iphone 13 mini magsafe tok

Hat új országban, köztük Magyarországon is teszteli az Apple a megújult Térképek alkalmazást

 

Ha egy új iPhone-on, például 13 minin navigálsz, először is biztosítsd be a bombabiztos és praktikus védelmet egy iPhone 13 mini MagSafe tok beszerzésével:

 

Az Apple jelenleg teszteli az újratervezett és átépített Apple Maps élményének jelentős kiterjesztését az új felhasználókra Európa-szerte, köztük Magyarországon is. Nézd meg, mit is fog jelenteni ez az újítás itthon és ne felejts el lejjebb görgetni az iPhone 13 mini MagSafe tok és egyéb kiegészítő-ajánlásainkért!

A bővítéssel az Apple most hat új közép-európai országban teszteli az új Apple Maps dizájnt…

A bővítést szokás szerint Justin O’Beirne térképész és Apple Maps-szakértő szúrta ki először. O’Beirne elárulta, hogy az új Apple Maps élményt most a következő országokban tesztelik nyilvánosan:

  • Ausztria
  • Horvátország
  • Csehország
  • Magyarország
  • Lengyelország
  • Szlovénia

Ez a tizennyolcadik alkalom, hogy az Apple kibővítette az új Apple Maps adatainak elérhetőségét azóta, hogy 2018-ban az iOS 12-vel először megjelent. O’Beirne szerint:

“Amint a 18-as számú kiterjesztés megjelenik az összes Apple Maps felhasználó számára, az Apple új térképe a Föld területének 21,6%-át és a világ népességének 11,7%-át (azaz világszerte 927 millió embert) fogja lefedni harminckét országban.”

Az újratervezett és átépített Apple Maps élmény 2018-ban, az iOS 12 megjelenésével egy időben indult el az Egyesült Államok egyes részein. Az Apple bejelentette, hogy 2020 júniusában befejezte az amerikai bevezetést, és nem sokkal ezután megkezdődött a kiterjesztés Európára.

Az Apple azt hirdeti, hogy az új Apple Maps dizájn gyorsabb és pontosabb navigációt, nagyobb részletességet, jobb útlefedettséget és egyebeket biztosít a felhasználóknak. A korábbi kiadási ütemtervek alapján O’Beirne arra számít, hogy az újratervezett és átépített Apple Maps élmény hivatalosan valamikor a jövő hónapban indul el ebben a hat közép-európai országban.

Ahogy az Apple folyamatosan újítja és bővíti technológiáját, új eszközöket és kiegészítőket is bevezet a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az iPhone termékcsalád jelenleg egyik számotokra legkedveltebb tagja az iPhone 13 Mini, melyhez a MagSafe tok egy új kiegészítő, amely mágnesek segítségével rögzül az iPhone hátlapjára, így biztonságos illeszkedést és könnyű eltávolítást biztosít. Ez a tok nem csak kényelmes, de megvédi a telefont a karcolásoktól és a leeséstől is. Az iPhone 13 mini MagSafe tok támogatja a vezeték nélküli töltést is, így még kényelmesebbé teszi a telefonjukat útközben feltölteni kívánó felhasználók számára.

 

Versenyképes az Apple Maps a Google Maps-szel és a Waze-zel szemben?

 

Rég elmúltak azok az idők, amikor origami-szerű papírtérképeket húztunk elő az autó kesztyűtartójából, hogy meghatározzuk a tartózkodási helyünket. A mai időkben szinte mindenkinek van okostelefonja első vagy harmadik féltől származó térképalkalmazással, amely autós, gyalogos vagy kerékpáros útvonaltervet kínál. A navigációs alkalmazások nagyszerű általános útmutatók a mindennapi élethez, mivel kiemelhetik a legolcsóbb benzint a környéken vagy a legközelebbi gyorsétteremben. De sokan vitatják az Apple Maps használatát – vajon melyik térképalkalmazás a legjobb?

Nem meglepő, de a legjobb navigációs alkalmazás attól függ, hogyan használjuk. Ha gyakran tévedsz el, az Apple Térképek Look Around opciója hasznos lesz. Ha a navigációt a következő kerékpáros túrád követésére használod, a Google Maps a legjobb választás. De ha csak arra van szükséged, hogy a lehető leggyorsabban eljuss a célállomásra, akkor a Waze a Te választásod. A Waze, a Google Maps és az Apple Maps mindegyike rendelkezik hasznos funkciókkal, és egyikükkel sem járhatsz rosszul.

Te melyik tábort erősíted a navigáláshoz?

 

Köszönjük a figyelmed! IDE kattintva beszerezheted iPhone 13 mini MagSafe tok és további iPhone kiegészítőinket a tökéletes és biztos védelemben történő tájékozódáshoz.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük