7 izgalmas dolog, amiben reménykedünk a jövőheti iPhone-bemutatón

Nagy örömünkre az Apple a héten bejelentette, hogy október 13-án érkezik a “Helló, sebesség” névre keresztelt esemény, amely nagy valószínűséggel az iPhone 12 szériáról szól majd. Az új iPhone-ok mellett azonban még számos meglepetést is okozhat az Apple – az iGlass most összegyűjtötte, miben is reménykedhetünk még a jövő héten!

iPhone 12 mini

Az 5,4”-es iPhone mini hozzáadása a lineuphoz alighanem az egyik legnagyobb bejelentés lesz. A modell az 5S-t és az első generációs SE-t idézi majd meg – igaz, az 5,4 hüvelyk jóval többnek tűnik, mint ezek a korábbi, 4-es készülékek, képernyőméretben viszont annál hasonlóbb lesz hozzájuk.

A 12 minit persze a 6,1-es, OLED-kijelzős, A14 Bionic hajtotta iPhone 12 is kíséri majd.

A kék iPhone 12 Pro

Érdekesség, hogy idén az iPhone 12 és a 12 Pro egyforma méretűek lesznek, ugyanazon dizájnnal és így tokokkal, melyet az Apple kiszivárgott fotói is megerősítettek.

A tavalyi Éjfélzöldhöz hasonlóan pedig az idei prémium szín a “Navy Blue” Tengerészkék lesz. A 120Hz-es kijelzőről szóló pletykák egyelőre szertefoszlani látszanak.

Gyors mmWave 5G

Idén az összes iPhone 5G-s lehet, a Helló, sebesség cím viszont arra enged következtetni, hogy nemcsak az iPhone-ok, hanem a mobilinternet-technológia is felgyorsulhat.

Az mmWave 5G a mai napig kérdéses, főleg az, hogy melyik iPhone-ok kaphatják végül meg – meglepetés lenne, ha a Pro helyett az összes modell képes lenne rá.

AirTags

Az egyik legjobban várt termék az AirTags Bluetooth-os helymeghatározó eszköz, melyekre már egy éve várunk – ha nagy “elhagyó” vagy, akkor most van okod a várakozásra, hiszen lehet, hogy az Apple erre az eventre tartogatta őket.

AirPods Studio

Az Apple a héten kivonta az üzleteiből a fejhallgató lehetséges versenytársait, így lehet, hogy az U1-es chippel felszerelt AirPods Studio most, az AirTags mellett lát majd napvilágot.

HomePod mini

Bár lehet, hogy az Apple a HomePod második generációját készül kiadni, sokkal esélyesebb, hogy idén egy kisebb, olcsóbb verziója jön majd az okoshangszórónak.

Új Apple TV

Időszerű már az Apple set-top boxának frissítése is. Most pedig lehet, hogy egyenesen kettő is érkezik, egy Apple TV (A12-vel) és egy Apple TV Pro – ez azonban csak találgatás, sőt, az első akár ki is maradhat és majd csak jövőre láthatjuk az A14X-es változatot.

Amit nem várhatunk

Az Apple Szilikon MacBook-jai túl nagy dobásnak tűnnek ahhoz, hogy az iPhone-okkal együtt mutatkozzanak be – a hardvereknek inkább egy harmadik, novemberi online bemutatót jósolnánk.

Te mit vársz a legjobban?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, IDE kattintva megtekintheted iPhone üvegfólia és más iGlass termékeinket!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük