i12mini01-iglass-iphone-uvegfolia

iPhone 12 mini néven érkezhet az idei széria legkisebb iPhone-ja

Bár az iPhone 12 széria bemutatása idén nem a szokásos, szeptemberi dátumra esett, már nem kell sokat várnunk az új lineupra, mely a hírek szerint októberben mutatkozik be. Egy új pletyka szerint a belépőszintű, 5.4 hüvelykes iPhone az eddig még nem használt “iPhone 12 mini” nevet kapja. Kiderült az is, hogy az iPhone 12 Max-nak várt készülék szimplán az iPhone 12 nevet kaphatja – az iGlass most mindennek utánajárt!

Mivel idén négy modellt várunk, az Apple-nek muszáj volt legalább egy új névvel előállnia. A “mini” jelzőt már alkalmazták mind az iPadek, mind a Mac számítógépek esetében – sőt, hogyan is feledkezhetnénk meg a kétezres évek eleji iPod miniről? A két nagyobb iPhone valószínűleg megtartják majd a “Pro” és a “Pro Max” elnevezéseket (6,1-es és 6,7-es kijelzőkkel), melyeket az iPhone 11 sorozatban már megismertünk.

i12mini02-iglass-iphone-uvegfolia

Az új iPhone-ok mind 5G támogatást kapnak és az első, 5nm folyamatból származó processzor, az A14 hajtja majd őket, mely az első tesztek szerint rendkívül magas teljesítményt nyújt, akkumulátor teljesítmény terén azonban hagy némi kivetnivalót maga után.

A korábbi jelentések alapján mindegyik modell 60Hz képfrissítéssel rendelkező OLED-kijelzővel, és kisebb notch-csal érkezik, valamint felmerült az is, hogy ezekhez – az elektronikai szemét és a környezetszennyezés visszaszorítása érdekében – már nem jár majd sem töltő, sem pedig vezetékes EarPods fülhallgató a dobozban.

Te mit gondolsz az iPhone 12 mini elnevezésről? Lehet, hogy épp ez lesz a következő iPhone-od?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, IDE kattintva megtekintheted iPhone üvegfólia és más iGlass termékeinket!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük