Itt az 55 új Emoji és tényleg nem jár fülhallgató az új iPhone-hoz – Ez derült ki az iOS 14.2 újabb publikus bétájából

Az iOS 14.2 második bétája számos újdonságot fedett fel, többek között az Emoji Világnapján már előrevetített új karaktereket.

Az újdonságok között találunk ninját, ölelkező embereket, fekete macskát, legyet, jegesmedvét, áfonyát, fondüt, bubble tea-t, anatómiai szivet, tüdőt, tollat, tangapapucsot, transznemű zászlót és számos más érdekes szimbólumot.

A frissítés továbbá 55 nem- és bőrszínváltozatot vonultat fel, gender-semleges emojikkal kiegészítve – például már a fátylas nőt is lecserélhetjük ilyenre.

Az új Emojik ismét hiperrealisztikus stílusban készültek, nem véletlen, hogy például a testrészeken még az erek is pontosan a valóság mintájára jelennek meg.

Az Emojipedia szerint hiába láttuk már egy részüket júliusban, számos karakter csak most mutatkozott be hivatalos formájában. Az Emoji 13 után egyébként némi szünetre számíthatunk: az Emoji 14 fél évet késik majd, így az Emoji 13.1-be kerülő, 2021-re várt néhány kivétellel (lángoló szív, fej a felhőkben, stb.) csak 2022-ben érkeznek legközelebb újdonságok az okostelefonokra.

A béta további infókat is elárult, például megerősítette azt a régóta pletykált hírt, hogy az iPhone 12-k a vezetékes EarPods nélkül érkeznek. A hírt szemfülesek csípték el, mert a fülhallgatók leírásból kihagyták a “dobozhoz járó” jelzőt.

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, IDE kattintva megtekintheted iPhone üvegfólia és más iGlass termékeinket!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük