Bronzos “Naplemente Arany” és megújult Rose Gold: ezek lehetnek az új iPhone 13 színek, mi pedig imádjuk!

A beszállítók nemrég felfedték, hogy az iPhone 13 sorozat új színváltozatokban jöhet, aminek szerintünk sokan örülni fogtok. Az iGlass most el is árulja, milyen újdonságokra számítunk és minek kell (valószínűleg) búcsút intenünk!

A koreai Naver nevű platform tudósításában pontosan ez állt:

“Idén az iPhone 13 Pro sorozat négy színben lesz elérhető: fekete, ezüst, rose gold és napnyugta arany. A naplemente arany bronz hatást, míg a rose gold inkább sápadtabb érzést ad majd vissza.”

Eszerint tehát idén négy szín jön, a “Sunset Gold” pedig a tavaly bemutatott sötétkéket válthatja fel. Az egyik legnagyobb újdonság természetesen ez a narancsos-bronzos verzió lenne, de örülhetnek a Rose Gold régi-új szerelmesei is: az Apple még 2016-ban mutatta be első ilyen színű iPhone-ját az első generációs iPhone SE-vel.  Az opció meg maradt egészen az iPhone 8-ig, amikor is a színt egy hagyományos aranyra cserélték.

A koncepcióképek az iPhone 13 Prón ábrázolták az új színeket, így az, hogy azok a többi modellre is eljutnak-e, egyelőre kétséges.  Egyes kiszivárgások pedig egy halvány-lilás Gyöngyház színváltozatról is árulkodnak, így – bár ez kevésbé valószínű – az Apple-től megszokott módon még idén is bármilyen meglepetéssel szembesülhetünk. Szerencsére szeptemberig már nem kell sokat várnunk: hamarosan mindenre fény derül!

Te melyiket szeretnéd mindenképpen látni?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, IDE kattintva megtekintheted iPhone üvegfólia és más iGlass termékeinket!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük