iphone x kep 1-iglass-iphone-uvegfolia

3 eltitkolt iPhone X funkció, amit imádni fogsz

A két napja tartó előrendelések száma alapján egyre inkább úgy fest, hogy az iPhone X az Apple eddigi legsikeresebb okostelefonja lehet. Bár a hírek már hosszú hónapok óta az iPhone 10. évfordulójára készült telefon forradalmi újdonságairól szólnak, az még mindig tartogat néhány kevésbé hangoztatott, de annál kellemesebb meglepetést. Az iGlass most összegyűjtötte az iPhone X TOP 3 “eltitkolt” funkcióját!

iphone x kep 8-iglass-iphone-uvegfolia

1. Privát Értesítések

A Face ID segít, hogy biztonságban tudhassuk az üzeneteket és az értesítéseket: például, amint a felugrik a képernyőn egy értesítés, az iPhone X azonosítja a rá néző arcot. Ha az arc a tulajdonoshoz tartozik, megmutatja az értesítő vagy az üzenet teljes tartalmát. Ha azonban valaki más kíváncsiskodna, a szöveg helyett csak azt láthatja majd, melyik alkalmazás küldte az értesítőt.

iphone x kep 7-iglass-iphone-uvegfolia

2. Automatikus Kijelzővilágítás

Az Apple új kamerája azt is képes azonosítani, hogy épp a képernyőt nézzük-e. Mit is jelent ez a gyakorlatra nézve? Az iPhone X pontosan tudja, ha a tulajdonosa épp egy cikket olvas, és nem sötétíti el a képernyőt egészen addig, amíg be nem fejezi ezt – nincs több felesleges és idegesítő “tapogatás”, hogy újra és újra felélénkítsük az beárnyékolt kijelzőt.

iphone x kep 6-iglass-iphone-uvegfolia

3. Intelligens Hangszabályzás

653EB246 1A9C 4837 A590 0F7A266DD6BF-iglass-iphone-uvegfolia

A kijelző megvilágításához hasonlóan az iPhone X az ébresztő és az egyéb hangjelzések hangerejét is képes lesz majd ahhoz igazítani, hogy épp figyeljük-e a készüléket: miért is lenne szükség az extra hangos ébresztőre, ha már egyébként is felébredtünk? Szerintünk ez egy nagyon hasznos újítás az Apple-től.

iphone x kep 3-iglass-iphone-uvegfolia

Ezek az apró, de annál fontosabb, kényelmes újítások és az iPhone X hatalmas dobásai, mint például maga a Face ID vagy a TrueDepth kamera egyaránt hozzájárulnak a készüléket övező hatalmas érdeklődéshez és annak rekord magas árához is. A telefon november 3-án kerül a boltok polcaira, és annak ellenére, hogy magasan Magyarországon lesz a legdrágábban kapható, Mi biztosra vesszük, hogy egy jó ideig nem lesz egyszerű beszerezni. Ti hogy álltok, ki lesz jövőbeli iPhone X tulajdonos?

iphone x kep 2-iglass-iphone-uvegfolia

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeink.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük