iPhone 13 Pro Max MagSafe tok

Ilyen menő lehet az Apple Jegyzetek alkalmazása az iOS 18-ban

Az iPhone Jegyzetek alkalmazása az évek során folyamatosan fejlődött, és ezzel megerősítette pozícióját az egyik legjobb jegyzetelő alkalmazásként. Úgy tűnik, hogy a közelgő iOS 18-as verzióval - ami egyébként is az elmúlt évek legnagyobb frissítésének ígérkezik - az Apple tovább fogja fejleszteni ezt az alapvető eszközt néhány érdekes kiegészítéssel. Bár az iOS 18-ról és a generatív mesterséges intelligenciára való összpontosításról sok a találgatás, úgy tűnik, hogy az Apple nem csupán a trendeket követi az olyan funkciók integrálásával, mint az AI által generált jegyzetösszefoglalók. Ehelyett gyakorlati fejlesztéseket tervez a Jegyzetekhez, azzal a céllal, hogy a harmadik féltől származó jegyzetelő alkalmazásokhoz képest még meggyőzőbb opcióvá tegye. Nézzük, mik is ezek és görgess lejjebb egy iPhone 13 Pro Max MagSafe tok ajánlóhoz is, ha épp ezt a népszerű modellt használod a jegyzeteléshez is.
iphone 15 pro szilikon tok

Vajon tényleg szilárdtest gombokat kap az iPhone 16?

A tavalyi iPhone 15 termékcsaládról azt pletykálták, hogy szilárdtest gombokkal fog rendelkezni, de végül ez az újítás nem valósult meg. Bár az Apple valószínűleg vizsgálta a koncepciót, a technikai kihívások miatt még az iPhone 15 Pro tömeggyártásba kerülése előtt le kellett mondani róla. A mérnöki validációs tesztelési (EVT) fázisban, körülbelül öt hónappal az iPhone 15 megjelenése előtt az Apple-nek megoldatlan technikai problémákkal kellett szembenéznie a szilárdtest gombokkal kapcsolatban. Ennek következtében a vállalat visszatért a hagyományos mechanikus gombokhoz, hogy biztosítsa az időben történő kiadást és elkerülje az ellátási lánc megszakadását. Most azonban egy jelentésből az derült ki, hogy idénre még megérkezhet ez az újítás, ugyanis az Apple nem tett le róla. Nézd meg a legújabb fejleményeket és ha Neked már most Művelet gombos iPhone-od van, akkor az iPhone 15 Pro szilikon tok kiegészítőt se felejtsd el megrendelni.
iphone tok

Kitekintés: a személyi robotok lehetnek az Apple következő nagy dobásai?

Természetesen az iGlass-nél iPhone tok és Apple kiegészítők gyártóiként kiemelten nagy izgalommal figyelünk minden, az Apple terveivel kapcsolatos hírt és érdekességet. Ez a mostani pedig igencsak izgalmasnak hangzik az Apple jövőjét illetően. Mark Gurman, a Bloomberg munkatársa szerint ugyanis a személyi robotika lehet az Apple következő jelentős vállalkozása, és részleteket árult el a vállalat titkos projektjéről, amely egy olyan "mobil robotot" tartalmaz, amelyet arra terveztek, hogy elkísérje a felhasználókat az otthonukban.
iphone 15 plus magsafe tok 2-iglass-iphone-uvegfolia

Újabb kiszivárgott képeken a feltételezett iPhone 16 dizájn

A pletykák már javában keringenek arról, hogy az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro idén mit kínál majd az asztalra. Míg a standard modell korai kiszivárgott prototípusai bepillantást engedtek, az idei modellek általános dizájnja továbbra is megfoghatatlan maradt. A kezdeti prototípusok arra utaltak, hogy visszatérnek a kétkamerás elrendezéshez, elhagyva az iPhone 13-nál bevezetett átlós elrendezést. Ez a váltás állítólag azért történt, hogy az egész iPhone 16-os termékcsaládban támogassák a térbeli videofelvételt, amely funkció az iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max modellekkel debütált. A tényleges tervezési irány azonban bizonytalan maradt. A neves tech insider Sonny Dickson nemrég megosztott eddig soha nem látott képeket a teljes iPhone 16 termékcsalád, köztük az iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max dummy egységeiről. Ezek az egységek fényt derítettek a lehetséges dizájnváltozásokra. Most megmutajuk őket, de bemutatunk egy iPhone 15 Plus Magsafe tok opciót is azoknak, akik már pont mostanában váltottak készüléket.
iphone 11 pro max üvegfólia

Vigyázz! Ezek az iOS 17 beállítások villám sebességgel meríthetik az akksidat

Az Apple legutóbbi iOS 17 frissítései rengeteg új és praktikus funkciót tartalmaznak. Azonban sok iPhone-felhasználó számára, akik a nap folyamán az akkumulátor lemerülésével küzdenek, néhány ilyen újítás hozzájárulhat a problémához. A Zárolási képernyő widgetek és a billentyűzet rezgései, más néven a haptikus visszajelzések több energiát fogyasztanak az akkumulátorból, mint gondolnád. Ha ez a helyzet, íme, hogyan kezelheted hatékonyan ezeket a funkciókat. A cikk végén pedig iPhone 11 Pro Max üvegfólia tippet is adunk, ha például épp ilyen, kissé régebbi, de még mindig szuper készüléken használod az iOS 17-et.
iPhone 15 Pro Max szilikon tok

Pro iPhone tipp a még pihentetőbb alvásért: Ezt állítsd be a kijelződön!

Nyilvánvaló, hogy az iPhone-képernyők egyre fényesebbek és élénkebbek lesznek (főleg az új csúcstelefonokon, szóval ha már itt tartunk, egy iPhone 15 Pro Max szilikon tok kiegészítő sem utolsó, ha nyugodtan szeretnél aludni, tudván, nem kell törött hátlapra és kijelzőre ébredned...) Na de hányszor ijedtél meg a hirtelen vakító fénytől, amikor feloldottad az iPhone-odat az éjszaka közepén? A képernyő még a fényerő beállításával is túlságosan világos lehet. Szerencsére az iPhone hozzáférési beállításai között elrejtve van egy olyan funkció, amely a képernyőt még a szokásos kijelző és fényerő beállításoknál is jobban tompítja. A funkció neve Fehér pont csökkentése, és az iOS 15 óta elérhető. Ezzel a funkcióval létrehozhatsz egy parancsikont az egyszerű aktiváláshoz, így biztosítva, hogy éjszaka ne vakítson el az iPhone képernyője. Íme, hogyan találhatod meg és állíthatod be.
iPhone 11 szilikon tok

Nem csak új színeket, hanem fényesebb, karcálló titánium dizájnt is kaphat az iPhone 16 Pro

Az okostelefonok esztétikája terén az Apple a pletykák szerint a közelgő iPhone 16 Pro modellek dizájnjának megváltoztatását fontolgatja. Míg az iPhone 15 Pro termékcsalád csiszolt, matt titánium kivitelben jelent meg, addig az utód visszatérhet a fényesebb, polírozott titánium külsőhöz, amely a korábbi iPhone-verziókra emlékeztet. Nézd meg, milyen is lehet és ha épp idén tervezed majd régi iPhone-od időszerű cseréjét, akkor gondoskodj addig is például egy iPhone 11 szilikon tok kiegészítőről.
iPhone 13 Pro kameravédő

Óriási élmény lehet a Főképernyőd testre szabása az iOS 18-ban

Az Android platformot régóta dicsérik a széleskörű testreszabhatóságáért, és olyan funkciókat kínál, mint a widgetek és a rugalmas alkalmazás ikonok elhelyezése, amelyek az iOS-eszközökről hiányoznak. Míg az Apple több szempontból is kiemelkedett, a kezdőképernyő testreszabási lehetőségei történelmileg elmaradtak az androidos társaitól. Nézd meg, hogyan változhat ez a már nagyon-nagyon várt iOS 18-cal, és ha ezen a népszerű modellen akarod majd kipróbálni, akkor iPhone 13 Pro kameravédő funkciós kiegészítőinkre is vess egy pillantást.
iphone védőfólia

Jön az AI-fókuszú 2024-es WWDC, de az AppleGPT-re még ne számítsunk

Az Apple hivatalosan bejelentette, hogy a 2024-es Worldwide Developers Conference (WWDC24) a tervek szerint 2024. június 10-én kezdődik. A várakozásoknak megfelelően az eseményen jelentős szoftverkiadványok kerülnek nyilvánosságra különböző Apple-termékekhez, többek között az iPhone, az iPad és a Mac készülékekhez. Mint iPhone védőfólia felelősök, természetesen mi is kíváncsiak vagyunk az Apple ezzel kapcsolatos terveire, szóval nézzük is, mire számítunk az AI-fókuszúnak vélt idei eseménytől.
iphone 15 tok

Az Apple új eszköze elárulja, hogy szerintük miért érdemes iPhone 15-re frissíteni (Ha Te már megtetted, akkor itt egy iPhone 15 tok tipp is)

Az Apple nemrégiben bevezetett egy újszerű online eszközt, a Reasons to Upgrade (Okok a frissítésre) nevű programot, amelynek célja, hogy minél több embert meggyőzzön a legújabb iPhone 15 modellre való áttérésről. Ez az innovatív eszköz a 2019-es és 2020-as iPhone-modellekkel, konkrétan az iPhone 11 és az iPhone 12 szériával rendelkező felhasználókra szabott, beleértve az iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max modelleket. Sajnos, ha a Te jelenlegi iPhone-od nem tartozik ezek közé a modellek közé, akkor az Apple hagyományos iPhone-modellek összehasonlítása oldalát kell igénybe venned a szokásos soronkénti összehasonlításhoz. Nézd meg, mivel is győzköd az Apple a 15-ös szériára, és ha Téged már meggyőzött, akkor szerezd be iPhone 15 tok kiegészítőnket is annak tökéletes védelméhez.
iphone 11 pro védőfólia

Az Apple Térképek alkalmazása is egyre okosabb lehet az iOS 18-cal – Ilyen újításokat várunk

Eddig is nagy volt a felhajtás a közelgő iOS 18 kiadás körül, különösen a várhatóan új AI funkciókat illetően. Úgy tűnik azonban, hogy az Apple nem csak AI-fejlesztéseket tartogat a tarsolyában. A megjelenési dátumig körülbelül 10 hét van hátra, és máris kezd felszínre kerülni az iPhone további frissítéseivel kapcsolatos információ. Most a Térképek kerültek a fókuszba, melynek frissítéseit szerintünk sokan várjuk, hiszen sokunknak egyelőre még mindig nem elég jó az Apple Maps ahhoz, hogy ezt használjuk alapértelmezett navigátorunkként. Nézd meg a várható újításokat és csekkold iPhone 11 Pro védőfólia tippünket is, ha még egy régebbi, de még mindig kiváló iPhone-on tájékozódsz a világban.
iPhone 15 Pro MagSafe tok

Rózsa Titánium színben jöhet az iPhone 16 Pro

Az iPhone-ok évekig korlátozott színpalettát kínáltak, jellemzően a szürke, a fehér és az arany árnyalataiban. 2018-ban azonban az iPhone XR az élénk színek kirobbanását hozta, míg a magasabb kategóriájú iPhone XS megőrizte a visszafogottabb választékot. Mégis, 2019-ben az Apple egy csipetnyi színt fecskendezett be a Midnight Green iPhone 11 Pro-val, ezzel elindítva az iPhone Pro termékcsalád megkülönböztető árnyalatok bevezetésének éves hagyományát. Nézd meg, milyen színt kaphat az idei 16 Pro és csekkold iPhone 15 Pro MagSafe tok opcióinkat is, ha Neked még jövőre nem lesz aktuális a váltás.