A47E6D4B 53D8 45A6 ABCB 4578B1BBB668-iglass-iphone-uvegfolia

Ezt tudjuk a jövő tavasszal érkező 5G-s iPhone SE 3-ról – Ez erős lesz!

Az első és a második iPhone SE között négy évet kellett várniuk a pénztárcabarát iPhone rajongóinak, de most úgy tűnik, tavasszal jön is a következő – és nem is akármilyen – készülék.

A korábbi találgatások arra engedtek következtetni, hogy az iPhone 11 dizájnját kaphatjuk meg az SE-n, ez azonban most még valószínűleg korai lenne. Ehelyett az Apple állítólag teljes mértékben a harmadik generációs iPhone SE belsejére összpontosíthat majd és külsőre megkülönböztethetetlen lesz 2020-as elődjétől.

FB160A3F 1410 4CFE BCA8 ABE4FA3A18EF-iglass-iphone-uvegfolia

Több jelentés szólt már arról, hogy a következő iPhone SE 5G technológiát fog támogatni, ezzel gyakorlatilag a valaha volt legolcsóbb 5G iPhone lesz és a középkategóriás Android okostelefonok, például a Google Pixel 5a versenytársaként emlegetik.

Az Apple nem viccel az 5G-vel: a Mac Otakara új riportja szerint a harmadik generációs iPhone SE várhatóan nemcsak az Apple legújabb A15-ös processzorát fogja használni, hanem ugyanazt a Qualcomm Snapdragon X60 5G modemet is, amely a most megjelent iPhone 13 sorozat is.

Mit is jelent ez a gyakorlatban? Nem elég, hogy a következő iPhone SE ugyanolyan gyors processzorral jön, mint az iPhone 13, de képes lesz elérni ugyanazt a standard 5G sebességet is.

Mikor jön?

Az új iPhone SE várhatóan valamikor 2022 elején érkezik, hasonlóan az elődeihez. S bár ez a modell nem tartalmaz jelentős dizájn-változtatásokat, egyes pletykák szerint az Apple valami nagyobb dobáson dolgozik 2023-ra – bár kissé szkeptikusak vagyunk azzal kapcsolatban, hogy ez ilyen hamar egy újabb SE lenne.

Te szereted az iPhone SE sorozatot? Érdekesnek tartanád ezt az 5G-s változatot?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy, ITT megtalálod prémium iPhone üvegfólia és más iPhone kiegészítő termékeinket.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük