iphone 12 pro tok

Az iPhone 12 Pro 2023-ban: érdemes még használni/megvenni? Eláruljuk, és megmutatjuk, melyik a legjobb iPhone 12 Pro tok

Neked is épp ilyen telefonod van? Gondoskodj róla, hogy még sokáig bírja az iGlass Case 2.0 MagSafe kompatibilis iPhone 12 Pro tok kiegészítővel:

 

2023 végére az Apple iPhone 12 Pro, a márka egyik legkelendőbb modellje (ez az iPhone 12 Pro tok eladásainkból is látszik), már a harmadik évét tölti majd be. A 12-es generáció a bevezetése óta a különböző változatokkal fantasztikus szolgáltatást nyújt minden felhasználónak. A kiváló specifikációkkal és az Apple újításaival a készülék méltón kiszolgálta a változatos igényeket, amelyek bármely mobilfelhasználó részéről csak felmerülhetnek. Az előző évek Apple-készülékeinek megvásárlása pedig kiváló lehetőség, ha olcsóbban szeretnél iPhone-t kapni. Az iPhone látványos specifikációinak és az évek óta garantált frissítéseknek köszönhetően ezek olyan készülékek, amelyek sokáig kitartanak. Az iPhone 12 Pro pedig tökéletes példa erre 2023-ban. De ajánlatos még az iPhone 12 Pro 2023-ban? Eláruljuk, de már most elmondjuk, hogy ez egy nagyon megfontolandó lehetőség. Egy olyan készülék, amely továbbra is jól teljesít és jó áron is van. Megmutatjuk ráadásul mellé a tökéletes iPhone 12 Pro tok kiegészítőt is.

 

Megjelenésekor az iPhone 12 Pro abszolút HOT termék volt, ami nem is csoda, hisz iparágvezető specifikációkkal rendelkezett. Az Apple jól ismert minden innovációjáról, amelyek közül néhány a 12. generációban ért a csúcsra.

Az alapmodell 6,1 hüvelykes Super Retina kijelzővel érkezett, és ez az egyik olyan terület, ahol nem történt nagy változás. Bár a drágább változatok nagyobb kijelzővel rendelkeznek, az általános minőség még nem fejlődött. A Full HDR-támogatással az iPhone 12 még mindig jobb, mint a többi, 2022-ben megjelent készülék az árkategóriájában.

Ennek ellenére az A14 Bionic már nem az az iparágvezető chip, ami egykor volt. Az Apple akkoriban teljesen felforgatta a világot forradalmi processzorával, amely már 2020-ban is példaértékű volt. Azóta az Apple további két generációs processzort gyártott, amelyek nagyobb teljesítményt és hatékonyságot biztosítottak. Álomszerű lenne tehát azt várni, hogy az A14 ugyanolyan teljesítményt fog nyújtani, mint az A16, amely az iPhone 14 pro változataiban található.

A kijelzőhöz hasonlóan a 12. generáció kamerája is egy olyan terület, ahol az különbség kevésbé észrevehető. A kettős objektíves beállítás különböző funkciókat lát el, és a piac legjobb objektívjei közé tartozik. Annak ellenére, hogy már több mint két éves, a kamera továbbra is a készülék egyik erős értékesítési pontja. Még 4K 60 FPS sebességgel is képes videókat rögzíteni.

Mindezeket a szokásos segédfunkciók támogatják, amelyeket egy Apple készüléktől elvárhatunk. A márka gondoskodott arról is, hogy egy igazi erőmű legyen a modell, amelyben a videolejátszás akár 17 órán át is tart. Az USB-C villámkábel mellett még a vezeték nélküli töltés is támogatott, és mindkét mód támogatja a gyorstöltést.

 

Mennyi ideig kapja még a frissítéseket?

Az iPhone 12 Pro 2023 végén lesz három éve a piacon, ami azt jelenti, hogy körülbelül az életciklusa felénél jár. Nehéz megmondani, hogy egy iPhone mennyi ideig lesz frissítve, de ismerve az Apple-t és annak frissítési stratégiáját, az iPhone 12 Pro valószínűleg iOS 19-re vagy iOS 20-ra frissül, vagyis 2025-ig vagy 2026-ig kap majd frissítéseket.

 

Érdemes megvenned az iPhone 12 Pro-t 2023-ban?

 

Az iPhone 12 Pro 2023-ban még semmiképpen sem lesz elavult készülék, még akkor sem, ha a 15. generáció már elérhetővé válik a piacon. Annak ellenére, hogy a modell 2020 vége felé jelent meg, 5G-támogatással érkezett, ami a mai világban már elvárt egy okostelefontól. Jelentős különbség mégis a processzorral kapcsolatban jelenik meg, és ez a készülék lényeges része. Az A14-es út azonban még mai mércével mérve sem gyenge. Figyelembe véve a most megjelenő játékokat, minden gond nélkül képesnek kell lennie futtatni őket.

A processzortól eltekintve a többi funkciót tekintve nincsenek óriási különbségek. Ráadásul, ami az iPhone 12 Próhoz minden bizonnyal már remek áron hozzájuthatsz másodkézből, ezért szerintünk ez egy szuper alternatíva, ha egy erős készülékre vágysz, mégis spórolnál!

 

Kinek van/volt ez a készüléke? Hogyan vélekedsz róla?

 

Köszönjük a figyelmed. Ne hagyd, hogy értékes iPhone-od sérüljön, válaszd az iGlass Case 2.0 MagSafe kompatibilis iPhone 12 Pro tok kiegészítőt:

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük