iPhone 12 üvegfólia – iGlass

Az Apple iPhone -ja a legkeresettebb és legrangosabb okostelefon a világ lakosságának nagyrésze számára. Annak ellenére, hogy növekszik a különböző androidos okostelefon-márkák jelenléte, az Apple által gyártott iPhone -ok továbbra is vezetik a versenyt. Általában az iPhone -gyártók, azaz az Apple azt állítja, hogy a telefonjaik elég erősek, és nincs szükségük külső védőrétegre edzett üveg képernyővédő formájában (védőfólia) , ami nem minden esetben igaz.

Jelenleg a modell kínálatban legújabb az iPhone 12 vele együtt az iPhone 12 Pro, iPhone 12 mini és az iPhone 12 Pro Max. Ezeket megelőzően olyan sokféle iPhone -t kaptunk, amelyek különböző képernyőméretekkel és funkciókkal érkeztek. De a kérdés továbbra is az, hogy maguk a készülékek megfelelőek-e ahhoz, hogy ellenálljanak mindenféle karcolásnak és ütésnek, iPhone üvegfólia nélkül is . Ássuk bele magunkat, hogy megtaláljuk a választ.

iPhone 12 üvegfólia

Elég biztonságos, de elég erős is?

Bizonyított, hogy az Apple telefonok a legbiztonságosabb okostelefonok a mai napig. A világ kiberbiztonsági szakértői egyetértenek abban, hogy valóban nehéz betörni egy iPhone rendszerébe és onnan ellopni az adatokat. De ugyanez nem mondható el az iPhone 12  vagy más apple készülékek ütésállóságáról. Még azután sem, hogy a cég kemény szemüveget adott az iPhone képernyőjének, ugyanúgy sebezhető maradt az ütésekkel, karcolásokkal, sérülésekkel szemben. Ezért fontos, hogy ha új telefont vásárolunk, szerezzük be hozzá iphone 12 üvegfóliánkat itt.

Miért részesítik előnyben az Iphone -t az androidokkal szemben?

Természetesen sok oka van, csak néhányat mutatunk be – Az iPhone felhasználóbarátabb – Az iPhone -ok gyönyörűen működnek Apple számítógépekkel – Viszonteladási érték: Az iPhone megőrzi értékét. – Kisegítő lehetőségek: Az iPhone minden szempontból a legjobb

De egyetlen értékelés sem mondja ki, hogy ez a ellenállóbb telefon a földön. Ez azt jelenti, hogy az Apple iPhone -jainak extra védőrétegre van szüksége az eredeti üveg képernyő felületéhez.

Az okostelefonokhoz sokféle képernyővédő fólia áll rendelkezésre, a műanyagtól kezdődően a folyékonyon át egészen az edzett üveg fóliaig bármi.

Ha már ennyi olvasás után meggyőződtél róla, hogy fontos a telefonod védelme, az oldal alján válogathatsz az iPhone 12 üvegfólia iGlass kínálatából.

iPhone 12 üvegfólia

1) Műanyag képernyővédők – Itt két iphone Üvegfólia különíthető el

a) PET műanyag képernyővédőfólia

A PET műanyag képernyővédőfóliák főleg poliészter fóliából állnak, egyik oldalán matt bevonattal, a másik oldalon szilikon ragasztóval. Ha nagyon jó minőségű PET műanyag kijelzővédő fóliát választ az Apple iPhone-jához, akkor rájön, hogy tiszta és karcolásgátló réteggel egészíti ki a képernyőt. Bár az ilyen típusú képernyővédők nem nyúlnak ki annyira, mint néhány edzett üveg, nagyon kevés ütésvédelmet nyújtanak.

b) TPU műanyag

Ez a második típusú TPU műanyag néven ismert képernyővédő rugalmas, szinte gumírozott műanyagot kínál, amely szélétől szélig lefedheti az iPhone-ját. Jobb ütésvédelemmel rendelkezik, mint a PET műanyag, és „öngyógyító” erővel rendelkezik a kisebb karcolásokhoz. Az ilyen típusú képernyővédő azonban nehezen alkalmazható, és nem olyan természetes, mint egy üveg képernyővédő.

c) Edzett üveg kijelzővédő fólia

Az edzett üveg kijelzővédő fólia létrehozásának folyamata nagyon módszeres és intenzív. Általában az edzett üveget úgy állítják elő, hogy egy normál üveget különböző hő- és vegyszeres kezeléseknek vetnek alá, hogy növeljék annak szilárdságát és tartósságát. A kiváló minőségű edzett üveg számos okból az egyik legjobb képernyővédő, jó fényáteresztő képességgel rendelkezik, ami tiszta kijelzőt biztosít. Tükröződésgátló és tükröződést csökkentő. Az edzett üveg ugyanolyan kinézetű és érzetű, mint mobiltelefonja kijelzője, így alig veszi észre, hogy ott van.

iPhone 12 üvegfólia

Magyarázzuk el sokkal részletesebben, hogy megértsük, miért fontos az edzett üveg képernyővédő felszerelése az Apple iPhone -jára.

Ez extra szilárdságréteget biztosít Az edzett üveg gyártásához használt hőkezelési folyamat, amelyet a fentiekben tárgyaltunk, erősebbé teszi az üveget. Az idők során tesztelték és bebizonyították, hogy az edzett üveg ellenáll az erős szélnek, az ütések és ütések közvetlen hatásának, valamint a kisebb robbanásoknak. Tehát, ha jó minőségű edzett üveg képernyővédőt alkalmaz vagy telepít az iPhone 12 készülékére, típustól függetlenül rögzíti az eredeti üvegképernyőt.

Hőállóságot kínál Ez tény és számos teszt után bebizonyosodott, hogy az edzett üveg akár 470 Fahrenheit fokos hőmérsékletnek is ellenáll. Ez a tulajdonság teszi az edzett üveget ideálissá az iPhone felhasználók számára, mivel minden szélsőséges időjárás esetén vihetik magukkal az iPhone -jukat, akár oda is ahol túl sok a hő.

Kristálytiszta Mindannyian tudjuk, hogy a temperálási folyamat az edzett üveget rendkívül keményé teszi, de érdekes része az, hogy nem befolyásolja az üveg tisztaságát. Az edzett üveg kristálytiszta és átlátszó, ami azt jelenti, hogy nem lesz gond a láthatósággal.

Könnyen ellenáll a karcolásoknak Az edzett üveg hőre keményedő gyártási folyamata karcállóvá is teszi. Így az edzett üveg ideális anyag a képernyővédőhöz, ezért nagy a kereslet.

Oleofób bevonat Az oleofób bevonat jelenléte azt jelenti, hogy a port és az olajat taszítják.

Alkalmas bármilyen képernyőmérethez Nem számít, hogy melyik iPhone modellje van, lehet iPhone 12, iPhone 12 Pro , iPhone 12 mini vagy bármely más alacsonyabb vagy magasabb kategóriájú készülék.

Szükséges-e az iPhone 12 üvegfólia használata? Következtetés:

Annak ellenére, hogy a technológia javul, az okostelefonok védelmére szükség van az eredeti üvegképernyőn túl is. Az Apple termékek valóban nagyon jók, viszont egy extra védelmi réteg hozzáadása nemcsak az eszköz hosszabb élettartamát segíti elő, de a készülékünk állapotát is óvjuk vele. Az iPhone valóban drága termék, ezért mindig jobb gondoskodni róla a megfelelő módon.

Mindig is javasolni fogjuk az iGlass üvegfólia használatát. Reméljük, hogy ez a cikk segített megérteni az edzett üveg képernyővédő fontosságát iPhone -ján.