A6C19251 4AA4 42AC A5BC 0F8C0F228E1C scaled-iglass-iphone-uvegfolia

A 6 legizgalmasabb újítás, ami jöhet az iPhone 14-be

Tudjuk, tudjuk – még csak most jött ki az iPhone 13, de ez mit sem változtat a természetes kíváncsiságunkon: már tudni is akarjuk, mi lehet még ennél is jobb. Ha az idei iPhone annyira nem fogott meg, akkor most figyelj, mert lehet, hogy éppen a jövő évi lesz az, amire érdemes várnod. Az iGlass most összegyűjtötte az iPhone 14-be várt legérdekesebb újításokat!

Viszlát, notch!

Az iPhone-osok nagy része régóta várja, hogy az Apple végre megszabaduljon a teljes kijelzős élményt akadályozó notch-tól. Kuo, az “iPhone-jós” szerint ez jövőre bekövetkezhet és a meglévő dizájnt egy kameralyukas megoldás válthatja fel.

Még jobb kamera

F01DBFE9 D394 4F6A A3F1 C164BFD6811A-iglass-iphone-uvegfolia

Az iPhone 13-ban villantottak után nehéz elképzelni, hogy az iPhone kamerák még jobbak lehetnek, de az iPhone 14 bebizonyíthatja, hogy van még feljebb.

A legdrasztikusabb fejlesztések az elülső kamerán várhatók, az autofókusz funkcióinak fejlesztésére összpontosítva. Ami a hátsó kamerát illeti, Kuo arról számolt be, hogy az iPhone 14 Pro modellekét 48-megapixelesre növelhetik, ami hatalmas frissítést jelentene az iPhone 12 12-megapixeles érzékelőjéhez képest.

Touch ID

Ó, azok a régi szép idők! Ha szeretted ezt a funkciót, akkor jó hírünk van, mert nagy eséllyel visszatér, ám ezúttal a kijelző alá építve. Nem kell aggódnod a Face ID miatt sem, hiszen nem ahelyett, hanem amellé kerül majd ismét képbe. Könnyen lehet azonban, hogy erre még 2023-ig kell várnunk.

Nincs többé kitüremkedő kamera

95402BCB 5995 4ABA A09E D82EFF613548 large-iglass-iphone-uvegfolia

Jon Prosser információ-halász szerint az iPhone 14-től kezdődően búcsút inthetünk a kamera kitüremkedésének. A jelenlegi iPhone kamerák kilógnak a vékony telefonokból, így a fejlett kamerafunkciók megtartása érdekében magát a telefont is kissé vastagabbá kellett tenni.

Ha ez megszűnik, a telefonunk biztosan sokkal karcsúbb és elegánsabb lesz!

Vége a Lightning-csatlakozónak is

A csatlakozó nélküli iPhone lehetősége már évek óta kering a pletykák között. Lehetséges tehát, hogy egy teljesen vezeték nélküli iPhone-t láthatunk viszont a következő generációban – nagy eséllyel először a Pro modellek esetében.

Ha ez megtörténne, az Apple legújabb, MagSafe technológiája lenne az egyetlen módja annak, hogy töltsük iPhone-unkat.

És még “Mini” sem lesz többé…

8A965AFC E922 4F75 883A C24B0FD9BFEE-iglass-iphone-uvegfolia

Az iPhone 12 szériában bevezetett mini iPhone-modell már jövőre elavulttá válhat – az Apple valószínűleg a nagyobb iPhone-okra fog összpontosítani, mivel az iPhone mini eladások nem értek fel a várakozásokhoz.

A következő generáció tehát várhatóan egy 6,1 hüvelykes iPhone 14-ből, egy 6,1 hüvelykes iPhone 14 Pro-ból, egy 6,7 hüvelykes iPhone 14 Max-ból és egy 6,7 hüvelykes iPhone 14 Pro Max-ból fog állni.

Te mit szólnál ezekhez a változásokhoz? Beszereznéd az iPhone 14-et?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy, ITT megtalálod prémium iPhone üvegfólia és más iPhone kiegészítő termékeinket.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük