vnv4-iglass-iphone-uvegfolia

Egy másik iPhone-t, vagy az AirPods-unkat is tölthetjük majd iPhone-nal – Vezeték nélküli visszatöltést kaphat az iPhone 12

A jelentésekből sejtjük, hogy a 2020-as iPhone-ok kisebb kapacitású akkumulátort kaphatnak, mint az iPhone 11 széria tagjai. Egy újabb pletyka szerint azonban az iPhone 12 mágnesekkel a hátulján érkezik, melyeknek a vezeték nélküli töltéshez van közük. De mégis hogyan? Az iGlass most lerántja a leplet!

vnv1-iglass-iphone-uvegfolia

Egy híres YouTuber, az Everything Apple Pro a fenti képet posztolta, melyek körkörös, mágneses elrendezést mutatnak az iPhone 12 vázán – ezek igen hasonlítanak az iPhone 12 akkus-tokjáról szóló pletykákhoz. A szivárogtató pedig meg is erősítette:

“Az iPhone 12 hivatalos tokjai is beépített mágneses rendszert kapnak majd, valószínűleg azért, hogy tökéletesen illeszkedjenek az Apple vezeték nélküli töltőihez.”

vnv3-iglass-iphone-uvegfolia

Az iPhone 12 széria különlegessége az ún. vezeték nélküli visszatöltés funkció lesz. A körben elhelyezett mágnesekhez rögzíthetjük majd az egyéb eszközeinket, mint például az AirPods-unkat, amit így az iPhone-unkkal tölthetünk majd vezeték nélkül, de akár egy másik iPhone töltésére is használhatjuk majd ezt a más zászlóshajó telefonokon már néhol jelen lévő, igen hasznos funkciót.

Te mit gondolsz, örülnél neki, ha tényleg megvalósul?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, IDE kattintva megtekintheted iPhone üvegfólia és más iGlass termékeinket!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük