AF694E09 5F80 4796 A3DC AE182562B094-iglass-iphone-uvegfolia

A Google azt szeretné, hogy az iPhone 13 tulajdonosok képernyője gyakorlatilag Androidnak nézzen ki

A „Hozd ki a legtöbbet a Google-ból az iPhone-odon” című új blogbejegyzésében a Google gyakorlatilag arra törekszik, hogy meggyőzze az új iPhone 13 felhasználókat arról, hogy alakítsák át készülékeik főképernyőjét az Android mintájára.

A blogbejegyzés, amelyet a Google iOS platformokért felelős igazgatója írt, képernyőfotókat tartalmaz egy olyan iPhone 13 főképernyőről, amely Google-alkalmazásokkal és widgetekkel van tele. A cikk azt sugallja, hogy az ügyfelek fontolóra vehetnék az Apple alapértelmezett iOS-alkalmazásainak, például a Fotók, a Safari, a Naptár, az Emlékeztetők és még a Telefon helyettesítését is a Google megfelelőivel, beleértve a Google Fotókat, a Google Chrome -ot, a Google Naptárat, a Google Feladatokat,  illetve a Google Voice-ot is.

6C5D4F3A 9F36 4DDE 8E51 E8AF9CB86F83-iglass-iphone-uvegfolia

A Google arra bíztatta az iPhone-osokat, hogy használják widgetek széles választékát. Azt írják, hogy ha a megfelelő Google widgeteket helyezik el a főképernyőn, akkor a felhasználóknak el sem kell hagyniuk a kezdőképernyőiket, hogy mindenből naprakészek legyenek.

A blogbejegyzés szerint a felhasználók az Okos rendezés (Smart stack) opció segítségével egymásra is rakhatnák a különböző Google widgeteket, így az iOS meghatározhatja, hogy éppen melyiket tartja a legrelevánsabbnak és azt mutatja először.

Végül a Google azt javasolja, hogy a felhasználók cseréljék le a Safarit Google Chrome-ra alapértelmezett iOS böngészőként, lehetővé téve az összes rendszerszintű link és Spotlight webes javaslat megnyitását Chrome-ban.

A Google igazgató azzal zárta szavait, hogy reméli, hogy az iPhone 13 tulajdonosok – akik még csak a múlt héten kezdték meg az új iPhone -ok átvételét -, fontolóra veszik, hogy „a Google legjobbjait” telepítik a készülékükre – ahelyett, hogy egyszerűen megvásárolnának egy Android okostelefont vagy eszközt.

Te mit gondolsz erről? Van olyan iOS app, ami helyett a Google verziót használod?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy, ITT megtalálod prémium iPhone üvegfólia és más iPhone kiegészítő termékeinket.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük