iPhone 12 Pro tok

Kísértetiesen gyors: különleges halloweeni eseményt jelentett be az Apple október 30-ra “Scary Fast” néven

Bármilyen Apple-eszközön is nézed majd a bemutatót, először is gondoskodj annak védelméről. Ha ez épp egy még mindig népszerű iPhone 12 Pro, akkor mutatunk hozzá egy iPhone 12 Pro tok kiegészítőt, amire Neked is szükséged van:

 

Az Apple egy különleges virtuális eseményt jelentett be, amire még a hónapban sor kerül. Az esemény, amely vélhetően az új Mac-ek bemutatására fog összpontosítani, október 30-án kerül majd megrendezésre. Ez egy online esemény lesz, amelyet az Apple weboldalán keresztül közvetítenek, szellemesen, Halloween esti időpontban. Nézzük, mire számítunk pontosan – és nézd meg iPhone 12 Pro tok tippünket is, hogy biztonságban nézhesd majd az iPhone-odon, legalább a telefonod betörésétől ne reszkess…

 

A különleges “Kísértetiesen gyors” eseményről

A korábbi Apple-rendezvényektől eltérően ez a “Scary fast” esemény teljesen virtuálisan kerül megrendezésre. A sajtó képviselői számára nincs személyes komponens. Bárki élőben követheti majd az eseményt az Apple weboldalán, a YouTube-on és az Apple TV alkalmazáson keresztül. Ez egyben az Apple első éjszakai eseménye is, amelyre 17:00 órakor (PT / 20:00 óra ET) kerül sor. A múltban az Apple eseményei általában a sokkal ésszerűbb délelőtti órákban – persze helyi idő szerint – zajlottak.

És hogy milyen ijesztően nagy dobásra készülhet a vállalat? Az Apple októberi eseménye várhatóan az új Mac-ek bemutatására fog összpontosítani. A pletykák szerint a vállalat egy új iMac-et és a MacBook Pro lehetséges frissítéseit is tervezi.

Függetlenül attól, hogy mit fognak tartalmazni, az új Mac-ek már biztosnak tűnnek a nagy online eseményen. Elvégre a vállalat számítógépei nem kaptak túl sok szeretetet a legutóbbi iPhone-eseményen, és az Apple szinte biztosan megkésve fog megemlékezni a macOS Sonoma-ról néhány kompatibilis hardverrel. Az Apple Events weboldalán található még egy animált verzió is a meghívóról, ahol az Apple logó egy Finder-stílusú kísérteties arccá alakul át. Ez is elég gyértelmű utalás az új Macekre, ha eddig bárkinek kétsége lett volna.

Kérdőjel viszont az, hogy az Apple készen áll-e a következő generációs M3 chip bemutatására. Lehetséges, hogy az új iMacet az M2 chip fogja hajtani, amelyet először a 2022-es WWDC-n mutattak be. A “Scary fast” szlogen azonban úgy tűnik, hogy drámaibb frissítéseket sejtet.
Az Apple még 2021 áprilisában mutatta be a jelenlegi iMacet, méghozzá az M1 chippel. Ez egy teljesen új, ultravékony dizájnnal rendelkezett, amely számos egyedi színben volt elérhető. A 24 hüvelykes iMac azonban azóta nem frissült.

Januárban az Apple egyfajta virtuális eseményt tartott, amelyen bejelentette a frissített 14 és 16 hüvelykes MacBook Prót M2 chippel. Ezt az “eseményt” nem jelentették be előre, hanem az Apple weboldalán megjelent sajtóközlemények és egy, a YouTube-on közzétett – nem élőben közvetített – videó formájában jelent meg.

Az Apple éppen szeptemberben tartotta legutóbbi “Wonderlust” eseményét, amikor bemutatta az új iPhone 15 termékcsaládot, az Apple Watch frissítéseit és az USB-C töltőházzal ellátott AirPods Pro készüléket. A vállalat a múlt héten bemutatta az Apple Pencil olcsóbb, USB-C-kompatibilis változatát is. Mivel az Apple következő eseménye kevesebb mint egy hét múlva lesz, nem kell már túl sokat várnunk, hogy megtudjuk, milyen meglepetéseket tervez most a vállalat.

Mit gondolsz, mit tartogat az Apple az október 30-i “Kísértetiesen gyors” eseményre? Lehet, hogy a vállalat tartogat meglepetéseket? Írd meg kommentben, mire számítasz!

 

Köszönjük a figyelmed! A várakozás közepette ne feledkezz meg iPhone-od védelméről sem és nézz körül a webshopon, ahol megtalálod iPhone 12 Pro tok és más Apple kiegészítőinket.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük