iPhone 16 privacy üvegfólia

Így rejtsd el az alkalmazások neveit az iOS 18-cal (Ha extrán véded a privát szférád, már iPhone 16 privacy üvegfólia kiegészítőt is előrendelhetsz)

Már előrendelhető az iPhone 16 privacy üvegfólia! Ha már tudod, hogy ilyen telefonod lesz és Neked kiemelten fontos a biztonság, itt tudod előrendelni az iPhone 16 privacy üvegfólia (vagy sima üvegfólia) kiegészítődet:

 

A vadonatúj iOS 18 egy hasznos funkcióval bővült, amely lehetővé teszi, hogy eltávolítsd az alkalmazásneveket az iPhone főképernyőjéről. Ez sok felhasználó számára esztétikusabb és letisztultabb megjelenést biztosít. Nekünk nagyon bejön az új, kevésbé zsúfolt kinézet – lehet, hogy neked is tetszeni fog. Ráadásul ez a lehetőség akkor is hasznos lehet, ha egy kis extra privát szférára vágysz (ehhez egyébként már az iPhone 16 Privacy üvegfólia kiegészítőnket is előrendelheted). A legjobb, hogy ennek beállítása, illetve visszavonása is gyors és egyszerű. Íme, hogyan működik!

Borítókép: MacRumors

 

Nagy ikon mód

 

iPhone 16 privacy üvegfólia

A Nagy ikon mód pontosan azt nyújtja, amit a neve is sejtet: az alkalmazásikonok nagyobbak lesznek, és eltűnik alóluk az alkalmazás nevét tartalmazó szöveg. Fontos kiemelni, hogy ez a változtatás nem bolygatja meg az alkalmazások elrendezését. Tehát ha eddig gondosan rendezted el a különböző alkalmazásokat a képernyődön, nem kell attól tartanod, hogy ezek átszerveződnének vagy esetleg átsorolódnának egy másik képernyőre.

Ráadásul az alkalmazások nevei továbbra is kereshetők maradnak a Spotlight keresőn keresztül. Az alkalmazáskategóriák címkéi sem vesznek el, így ha szeretnéd használni a Nagy ikon módot, de időnként mégis meg kell találnod egy adott appot, semmi sem változik a keresési funkcióban. Ez különösen akkor hasznos, ha sok alkalmazást tartasz a főképernyődön, és így vizuálisan jobban átlátható lesz minden, miközben a keresési funkcióval könnyedén megtalálod, amit keresel.

 

Háttérfény és színek módosítása

Az iOS 18 lehetővé teszi a háttérvilágítás és színek testreszabását is. Választhatsz a szokásos Világos és Sötét mód közül, de lehetőséged van Automatikus és Tónusos módra is váltani. Bár én személy szerint a Tónusos módot nem ajánlanám, mindenki más-más vizuális beállításokat kedvelhet, szóval érdemes kipróbálni.

 

Hogyan távolítsd el az alkalmazásneveket a főképernyőről

Ha megszeretnéd szabadítani a főképernyődet az alkalmazásnevektől, az alábbi lépéseket követve egyszerűen megteheted:

  1. Nyomj hosszan a főképernyő egy üres területére, amíg az alkalmazásikonok el nem kezdenek remegni.
  2. A bal felső sarokban válaszd az Edit (Szerkesztés) opciót.
  3. Ezután koppints a Customize (Testreszabás) menüpontra.
  4. A képernyő alján látni fogsz egy kapcsolót a Kicsi és Nagy ikonméret között. Alapértelmezettként a Kicsi van kiválasztva. Válaszd a Nagy opciót, és így azonnal eltűnnek az alkalmazásnevek az ikonok alól. Ha nem tetszik a változás, egyszerűen válts vissza a Kicsi méretre.
  5. Ezenkívül a Kicsi/Nagy kapcsoló alatt találod a négy különböző módot a háttérfényhez. Érdemes mindet kipróbálni, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbbet.

 

További testreszabási lehetőségek

Van még egy apró trükk, amivel még inkább személyre szabhatod a főképernyődet. Ha nem szeretnéd, hogy a keresősáv megjelenjen a főképernyőn, ezt is könnyedén kikapcsolhatod. Ehhez menj a Beállítások > Főképernyő és Alkalmazáskönyvtár menübe, majd kapcsold ki a Mutassa a főképernyőn opciót a Keresősávnál. Így még letisztultabb lesz a főképernyőd, ha éppen erre vágysz.

 

iGlass iPhone 16 Privacy üvegfólia: Extra biztonság

Az új iPhone-ok tulajdonosai számára további jó hír, hogy előrendelhető az iGlass iPhone 16 Privacy üvegfólia, ami extra biztonságot nyújt a kijelződ számára. Ez a különleges üvegfólia nemcsak a fizikai védelmet biztosítja, hanem megakadályozza, hogy mások belelássanak a képernyődbe, amikor nyilvános helyen vagy. Ez tökéletes választás azoknak, akik szeretnének egy kis extra magánéletet biztosítani, miközben telefonjukat használják.

Ha a vizuális megjelenés és a képernyő biztonsága számodra is fontos, az iPhone 16 privacy üvegfólia nagyszerű választás lehet. A prémium minőségű üvegfólia védelmet nyújt a karcoktól és törésektől, miközben biztosítja, hogy csak te lásd, mi történik a kijelzőn. Kényelmes és praktikus, különösen, ha gyakran használsz nyilvános helyeken mobil eszközöket.

 

Összefoglalás

Az iOS 18 számos újdonsága közül az alkalmazásnevek eltávolítása a főképernyőről egy egyszerű, mégis nagyon hasznos kis funkció, amely vizuálisan rendezettebbé és letisztultabbá teszi az iPhone főképernyőjét. A Nagy ikon mód lehetőséget ad arra, hogy a legfontosabb alkalmazások könnyebben elérhetőek legyenek anélkül, hogy a nevüket látni kellene – ami ráadásul nem is akadályozza a keresést a Spotlight funkcióban.

Ezen túlmenően, a különböző háttérvilágítási módokkal és a keresősáv kikapcsolási lehetőségével még tovább testreszabhatod az iPhone főképernyőjét, hogy az a lehető legjobban illeszkedjen a stílusodhoz és az igényeidhez. Ha fontos számodra a kijelződ biztonsága, akkor érdemes megfontolni az iGlass iPhone 16 Privacy üvegfólia beszerzését is, ami nemcsak a fizikai védelmet biztosítja, hanem segít megőrizni a magánéleted is.

Próbáld ki ezeket az újításokat, és ha szereted a letisztult dizájnt, a Nagy ikon mód valószínűleg állandó beállítás lesz számodra is!

 

Köszönjük a figyelmed! Ha Neked már biztos, hogy iPhone 16-od lesz és extrán támogatnád a privát szférád, akkor a webshopunkon már elő is rendelheted az iPhone 16 privacy üvegfólia kiegészítődet.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

© Copyright | iGlass Minden jog fenntartva.