aws03-iglass-iphone-uvegfolia

Apple Watch SE – Készülőben a pénztárcabarát Apple okosóra!

Az Apple Watch ma a világ legnépszerűbb órája. Versenytársainál borsosabb ára ellenére a stílusos okosóra uralja a piacot – most viszont lehet, hogy az Apple ebből még nagyobb szeletet kíván magának, ugyanis a pletykák szerint egy pénztárcabarát Apple Watch van készülőben.

aws02-iglass-iphone-uvegfolia

Ez persze nem jelenti azt, hogy az új generációs, eredeti funkciókkal ellátott Apple Watch ne érkezne idén ősszel: alvásmérőt, pulzus oximétert és hosszabb üzemidőt is várunk a Series 6-tól. Egy új híresztelés azonban egy nagyobb meglepetést is jósol jövő tavaszra.

A költséghatékony iPhone SE modellhez hasonlóan az Apple egy hasonló koncepción alapuló Apple Watch okosórán dolgozhat. Az Apple Watch “SE” az idén Apple Watch Series 6-ban debütáló S6-os processzort kaphatja meg és a Series 3 helyére érkezik majd a felhozatalban, így külsőre is arra emlékeztethet majd. A várakozások szerint az alumínium keretes okosóra haptikus visszajelzés funkcióval a digitális koronába építve érkezik. A fejlesztett vezeték nélküli kapcsolatról az Apple W4 chipje gondoskodhat, a belső tárhely pedig 16GB-osnak ígérkezik.

aws01-iglass-iphone-uvegfolia

Az Apple Watch “SE” legalább egy 42mm-es és egy cellular változatban érkezik.

És hogy mikor is szerezhetjük be a pénztárcabarát Apple Watch-ot? Az idei évben már ne reménykedjünk, azonban több forrás szerint is már a jövő év elején lecsaphatunk rá. A konkrét árazásról egyelőre nem esett szó, de amint tudunk valamit, beszámolunk róla az iGlass blogon!

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, IDE kattintva megtekintheted iPhone üvegfólia és más iGlass termékeinket!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük