iPhone 12 Pro szilikon tok

Számok, amikkel nem tudsz betelni: Megérkezett az Apple Music új, Heavy Rotation listája

Az Apple a közelmúltban továbbfejlesztette a zenei élményt, és újszerű személyre szabási funkciókat vezetett be, amelyek biztosítják, hogy következetesebben hallgathasd kedvenc zeneszámaidat. Az első fejlesztés az iOS 17.1-gyel érkezett, amely a "Kedvencek" funkciót hozta el, amely a korábbi " Like" szív funkció felújítása. Mostantól a felhasználók ahelyett, hogy csupán kifejeznék a szeretetüket egy dal iránt, csillagot adhatnak a daloknak, automatikusan beépítve azokat a kedvencek személyre szabott lejátszási listájába, és finomítva a könyvtárat, hogy csak ezeket a kiválasztott számokat mutassa be. Most pedig megérkezett a Heavy Rotation funkció is, amely a napi kedvenc számaidból készít összeállítást: olvass tovább, hogyan működik meg és nézd meg iPhone 12 Pro szilikon tok ajánlásunkat is, ha pont ezen a népszerű modellen pörgeted a listákat.
iphone 14 tok

Így tegyél rendet gyorsan a rengeteg alkalmazásod között az iPhone-odon – Útmutató

A mai korban gyakorlatilag minden elképzelhető igényre létezik egy alkalmazás, legyen szó akár könyvtárnyi könyv elolvasásáról, játékról vagy éttermi ajánlások kereséséről. A digitális korszak szépsége a legtöbb alkalmazás kompakt jellegében rejlik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy számos alkalmazást telepítsenek anélkül, hogy megterhelnék iPhone-juk tárolókapacitását, természetesen a rendelkezésre álló tárhely korlátaitól függően. A bőség korában azonban sokan akaratlanul is digitális gyűjtögetőkké váltunk, és olyan alkalmazások feleslegét hordozzuk magunkban, amelyek ritkán díszítik a képernyőnket, némelyikük pedig hónapokig vagy akár évekig érintetlenül marad. Ha ebben a digitális kényszerhelyzetben találod magad, ne félj, mert nem vagy egyedül. A jó hír az, hogy már most belevághatsz a lomtalanításba. Az alábbiakban betekintést és stratégiákat kínálunk az iPhone-od racionalizálásához, búcsút mondva a felesleges alkalmazásoknak, és rendet teremtve a káoszban és egy iPhone 14 tok tippet is ajánlunk, ha épp ezen a modellen gyűjtögetsz.
iPhone 14 Pro Max átlátszó tok

Jelentősen “lefogyhatnak” az új OLED-kijelzős iPadek

Az iPad Air és iPad Pro modellek várható frissítései a láthatáron vannak, a 9to5Mac jelentése szerint a következő modellek vastagsága jelentősen csökken. Az Apple terveit ismerő forrásokra hivatkozva a jelentés szerint a nagyobb változatok több mint 1 mm-rel vékonyabbak lehetnek jelenlegi társaiknál. Nézd meg, mit tudunk róluk vagy csekkold iPhone 14 Pro Max átlátszó tok és más kiegészítőinket, ha Te iPad helyett inkább nagy képernyős iPhone párti vagy.
iphone 13 mini tok

Fájdalmas emlékek? Így törölj vagy rejts el egy bizonyos személyt ábrázoló fotókat az iPhone-odon

A digitális korban az iPhone-ok nemcsak kommunikációs eszközként, hanem a lencsén keresztül rögzített emlékek tárházaként is szolgálnak. Néha azonban szükségét érezhetjük annak, hogy megtisztítsuk a fotótárunkat az egyes emberekhez kapcsolódó képektől. Ennek különböző okai lehetnek, például ha tovább szeretnénk lépni a múltbéli kapcsolatokon, ha már nem élünk együtt, vagy ha egyszerűen csak rendezni akarjuk a fotógyűjteményünket. Szerencsére az Apple viszonylag egyszerűvé tette ezeknek a fotóknak az azonosítását és kezelését. Ez az útmutató alapvető lépéseken és tippeken keresztül vezet végig, amelyekkel hatékonyan megkeresheted és törölheted az iPhone-odról az egyes személyek fotóit, biztosítva, hogy a digitális galériád csak azt tükrözze, amit látni szeretnél. Nézd meg iPhone 13 mini tok tippünket is, ha épp ezen a készüléken rejtőznek az emlékeid.
iphone 15 pro üvegfólia

Javul az iPhone 15 modellek üzemideje az iOS 17.4-gyel (A jó hír mellé itt egy iPhone 15 Pro üvegfólia tipp is, hogy biztonságban élvezhesd ki)

Ahogy az egy késői béta kiadásra jellemző, a negyedik iOS 17.4 fejlesztői béta többnyire nem tartalmaz jelentős változásokat. Az Apple azonban becsempészett egy érdekes meglepetést az Battery Health szekcióba, egyúttal bejelentette, hogy az iPhone 15 és iPhone 15 Pro modellek akkumulátorai kétszer annyi ideig tarthatják meg az egészségüket, mint amennyit először vártak. Ha ez iPhone 15 tulajdonosként jó hír a számodra, akkor csekkold iPhone 15 Pro üvegfólia és más, a szériához tervezett kiegészítőink széles választékát is, hogy biztonságban élvezhesd a hosszabb használati időt és sok mást.
iphone 13 mini üvegfólia

Tudtad? Beállíthatod, hogy az iPhone-od magától váltogassa a háttereket, itt van, hogyan

A lenyűgöző képek készítése iPhone-nal gyakori hobbi, de miért hagynád, hogy ezek a fotók az albumodban maradjanak, amikor lenyűgöző háttérképeket készíthetsz belőlük? A fantasztikus képek sokasága mellett kihívást jelenthet, hogy csak egyet válasszunk. Szerencsére az iPhone képes több képet is háttérképként megjeleníteni, így dinamikus vizuális élményt nyújt. Emellett beállíthatod, hogy iPhone-od automatikusan váltson háttérképet, így mindig minden hangulathoz tökéletes hátteret találsz. Nézd meg, hogyan és csekkold iPhone 13 mini üvegfólia termékünket is, ha épp egy ilyen iPhone-on próbálnád ki.
iphone 15 pro tok

Két árnyalatban is jöhet a titánium iPhone 16 Pro Max

Az előző évben az Apple jelentős változást hozott azzal, hogy az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max esetében a titániumszerkezetet alkalmazta. Ez az átállás nem csak szerkezeti, hanem esztétikai szempontból is fontos volt, egy dedikált színpalettával, amelyen feltűnően szerepelt a "Titanium" kifejezés. Ahogy előre tekintünk az iPhone 16 Pro termékcsaládra, várhatóan a titánváz továbbra is fennmarad, de a színvariációk valószínűségével. A legújabb jelentések korai betekintést nyújtanak abba, hogy ezek az új színek mit jelenthetnek. Nézzük is, ha pedig Te már a tavalyi titánszerkezetet alkalmazó készülék tulajdonosa vagy, mutatunk számodra egy iPhone 15 Pro tok tippet is.
iphone 11 szilikon tok

Elveszett az iPhone-od? Részletes útmutató, hogyan szerezheted mielőbb vissza (A végén pedig egy iPhone 11 szilikon tok tipp, hogy a betört iPhone miatt se kapj szívrohamot)

A rémület, amikor rájössz, hogy eltűnt az iPhone-od, semmihez sem fogható. Nemcsak, hogy elszakadsz egy értékes készüléktől, de az a kilátás, hogy elveszítheted a nagyra becsült fotókat és adatokat, még jobban megvisel. Szerencsére az Apple az évek során finomította az elveszett iPhone keresésének folyamatát. Íme öt módszer, amellyel gyorsan felkutathatod az eltűnt készülékedet és egy iPhone 11 szilikon tok tipp is, hogy a betört telefon miatti rémület se érhessen utol.
iphone 15 plus magsafe tok

Hoppá: Kiszivároghatott a végleges iPhone 16 kamera-dizájn

A közelmúltban kiszivárgott egy kép, amely állítólag a közelgő iPhone 16 kameramodulja, és amely izgalmat és vitákat váltott ki a technológiai közösségben. A képet a kiszivárogtató Majin Bu osztotta meg az "X" (korábban Twitter) közösségi hálózaton, és azt sugallja, hogy az Apple az iPhone 12-re emlékeztető kameraelrendezést újragondolja az idei standard iPhone-modellek esetében. Most beszámolunk a legújabb fejleményekről, de bemutatunk egy iPhone 15 Plus Magsafe tok opciót is azoknak, akik már pont mostanában váltottak készüléket.
iPhone 13 mini szilikon tok

Ezt várjuk az Apple márciusi eseményén – Minden, amit tudunk (már ha lesz egyáltalán)

Bár a függöny már lehullott az Apple Vision Pro bemutatójáról, a technológiai óriás még többet tartogat a tarsolyában, és a pletykák egy lehetséges márciusi eseményről szólnak. A találgatások szerint az Apple egy sor új iPad és egy megújult MacBook Air bemutatására készül. De vajon ez egy közelgő márciusi eseményre utal? Nézzük, mit tudunk eddig és csekkold iPhone 13 mini szilikon tok tippünket is, ha inkább iPhone-od védelme izgat és pont ilyen készüléked van.
iphone 13 pro kameravédő

Elengedhetetlen iPhone tipp a munkához: Így állíts be e-mail értesítőket a zárolt képernyődre

A rohanó digitális korban, amikor az e-mailek elárasztják a postaládánkat a munkából, a családtól és a hírlevelekből, kiemelkedő fontosságú, hogy mindig képben legyünk velük. Egy fontos e-mail lekésése messzemenő következményekkel járhat, ami aláhúzza az egyszerűsített értesítési rendszer szükségességét. Szerencsére az iPhone lehetővé teszi, hogy közvetlenül a zárolási képernyőn fogadj e-mail értesítéseket, így valós idejű frissítéseket kaphatsz anélkül, hogy fel kellene oldanod a készüléket. Vizsgáljuk meg, milyen egyszerű lépésekkel állíthatod be ezt a funkciót, és soha többé nem maradsz le egy fontos üzenetről sem - ha pedig például egy iPhone 13 Prón akarod  kipróbálni, ne feledkezz meg az iPhone 13 Pro kameravédő funkciós tokod beszerzéséről sem, hogy ne törött telefonon kelljen tenned.
applewatch fólia

Autóbaleset, fel nem ismert szívbetegség – Újabb megható esetek az Apple Watch életmentő képességeiről (Ha Neked is van, itt egy AppleWatch fólia is)

A számtalan funkciójáról híres Apple Watch az egészség őrzőjeként is kivívta magának a maga helyét. Az egyik figyelemre méltó képessége a pitvarfibrilláció (AFib), egy olyan szabálytalan szívritmus észlelése, amely tünetmentes, de potenciálisan életveszélyes lehet. Jeff és Ellen Priest a dél-karolinai Summerville-ből nemrégiben csatlakozott azon személyek egyre növekvő listájához, akiknek életét megóvta ez az innovatív készülék; egy 82 éves férfi az Egyesült Királyságból pedig arról számolt be, hogy az okosórája megmentette az életét, miután elütötte egy autó. Olvass tovább a két megható esetről és csekkold AppleWatch fólia tippünket is, ha Neked is van ilyen csodálatos készüléked és nem szeretnéd betörni.