AE32707E B9E1 42BD B161 A7878D3D6A3A-iglass-iphone-uvegfolia

Ezek az új emojik érkezhetnek ősszel az iPhone-odra – Terhes férfi is tervben van

Tisztelgő arc, szájharapdálás, korall, terhes férfi, alacsony akksiszint… csak néhány a közeljövőben várható új emojikból. A karakterek egy része még engedélyeztetésre vár, tehát a fenti illusztrációk a következő, szeptemberre várható megjelenés nem végleges vázlatai, de már sejthető, nagyjából milyen jelek végzik majd ténylegesen az iPhone-odon. Mutatjuk is a legérdekesebbeket!

5688F45D 7F97 4045 A539 362DB475006C large-iglass-iphone-uvegfolia

Néhány új emoji jelölt az elfogadásra és a sokszínűségre irányul: ilyen például a terhes féri és a terhes semleges személy.

Jöhet többek között újfajta megkoronázott személy és sokféle új kézmozdulat különböző bőrszínekkel. Ezek a kézmozdulatok tartalmazzák az ujj-szív mozdulatot, amely fontos jel a K-Pop rajongók számára. Van még köztük egy hüvelykujj és egy mutatóujj emoji is, amelyeket fel lehet használni olyan helyzetekben, mint például a pénz kérése.

A lista új arcokat is tartalmaz, amelyek tökéletesek szinte minden hangulathoz, például a könnyeker visszatartó és az épp “elolvadó” arc, amit mi már most imádunk. De akad még troll, fészek tojással és még röntgen emoji-jelöltünk is.

DFBDE057 A62B 4C2E 9C2F 4D7DD3C87EB8-iglass-iphone-uvegfolia

A hangulatjelek jóváhagyása után minden vállalatnak egyéni időbe telik, hogy kiadja saját a saját verzióit – de nagyjából azzal számolhatunk, hogy ezek az új emojik 2021 végén vagy 2022 első felében érkeznek az Apple eszközökre.

Te mit szólsz hozzájuk? Neked melyik a TOP 3, amit mindenképp szeretnél, hogy megjelenjen?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, IDE kattintva megtekintheted iPhone üvegfólia és más iGlass termékeinket!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük