíthatunk tőle. Az iOS 17.2 kiadásra jelölt verzióját nemrégiben a fejlesztők és a bétatesztelők számára is eljuttatták, a teljes kiadási jegyzetekkel együtt, és van egy figyelemre méltó funkció, amelyről korábban nem tudtunk. Egész konkrétan a kiadási megjegyzések - amelyeket a 9to5Mac szúrt ki - megemlítik, hogy mostantól "Qi2 töltő támogatás van minden iPhone 13 és iPhone 14 modellhez". Olvass tovább, hogy megtudd, milyen rég várt változást jelez mindez az iPhone 13 és 14 esetében, és nézd meg fentebb gyorstöltő kábel termékünket is, ha szeretnéd gyorsabban tölteni az iPhone-odat.
iphone 13 tok

Kijelző alatti Face ID kamera jöhet az iPhone-okba, de csak 2026 után

Egy új beszállítói láncról szóló jelentés szerint "2026 után" az LG Innotek által kifejlesztett technológiát használó, képernyő alatti Face ID kamerát láthatunk az iPhone-ban. Valószínű, hogy a technológiát kezdetben csak a Face ID-hez használnák, de ez egy ugródeszka lenne a későbbi valódi, teljes képernyős kialakítás felé, ahol az előlapi kamera hasonlóan a képernyő alá lenne beágyazva. Oké-oké, na de mit is takar ez pontosan, és mennyi esély van rá, hogy ez tényleg megvalósuljon? Olvass tovább, hogy megtudd, és nézd meg fentebb iPhone 13 tok kiegészítőnket is, ha még szeretnéd pár évig megőrizni jelenlegi iPhone-od épségét.
iphone 15 pro üvegfólia

Még jobb lehet az iPhone 15 Pro telefotó kamerája az iOS 17.2-vel

A különböző új funkciók mellett az iOS 17.2 az iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max készülékeken a telefotó kamera javítását is bevezeti, legalábbis az Apple állítása szerint. A kiadási megjegyzések szerint az Apple "javított telefotó kamera fókuszálási sebességet említ távoli tárgyak rögzítésekor az iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max készülékeken". Nézzük is meg, mit jelent ez a gyakorlatban, és mutatunk egy iPhone 15 Pro üvegfólia kiegészítőt is, hiszen nálunk már ez is elérhető és mindenképp szükséges is, már ha biztonságban szeretnél kísérletezni ezen az értékes kamerán és telefonon.
iPhone 13 Pro kameravédő

Mit várunk az iOS 18-tól? Minden, amiről eddig pletykáltak

Az Apple legutóbbi nagy okostelefon-szoftverfrissítése, az iOS 17 már néhány hónapja megjelent, így sokan már most a következő nagy Apple-frissítést várják: az iOS 18-at. Mint kiderült, már több pletyka is kering erről a szoftverfrissítésről, amelyet valószínűleg 2024 júniusáig be sem jelentenek. Ennek azonban jó oka van; a pletykák szerint az iOS 18 nagyot fog szólni. Egyesek számára az iOS 17 volt az egyik legjelentősebb, amit az elmúlt években láthattunk, méghozzá a sok változás és fejlesztés miatt, amit az Apple eszközölt. Úgy tűnik azonban, hogy az iOS 18 még jobb lesz. Olvass tovább az összes pletykáról, amiről eddig tudunk – ha pedig például egy iPhone 13 Prón akarod majd kipróbálni, ne feledkezz meg az iPhone 13 Pro kameravédő funkciós tokod beszerzéséről sem, hogy addig biztosan kibírja még értékes készüléked.
airpods tok

Mit tehetsz, ha hirtelen elromlik az AirPods-od? Útmutató a javításhoz és egy AirPods tok tipp a védelemhez

Gondjaid vannak az AirPods készülékeddel? Legyen szó csatlakozási, töltési, hangzási vagy bármilyen más problémáról, most hatékony megoldásokkal segítünk, hogy az AirPods-od újra működőképes legyen. Az Apple AirPods híres a zökkenőmentes beállításról és az olyan kényelmes funkciókról, mint az automatikus párosítás és az eszközváltás. Azonban, mint minden elektronikus eszközzel, az AirPods készülékkel is előfordulhatnak időnként problémák. Nézzünk meg öt hibaelhárítási lehetőséget a gyakori AirPod-problémák megoldására és egy AirPods tok kiegészítőt is értékes fülesed stílusos védelméhez.
fém applewatch szíj

Karácsonyi ajándék ötletek, aminek minden Apple-felhasználó örülni fog: Fém AppleWatch szíj, iPhone tokok és sok más

Bár hihetetlen, de már csak kevesebb mint egy hónap, és itt a karácsony, úgyhogy reméljük, nem korai még az ajándékokra gondolni! Ha általában utolsó pillanatra hagyod az ajándékozást, akkor is segítünk, hogy ez idén ne így legyen! Ebben az útmutatóban olyan ajándékötleteket adunk, ami minden iPhone-osnak és Apple felhasználónak szuper hasznos és stílusos lesz: fém AppleWatch szíj, tokok és más kiegészítők... tarts velünk és legyél idén Te a legjobb ajándékozó!
iphone üvegfólia

A 2. generációs Apple Vision Pro fele annyiba kerülhet, mint az elődje

A Bloomberg a múlt hónapban arról számolt be, hogy az Apple egy 2. generációs Vision Pro headseten dolgozik, amely körülbelül a felére csökkentheti az eredeti, igencsak borsos árat, és ezt most egy új beszállítói láncról szóló jelentés is alátámasztja. Ezen új jelentés szerint a vállalat jelenleg nem kevesebb, mint négy változaton dolgozik egy jövőbeli headsetből, és az Apple célja, hogy az egyik ilyen variánssal a gyártási költséget a felére csökkentse. Nézd meg, mik a kilátások, ha érdekelnek az Apple ilyen irányú újításai is és görgess lejjebb az iPhone üvegfólia tippünkért is, hogy szeretett telefonodon továbbra is nyugodt szívvel olvashass az ilyen újdonságokról.
iphone 12 pro szilikon tok

Megérkezett a 2023-mas Apple Music Replay, így szerezd meg a sajátodat

Igen, nem csak a Spotify rendelkezik év végi összefoglaló funkcióval - az Apple Music is! Így kaphatod meg az Apple Music Replay lejátszási listádat, most azonnal! A Spotify rendelkezik egy egyedülálló funkcióval, a Spotify Wrappeddel, amely megmutatja az év legjobb előadóit, dalait és műfajait. Ez egy trendi szolgáltatás, amelyet minden év végén megosztanak a közösségi médiában, de az Apple Music rajongóknak sem kell lemondaniuk róla. A 2023 Replay lejátszási lista ugyanis már január óta elérhető. Az Apple Music Replay funkciója ugyan nem olyan részletes, mint a Spotify Wrapped, de érdekes statisztikákat és speciális lejátszási listákat kínál. A statisztikák között szerepel az egész évben összesen hallgatott órányi zene, a hallgatott előadók száma és a top előadók a hallgatott órák számával együtt. Olvass tovább, hogyan szerezheted meg és nézd meg iPhone 12 Pro szilikon tok ajánlásunkat is, ha pont ezen a népszerű modellen pörgeted a listákat.
iPhone 14 Plus átlátszó tok

Már beszélgethetsz is a ChatGPT-vel az iPhone-odon, ráadásul ingyenesen

A ChatGPT-vel számos érdekes dolgot lehet csinálni, ráadásul most már iPhone-odon is folytathatsz beszélgetést a chatbottal - és a legjobb az egészben, hogy még a Sirivel is együttműködik. Az OpenAI, a ChatGPT mögött álló jól ismert cég szeptemberben tette hozzá a beszélgetős szóbeli csevegéseket az iPhone alkalmazásához, de ez csak a fizetős tagok számára volt elérhető - az OpenAI havi 20 dolláros Plus csomagjának vagy a még drágább Enterprise szintjének előfizetői számára, ami elég húzós az alkalmi felhasználók számára. Szerencsére az OpenAI megértette ezt, és most mindenki számára elérhetővé tette a ChatGPT hangbeszélgetéseket, előfizetéssel vagy anélkül. Nézd meg, hogyan  is működik és csekkold iPhone 14 Plus átlátszó tok tippünket is, ha például a tavalyi modellen próbálnád majd ki.
airpods pro tok

Így csináld: tisztítási útmutató az AirPods Pródhoz és az AirPods Pro tok kiegészítődhöz

A fülbe helyezett kialakítású AirPods Pro (1. és 2. generáció) gyorsabban szennyeződhet, mint az AirPods. A tisztításuk azonban elég egyszerű (mert ugye Te is ügyelsz rá), ha tudod, mit kell elkerülni, és milyen anyagok/eszközök a legjobbak mindehhez. A következőkben olvasd el, hogyan tisztítsd meg az AirPods Pro-t és az AirPods Pro tok kiegészítőt lépésről lépésre a teendőkkel és a tilalmakkal. Az alábbi lépések az AirPods és az AirPods Pro esetében is működnek!