vege a talalgatasnak az apple elarulta a legnepszerubb emojit01-iglass-iphone-uvegfolia

Vége a találgatásnak: az Apple felfedte a legnépszerűbb emojit

Akár szeretjük, akár nem, az emojik hihetetlenül népszerűek – ez a népszerűség pedig napról-napra csak növekszik. Bár az iPhone X megjelenésével valószínű, hogy az animoji, azaz az arckifejezésünkkel irányított animált karakterek veszik majd át a hatalmat, az Apple most elárulta, melyik emojit használjuk a legtöbbet.

vege a talalgatasnak az apple elarulta a legnepszerubb emojit05-iglass-iphone-uvegfolia

A TOP 10

A győztes pedig – dobpergés – nem más, mint a “Tears of joy”, azaz a sírva nevető arc. Ezen Mi annyira nem lepődtünk meg – van egyáltalán olyan iPhone-tulajdonos, akinél ez a jel nem található meg a leggyakrabban használt emojik között? Az Apple nemcsak a nyertest, hanem egy TOP 10-es listát is közzétett a leggyakrabban használt “hangulatjelekről.” A sírva nevető fejet a piros szív és a hangosan síró arc követte, de az ábrát elnézve a verseny közel sem volt szorosnak mondható:

 

vege a talalgatasnak az apple elarulta a legnepszerubb emojit02-iglass-iphone-uvegfolia

 

Érdekesség, hogy a 6. és a 10. helyen álló emojik csak nemrégiben, egy frissítés alkalmával jelentek meg, máris felkerültek a listára – úgy tűnik, írásban is szeretjük forgatni a szemünket.

Ezek szerint az Apple elolvassa az üzeneteinket?

vege a talalgatasnak az apple elarulta a legnepszerubb emojit04-iglass-iphone-uvegfolia

Egyesekben azonnal felmerült a kérdés – persze jogosan -, hogy mégis mi alapján szerezte meg az Apple ezeket a statisztikákat? Mindez azt jelentené, hogy a vállalat belelát az üzeneteinkbe? Efelől természetesen mindenkit megnyugtattak: állítólag egy sajátos technológia segítségével gyűjtik az adatokat, melyeket “elhomályosítanak” a beérkezéskor, így a végén már szinte lehetetlen megmondani, hogy azok konkrétan melyik felhasználótól érkeztek be. Ezt a biztonsági eljárást alkalmazzák egyébként a Gyorsbevitel, az Emoji javaslatok és az Egészségi adataink esetében is.

vege a talalgatasnak az apple elarulta a legnepszerubb emojit03-iglass-iphone-uvegfolia

Ti szeretitek az emojikat? Ha igen, nálatok is hasonló a TOP 10-es lista vagy inkább másik jelek találhatók meg a kedvenceitek között?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeink.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük