iPhone 11 üvegfólia

Azok számára, akik valamivel olcsóbb Apple okostelefont keresnek, érdemes megfontolni a régebbi zászlóshajót, az Apple iPhone 11 -et. Noha hiányzik belőle a hármas objektívvel rendelkező kamera és az OLED kijelző. Ami már a drágább vagy újabb unokatestvéreiben megtalálható, az iPhone 11 -ből sugárzik az erő és a szépség. Az alacsonyabb árcédula kombinációja sokak számára alternatív első választássá teszi az iPhone 12 -höz képest. De az iPhone 11 szépsége kényes dolog és könnyen beleshetünk egy váratlan sérülésbe ami a telefon eleganciájából mindjárt vissza vesz, ezt senki sem szeretné. Egy üvegfólia plusz egy iPhone tok sok védelmet nyújthat, de a képernyő ettől függetlenül a működés legkritikusabb aspektusa marad.

Itt jöttek létre az iPhone képernyővédők. Akár vékony film, akár kemény edzett üveg, a jó képernyővédő megvédi az iPhone képernyőjét a sérülésektől, miközben nem korlátozza az érintésérzékenységet vagy a kijelző tisztaságát.

iPhone 11 üvegfólia

iPhone 11 üvegfólia előnyei

A képernyővédők további előnyőket adnak az iPhone -hoz. Egyes modellek a kékfény vagy a vakító fény csökkentésére irányulnak, sőt a magánélet kényelmét is növelik azzal, hogy blokkolják a kijelzőt oldalról nézve. Vannak olyan képernyővédők is, amelyek antimikrobiális bevonattal rendelkeznek, amelyek csökkentik a baktériumok terjedését a telefon képernyőjén. A legtöbb garantálja a baktériumok és baktériumok 99% -ának lebontását. A képernyővédők széles választéka áll rendelkezésre, ami azt jelenti, hogy van olyan, amely minden igényt kielégít, hogy készülékét biztonságban tartsa.

Kétféle iPhone -tulajdonos létezik:

Azok, akik el sem tudják képzelni azt, hogy ne egy 400.000 Forintos vagy annál magasabb költségű eszköz legyen mellettük a mindennapokban és emellett mindent megtesznek annak érdekében, hogy iPhone 11 készülékük pro üvegfólia -val legyen ellátva.

Valamint azok akik kockáztatnak és semmilyen védelmet nem vásárolnak készülékük számára.

iPhone 11 üvegfólia

Miért vásárolják az iPhone 11 pro üvegfóliát?

Éppen több százezer forintot költöttem egy új iPhone -ra, és szeretném, ha a készülékem kifogástalan állapotban maradna.

Ha véletlenül elejtem a telefont, és a képernyő összetörik, a javítás nagyon költséges lesz: Ha nincs Apple Care szolgáltatás, az Apple akár a készülék árának felét is felszámolhatja a képernyőért. Ezért is jó az iGlass iPhone 11 pro üvegfólia amihez jár a kijelzőcsere garancia.

Egy üvegvédő fólia használata jelentősen csökkenti az iPhone 11 képernyő sérülésének esélyeit. Az esetek legnagyobb százalékában az üvegfólia teljes mértékben megvédi készülékünket a sérülésektól.