iphone védőüveg fólia

Az Apple Music javára válhat a Spotify eddigi legnagyobb átalakulása

 

Először is, bármelyik platformot is választod a zenehallgatásra iPhone-odon, gondoskodj készüléked tökéletes védelméről egy iPhone védőüveg fólia beszerzésével, ha még sokáig szeretnéd élvezni zenelejátszóként is:

 

A napokban a Spotify bejelentette az eddigi “legnagyobb evolúcióját”, egy új, TikTok-stílusú Home feedet, amely egyetlen feedben egyesíti a zenét, podcastokat, hangoskönyveket és egyebeket. Az újratervezés meglehetősen sok kritikát kapott a zenerajongóktól – és ez komoly lehetőséget jelenthet az Apple Music számára. Mint iPhone védőüveg fólia szerelmesek, természetesen mi egy kicsit az Apple Music felé hajlunk, de a Spotify rajongókat is teljesen megértjük. Most viszont kicsit megváltozhat az utóbbi tábor véleménye…

 

Az újratervezett Spotify

Egy gyors pillantás a Spotify új felületéről szóló tudósításokra adott reakciókra azt mutatja, hogy a legtöbb felhasználó nem túl elégedett vele. A panaszok középpontjában az áll, hogy a Spotify “túl sok mindent próbál egyszerre csinálni”, ami megnehezíti a zenék és lejátszási listák egyszerű megtalálását, amely idáig épp a platform egyik legnagyobb előnye volt.

Ez egyre nagyobb problémát jelent a Spotify számára, mivel egyre többet és többet próbál belezsúfolni ugyanabba az alkalmazásba. A vállalat rengeteg pénzt költött a podcastokra és a hangoskönyvekre, és mostanában nehezen tudja a felhasználók elkötelezettségét növelni, hogy igazolja ezeket a befektetéseket.

A Spotify nyilvánvalóan úgy gondolta, hogy ez az új dizájn mindkét fél számára előnyös lehet: közel áll ahhoz, amit a felhasználók valójában akarnak, miközben a nem zenei ajánlatok, például a podcastok és a hangoskönyvek iránti elkötelezettséget is növeli. Talán nem meglepő módon nem ez lett a helyzet.

 

Átpártolhatnak-e a Spotify hallgatók Apple Music-ra?

Azt a tényt, hogy sokan elégedetlenek a fejlesztéssel, könnyen lehet, hogy az Apple ezt egy lehetőségnek tekinti majd az Apple Music fejlesztésére, és arra, hogy az elégedetlen Spotify-felhasználókat inkább az ő szolgáltatásához csábítsa.

Az újratervezett Spotify alkalmazás ugyanis lehet, hogy nem túl megnyerő, de az Apple Musicról sem mondható el, hogy tökéletes. Az Apple Music alkalmazás némileg régimódi, sokszor laggol, és sok helyen nehézkes a navigáció. De van egy dolog, amiben az Apple Musicnak van egy nagy előnye: az Apple nem akar vele egyszerre túl sokat csinálni, meghagyja arra, amire való.

Egy olyan időszakban, amikor a Spotify éppen az ellenkezőjét teszi, az Apple-nek itt a lehetőség megdupláznia az Apple Musicot, mint zenei streaming szolgáltatást az Apple Music alkalmazás sebességének és megbízhatóságának javításával, a rég nem hallgatott dalok/albumok/előadók újbóli felbukkanásának megkönnyítésével, a crossfading támogatásának hozzáadásával iPhone-on és iPaden. Emellett az Apple Music továbbra is sokkal magasabb jogdíjakat fizet a művészeknek, mint a Spotify. Egy befektetés egy “Spotify Connect” típusú funkcióba a készülékközi vezérléshez (vagy az AirPlay javítása) és több közösségi funkció, például közös lejátszási listák integrálása nagy ugrást jelenthetne a platform számára.

Dan Moren a múlt héten írt egy nagyszerű cikket a Macworld számára, amelyben kiemeli azokat a különböző helyeket, ahol az Apple javíthatja a zenehallgatási élményt. A cikkben említettek még nagyobb jelentőséggel bírnak most, hogy a Spotify világossá tette, hogy nem csak a zenére összpontosít.

Ezen a ponton megkérdőjelezhető, hogy a Spotify egyáltalán a zenére összpontosít-e. Az Apple-nek most lehetősége van megmutatni, hogy elkötelezett az Apple Music mellett, és ezzel talán éppen néhány elégedetlen Spotify-felhasználót vonzhat, hogy növelje értékes szolgáltatási bevételeit.

Reméljük, hogy az iOS 17 és a macOS 14 idei frissítései tartalmaznak néhány figyelemre méltó Apple Music-frissítést is. Te melyik tábort erősíted? Ha Spotify-os vagy, gondolkozol az Apple Musicra váltáson a frissítés hatására?

S bár mindkét platform hasonló szolgáltatásokat kínál, van néhány alapvető különbség, amely a felhasználókat egyik vagy másik irányba terelheti. Azonban függetlenül attól, hogy melyik platformot választod, fontos, hogy kedvenc zenéid streamelése közben megvédd a készüléked. Itt jön a képbe az iPhone védőüveg fólia. Ha befektetsz egy kiváló minőségű képernyővédőbe, biztosíthatod, hogy az iPhone-od képernyője karcmentes és kiváló állapotban maradjon, még napi használat mellett is. Akár megrögzött Apple Music-rajongó, akár hűséges Spotify-felhasználó vagy, a készüléked iPhone védőüveg fólia kiegészítővel való védelme okos lépés, amely meghosszabbítja telefonod élettartamát.

 

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, ne feledkezz meg az iPhone védőüveg fólia beszerzéséről sem – IDE kattintva megtekintheted iGlass iPhone védőüveg fólia és más kiegészítőink széles választékát!

 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük