Mi az iGlass?

Az iGlass egy termék csoport, amibe iPhonera való üvegfóliák tartoznak, amik az apple  készülékeidnek megfelelő minőségű védelmet biztositanak. Mindegyikről találsz bővebb információt, ha a termékek menüpontban a termékre kattintasz.

Mi a különbség a Pro és a 3D Round között?

A 3D Round és a Pro termékünk is a telefon előlapjának szélein is végig fut, teljesen lefedi az előlapot, ezzel magasabb fokú védelmet és külső megjelenést ad telefonodnak. A PRO-t azoknak ajánljuk akik a lehető legnagyobb maximumra törekednek, ugyanis Cold Mold forrasztásának köszönhetően még simább üvegérzetet ad vissza az üvegfólia felülete, és a Home Gombra is tökéletesen rásimul.

Miért jó a Smart üvegfólia?

Kézben tartva, a beépített láthatatlan nano szálak érzékelik az érintést a telefon alsó részein, és jelet küldenek a telefon bal és jobb felső pontjába. Apple készüléked az iGlass Smart kijelzővédő üvegfólia segítségével nagyobb mérete ellenére egykezes telefonná válhat.

Miért jobb az üvegfólia , mint a sima fólia?

Az üvegfólia a simával ellentétben nagyobb ütéseket bír,  ujjlenyomatot nem hagy, karcok ellen hatásosabb, víz lepergető hatású és meghagyja a telefon kijelzőjének üvegérzetét, tehát esztétikusabb külsőt is biztosít.

Könnyű felhelyezni az iGlass üvegfóliát?

Az iGlass üvegfólia felhelyezése menüpontban, a videón látni fogod a felhelyezés egyszerűségét.
Fontos, hogy kövesd az egyszerű utasításokat és a legjobb eredmény érdekében az új iGlass fóliát megfelelően illeszkedve helyezd fel.