Egy másik iPhone-t, vagy az AirPods-unkat is tölthetjük majd iPhone-nal – Vezeték nélküli visszatöltést kaphat az iPhone 12

A jelentésekből sejtjük, hogy a 2020-as iPhone-ok kisebb kapacitású akkumulátort kaphatnak, mint az iPhone 11 széria tagjai. Egy újabb pletyka szerint azonban az iPhone 12 mágnesekkel a hátulján érkezik, melyeknek a vezeték nélküli töltéshez van közük. De mégis hogyan? Az iGlass most lerántja a leplet!

Egy híres YouTuber, az Everything Apple Pro a fenti képet posztolta, melyek körkörös, mágneses elrendezést mutatnak az iPhone 12 vázán – ezek igen hasonlítanak az iPhone 12 akkus-tokjáról szóló pletykákhoz. A szivárogtató pedig meg is erősítette:

“Az iPhone 12 hivatalos tokjai is beépített mágneses rendszert kapnak majd, valószínűleg azért, hogy tökéletesen illeszkedjenek az Apple vezeték nélküli töltőihez.”

Az iPhone 12 széria különlegessége az ún. vezeték nélküli visszatöltés funkció lesz. A körben elhelyezett mágnesekhez rögzíthetjük majd az egyéb eszközeinket, mint például az AirPods-unkat, amit így az iPhone-unkkal tölthetünk majd vezeték nélkül, de akár egy másik iPhone töltésére is használhatjuk majd ezt a más zászlóshajó telefonokon már néhol jelen lévő, igen hasznos funkciót.

Te mit gondolsz, örülnél neki, ha tényleg megvalósul?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, IDE kattintva megtekintheted iPhone üvegfólia és más iGlass termékeinket!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük