iphone 15 pro max szilikon tok

Egyre közelebb lehet a sci-fibe illő, szinte keret nélküli dizájn az iPhone 16 Pro Max-szal

Nem éppen újdonság, hogy az Apple idén növelni tervezi a Pro modell iPhone-ok méretét. Már tavaly ilyenkor, még az iPhone 15 termékcsalád megjelenése előtt hallottunk híreket egy 6,9 hüvelykes iPhone 16 Pro Max modellről. A közelmúltban láttunk olyan műformákat és alumíniumból készült modelleket, amelyeken egyértelműen látszik, hogy mind az iPhone 16 Pro, mind az iPhone 16 Pro Max mérete és termete növekszik. Egy új kiszivárgás azonban nem csak vizuális ábrázolást ad, hanem milliméterre pontosan megosztja a közelgő iPhone 16 Pro Max tényleges méreteit, és új betekintést nyújt abba is, hogy mire számíthatunk a képernyő körüli keretektől - amiről eddig nem hallottunk túl sok konkrétumot. Nézzük is az újdonságokat, viszont ha Te pont nemrég váltottál egy friss Pro Max-ra, akkor itt az ideje egy iPhone 15 Pro Max szilikon tok kiegészítőt is megrendelned. 
iphone üvegfólia

Fontos: Az Apple garancia ezentúl nem terjed ki a hajszálkarcokra (Igen, újabb indok az iPhone üvegfólia használatára)

Ha valaha is megkönnyebbültél, hogy egy kisebb hajszálrepedés az új iPhone vagy Apple Watch képernyőjén a garancia keretében, külön költség nélkül javítható, akkor készülj fel: ez a lehetőség hamarosan megszűnik. A 9to5Mac beszámolója szerint az Apple kiadott egy emlékeztetőt üzletei és az Apple Authorized Service Providers (AASP) számára, amelyben az áll, hogy az egyszeri hajszálrepedések többé nem tartoznak a standard garancia hatálya alá. Ehelyett ezek a repedések mostantól „véletlen sérülésnek” minősülnek majd. Ez azt jelenti, hogy a felhasználóknak fizetniük kell a javításért, hacsak nem rendelkeznek AppleCare+ csomaggal. És persze azt is, hogy még fontosabb a megfelelő iPhone üvegfólia használata...
iphone 14 tok képkeresés

Kép alapú keresés az iPhone-oddal: Így csináld!

Néha szükségünk van arra, hogy többet megtudjunk az online látott tartalmakról, és csak egy kép áll a rendelkezésünkre - ilyenkor jön jól a kép alapú keresés, avagy fordított képkeresés. A fordított képkeresés lehetővé teszi, hogy egy képpel keressünk az interneten, nem pedig szöveggel. Bár ez a folyamat nem annyira egyszerű iPhone felhasználók számára, ha megérted, hogyan végezhetsz fordított képkeresést az iPhone-odon, sok helyzetben nagyon hasznos lehet. Ezzel a technikával megtalálhatod egy kép forrását, többet tudhatsz meg róla vagy kapcsolódó tartalmakról, sőt, akár azt is kiderítheted, hol lehet megvenni egy terméket. Bár ezt a Google alapból is kínálja, talán nem tudtad, hogy az iPhone-odon is remekül működik. Az alábbiakban megmutatjuk, hogyan és egy iPhone 14 tok tippet is ajánlunk, ha épp ezen a modellen keresgélnél.
iphone tok

Minden iPhone-os életét megváltoztathatja majd az iOS 18, itt van, hogyan

Természetesen az iGlass-nél iPhone tok és Apple kiegészítők gyártóiként kiemelten nagy izgalommal figyelünk minden, az Apple terveivel kapcsolatos hírt és érdekességet, most pedig igazán érdemes is figyelni, ugyanis az iOS 18 körül egyre nagyobb a felhajtás (mondjuk ki, be lett harangozva az eddigi legnagyobb frissítésnek), és sokan kíváncsian várják, milyen új funkciókat hoz az Apple. A különböző kiszivárgások és jelentések szerint a következő iOS-verzió a generatív mesterséges intelligenciát (AI) fogja bevezetni az iPhone-okba, ami jelentős változást jelent majd az Apple készülékeinek működésében.
iPhone 13 mini üvegfólia

Face ID-val és OLED-kijelzővel jöhet az iPhone SE 4, mindezt 500 dollár alatt

Ha minden információ, amit eddig kaptunk, helytálló, akkor a közelgő negyedik generációs iPhone SE az iPhone-ok ujjlenyomat-érzékelőinek végét jelenti majd. Az Apple várhatóan bevezeti a Face ID-t a legolcsóbb modelljén, beépítve egy faltól-falig kijelzőt és eltávolítva az előlapi home gombot. Nézd meg, mit jósolnak pontosan az elemzők, vagy görgess lejjebb iPhone 13 mini üvegfólia ajánlásunkért, ha most is épp egy ilyen kisméretű készülékhez keresel védelmet.
iphone 12 üvegfólia

Ha fáradt vagy, akkor még jobban kifejezheted majd: nézz bele, milyen emojik jönnek az iOS 18-ba

Ha már most unod a barna gombákat és a fejcsóváló karaktereket az iOS 17.4-ben, akkor van néhány jó hír az Unicode-tól. Ez a csoport, amely az emojik fejlesztéséért és szabványosításáért felelős, most jelentette be a következő emojihullámot, amely végül az iOS 18-ban is helyet kap. Nézzük is, mi jöhet még, hisz emojiból sosem elég - és nézd meg iPhone 12 üvegfólia választékunkat is a törött képernyő-mentes emojizáshoz.
privacy üvegfólia

Ajjaj: Egy iOS 17.5 hiba visszaállítja a már rég kitörölt fotókat, még a visszaállított, tovább értékesített Apple készülékeken is

Az iOS 17.5 egy furcsa és nyugtalanító hibája úgy tűnik, hogy visszaállítja azokat a fényképeket, amelyekről a felhasználók azt hitték, hogy már régen eltűntek. Az iOS 17.5 megjelenését követően számos felhasználó számolt be a Redditen és más platformokon arról, hogy évekkel ezelőtt törölt fotókat fedeztek fel, amelyek hirtelen újra megjelentek a fotótárukban, a legfrissebb fotók alján. Ha ettől ugyan nem is tudunk megvédeni, csekkold privacy üvegfólia kiegészítőinket a magánszférád védelme érdekében, most pedig térjünk a kérdéses sztorikra!
iphone 15 plus tok

iPhone 17 Slim: Drágább, vékonyabb iPhone helyettesítheti a Plus modelleket jövőre

Hetek óta keringenek ködös pletykák egy jövőbeli „iPhone Slim” modellről, és most úgy tűnik, hogy ezek egy lehetséges 2025-ös iPhone 17 modellként valósulhatnak meg. Wayne Ma és Qianer Liu, a The Information munkatársai szerint az Apple azt tervezi, hogy az idei modell után fokozatosan kivezeti a jelenlegi 6,7 hüvelykes iPhone Plus-t egy új, ultravékony modell javára 2025-ben, amely valószínűleg a nemrég megjelent M4 iPad Pro nyomdokaiba lép. Most megnézzük, mit tudunk róluk, de bemutatunk egy iPhone 15 Plus tok opciót is azoknak, akik már pont mostanában váltottak Plus készülékre.
iPhone 14 Pro Max tok

Újabb információk szivárogtak ki az iPhone 17-ről, az összecsukható iPhone-ról és az Apple AI terveiről – Minden, amit tudunk

Jeff Pu ellátási lánc elemző a héten aktívan osztogatta az ellátási láncról szóló pletykákat, amelyek különböző témákat érintettek, mint például a jövő évi iPhone 17, az Apple mesterséges intelligencia szerverének fejlesztése az M2 Ultra és M4 chipekkel, valamint az Apple összehajtható készülékeinek lehetséges érkezése. Íme egy áttekintés a meglátásairól - nézd meg, mit tudunk eddig az iPhone 17-ről, a hajlékony iPhone-ról, az Apple AI szerverekkel kapcsolatos terveiről és görgess lejjebb iPhone 14 Pro Max tok ajánlásunkért is, ha Te még maradsz egy ideig a hagyományos és jól bevált iPhone-nál.
iPhone 12 Pro kameravédő

Ezek miatt a funkciók miatt már nagyon várjuk az iOS 17.5-öt

Már csaknem a küszöbén állunk annak, hogy az Apple hamarosan kiadja a várva-várt (jó, azért nem annyira, mint az iOS 18) iOS 17.5-öt a nagyközönségnek. Azonban már most, a hivatalos megjelenés előtt is van egy szilárd elképzelésünk arról, hogy mit is tartalmaz ez a közelgő szoftverfrissítés. Ugyanis az iOS 17.5 végleges kiadási jelöltjének (RC) közelmúltbeli debütálásának köszönhetően most már szinte biztosak lehetünk abban, hogy milyen funkciók kísérik majd a frissítést. Bár az iOS 17.5 magában foglal néhány kisebb finomítást is, van itt jó néhány tényleg kiemelkedő dolog, ami felkeltette az érdeklődésünket. Ezek a továbbfejlesztett adatvédelmi intézkedésektől kezdve a lelkes hírrajongók számára izgalmas újdonságig terjednek. Az iOS 17.5 egyre közelebb van, szóval most nézzünk meg négy érdekes funkciót, amelyeket alig várjuk, hogy felfedezhessünk - bár nem biztos, hogy mindet első kézből kipróbálhatjuk. És végül ajánlunk egy iPhone 12 Pro kameravédő tokot is, hogy biztonságban próbálhasd ki ezt a frissítést is.
iphone üvegfólia

Az Apple figyelmeztette az iPhone tulajdonosokat: Ezt soha ne csináljuk, hogy ne törjék fel az iPhone-unkat! (Ha pedig betörni sem szeretnéd, arra itt az iPhone üvegfólia)

Az internet nélkülözhetetlen eszköz mindennapi életünkben. Hatalmas erőforrásai mellett azonban potenciális biztonsági és adatvédelmi kockázatokat is rejt magában. A webböngészés alapvető ismereteinek elsajátítása és a biztonságos weboldalak megkülönböztetése a nem biztonságosaktól elengedhetetlen az online biztonság megerősítéséhez és az érzékeny személyes adatok, például a hitelkártyaadatok védelméhez. Az iOS-t ugyan nem könnyű feltörni (betörni ugyan sajnos szinte ugyanolyan könnyű egy iPhone-t is – de erre ott az iPhone üvegfólia), de elengedhetetlen, hogy betartsunk néhány alapvető intézkedést. Erre figyelmeztetett most az Apple is.
iphone 15 szilikon tok

Jöhet a Product(RED) piros verzió az iPhone 15-ből is (Mi már azt is tudjuk, melyik hozzá a tökéletes iPhone 15 szilikon tok)

Úgy tűnik, hogy az Apple idén eltérhet a szokásos, ciklusközi iPhone-színfrissítésektől, ami spekulációkat vált ki a rajongók körében. Azonban egy érdekes teaser, amelyet nemrég a hivatalos (RED) fiók tett közzé a Twitteren, azt sugallja, hogy az Apple egy piros meglepetést tartogathat számunkra. Nézzük is meg, ha pedig tökéletes kiegészítőt keresel meglévő vagy jövőbeli iPhone 15 készülékedhez, akkor ne feledkezz meg iPhone 15 szilikon tok választékunkról sem, melyek között piros, vagy a készülék színét kiemelő átlátszó MagSafe tokokat is találsz.