0B4AC92E 2490 4C20 80F3 234F932FEAC2-iglass-iphone-uvegfolia

Ezt mondják az eddigi kipróbálók az iPhone 13-ról – Megéri?

Bár az újonnan megjelent iPhone 13 specifikációi meglehetősen ígéretesek, ha épp a vásárlásán gondolkozol vagy már előtte is állsz, nem tanácsos kizárólag ezekre támaszkodni. Sokkal többet árulnak el a beszámolók, tapasztalatok – éppen ezért az iGlass csapata most összeszedte, hogyan vélekednek az iPhone 13 széria első kipróbálói!

Néhány nappal azelőtt, hogy megérkeznének a vásárlókhoz, az Apple bizonyos média üzleteknek és tesztelőknek küldi ki az új, jelen esetben az iPhone 13 mini és az iPhone 13 modelleket, így közelebbről is megvizsgálhatjuk az idei új iPhone-okat.

Üzemidő

Az egyik legjobbnak tűnő iPhone 13 és iPhone 13 Pro újítás a hosszabb akksi üzemidő. De vajon mit mondott erről a Dieter Bohn a The Verge-től?

“A tesztelés egyik napján a sima iPhone 13 reggel 7-től éjfélig bírta, mielőtt lemerült. Ez néhány kamerás teszteléssel, pár videó megtekintésével, a szokásos ítélet-görgetéssel, e-mailekkel, munkával és néhány játékkal történt. Intenzív munka volt ez az aznapi öt órányi képernyőidőben, így ez lenyűgöző. Egy másik napon, könnyebb használat mellett csak másnap reggel láttam meg az akkumulátorra vonatkozó figyelmeztetést.

De az iPhone 13 akkumulátora sem egy csoda.  Amikor sokkal több 4K videótesztelésen vettünk részt, este 7-re vagy 8-ra már kerestem a töltőt.”

A kisebbik „iPhone 13” mini-ről az Engadget azt mondta, hogy bár javult, „még mindig rövidebb élettartamú, mint az átlagos okostelefon”.  A CNET szerint a teljesítmény és az akkumulátor élettartama stabil volt és az iPhone 13 megbízható megoldást jelent majd az emberek többsége számára.

“Ami az iPhone 13-at és a 13 Mini-t illeti, jó kezdet volt, de alaposabb teszteket kell végeznünk az akkumulátorokkal, a tartóssággal és a kamerák más telefonokkal  való összehasonlításával. De jelenleg az iPhone 13 lesz az a megbízható telefon, amelyet a legtöbb ember szívesen használ majd a következő néhány évben.”

Kamera

64E8A0D7 C7E3 455F B5C6 87972D27C92B-iglass-iphone-uvegfolia

“A részletek élesek és pontosak, a színek gazdagok anélkül, hogy túltelítettek lennének, a fókusz gyors és megbízható, a Portré mód elég jó a mindennapi használatra, a gyenge fényviszonyok melletti fotózás és az éjszakai mód pedig kivételes” – mondta Dieter Bohn.

A Wall Street Journal munkatársa, Joanna Stern azt nyilatkozta, hogy bár a fejlesztések dicséretre méltók, önmagukban nem elegendőek ahhoz, hogy meggyőzzék az iPhone 12 felhasználóit a frissítésről.

ProMotion kijelző

Bohn szerint az Apple “hibátlan munkát” végzett a ProMotion kijelzők kivitelezésekor – ne feledkezzünk meg róla, hogy ez a 120Hz-es frissítési rátával rendelkező 13 Pro modelleknél volt különösen kardinális kérdés.

“Amikor az iPhone 13 Prón görgetek, a szöveg végig olvasható marad, ahelyett, hogy elmosódna. A képernyőn mozgó elemek is simábbak – inkább közvetlen interakciónak tűnik az ujjammal, mert az iPhone szó szerint megváltoztathatja a frissítési gyakoriságot, hogy lekövesse a mozgásomat.”

Az első kipróbálók a dizájn tekintetében nem lesz észrevehető változás az iPhone 12-höz képest, az A15 Bionic pedig nagyjából 10-15%-kal tűnik gyorsabbnak az iPhone 12 A14 Bionicjánál.

Te mit gondolsz eddig az iPhone 13 szériáról? Megvennéd vagy gondolkozol rajta?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy, ITT megtalálod prémium iPhone üvegfólia és más iPhone kiegészítő termékeinket.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük