Ezekben a menő új színekben jön az iPhone 13

Az Apple az elmúlt években sokat kísérletezett az iPhone-ok színeivel, és bár a játékosabb verziókat rendre csak a standard verziók kapják meg, azért mostanában a Pro modelleknél is válogathattunk újdonságokból. De mivel is lepnek meg minket idén? Az iGlass csapata most megmutatja!

Korábban az iPhone 5C mint színes iPhone megbukott és csak a product(RED)-et választhatták azok, akik egy kicsit ki szerettek volna tűnni iPhone-jukkal. Az iPhone XR volt az a modell, amely újra elkezdett a színekkel játszani, ezúttal sokkal nagyobb sikerrel, ezt pedig az iPhone 11 követte. Az Apple ezzel mára egyértelműen elválasztotta a standard és a prémium vonalat – előbbi több árnyalatban, míg utóbbi csak elegáns sötétzöld vagy kék színekben érhető el az alapszínek mellett.

Narancs az új fekete?

Az EverythingApplePro birtokába jutott infók szerint az Apple idén két új színen is dolgozik. Egyrészt tervezik visszahozni az igazi mély feketét, melyet utoljára a gyönyörű, de igen ellentmondásos Jet Black-nél láttunk az iPhone 7-en, ám ezúttal egy matt finisben készülne el. Ez a jelenlegi grafit opciót válthatja fel.

És hogy mi jön az Óceánkék és az Éjfélzöld helyett? Az Apple idén egy bronzos-narancsos szín felé veheti az irányt. Egyelőre nem biztos, hogy mindkét új változat az iPhone 13-ban jön, lehet, hogy az egyiket csak a jövő évi modelleken láthatjuk majd viszont.

Képek: EverythingApplePro

Nézd meg, miket tudunk még az iPhone 13-ról!

Neked hogy tetszene a mélyfekete és a narancs változat?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, IDE kattintva megtekintheted iPhone üvegfólia és más iGlass termékeinket!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük