B123D245 8F90 46F1 B10F 26D78F9981AB-iglass-iphone-uvegfolia

Így szerezd meg már most rögtön az iOS 15-öt

Az Apple ezúttal tartotta magát ígéretéhez, az iOS 15 publikus bétája ugyanis bőven időben megérkezett az ígért júliusi dátumra. Még meglepőbb, hogy a nyilvános verzió már a második fejlesztői bétával karöltve elérhetővé vált – általában ugyanis nem tölthetjük le ennek harmadik köréig. Most azonban úgy tűnik, ez az új trend, mi pedig eláruljuk, hogyan juthatsz már most hozzá!

Infók

Mint minden nagyobb iOS-frissítésnél, rengeteg dolog van sűrítve az iOS 15-be, de ami ebben az évben annyira érdekessé teszi a nyilvános béta-ciklust, hogy a legjelentősebb változások sokkal szociálisabbak lettek: magyarul nem igazán fogod tudni élvezni őket, ha barátaid és családtagjaid nem töltik le szintén az iOS 15-öt. Ilyen például a SharePlay, melynek segítségével közösen nézhettek videókat és hallgathattok zenéket a barátokkal “partik” keretében.

0E3CF908 8D17 4F09 BAA8 BC9883BC3A19-iglass-iphone-uvegfolia

Ha régebbi eszközön szeretnéd kipróbálni a nyilvános bétaverziót, ne feledd, hogy egy viszonylag friss iPhone-modellre – iPhone XS / XR vagy újabb verzióra – lesz szükséged néhány CPU-igényesebb funkcióhoz, mint például az Élő szöveg a Fotókban és a Portré mód a FaceTime-ban.

Így töltsd le!

AD7CEE19 70AE 4A55 A359 316C7DD93498-iglass-iphone-uvegfolia

Fontos, hogy még akkor is, ha éppen benne vagy az iOS 14 nyilvános béta-programjában, külön regisztrálnod kell az iOS 15 nyilvános bétaprogramjára.

Pontosabban nem kell újra regisztrálnod, de le kell töltened az iOS 15 béta-specifikus új konfigurációs profiljait. Itt van, hogyan:

  • iPhone vagy iPad eszközön (Safariból) lépj be a beta.apple.com oldalra, és jelentkezz be a megszokott Apple ID azonosítóddal.
  • Ha még soha nem jelentkeztél be a Public Beta programba, olvasd és fogadd el az Általános Szerződési Feltételeket.
  • A felső menüben koppints az Eszközök regisztrálása elemre, majd válaszd az iOS-t, ha iPhone-ra telepíted a bétát, vagy az iPadOS-t, ha iPad-re szeretnéd.
  • A béta telepítése előtt olvasd el az utasításokat: vedd figyelembe a biztonsági másolat készítésével kapcsolatos utasításokat!
  • Ha kész, koppints a Profil letöltése elemre az iOS 15 vagy iPadOS 15 nyilvános béta profil telepítéséhez!
  • A profil aktiválásához kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat.

Miután ez megvan, az iOS 15 nyilvános béta az iPhone / iPad Beállítások alkalmazás Szoftverfrissítések részében jelenik meg, csakúgy, mint bármely más iOS frissítés, ahonnan letöltheted és telepítheted.

Az iOS 15 összes jövőbeni nyilvános bétája itt is megjelenik majd normál szoftverfrissítésként, így a fenti lépéseket nem kell megismételned, hacsak nem törlöd és állítod vissza a telefonod.

A bétát csak a saját felelősségre töltsd le!

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, IDE kattintva megtekintheted iPhone üvegfólia és más iGlass termékeinket!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük