B1C7010F 8A86 4B86 9034 2D9394BD694C-iglass-iphone-uvegfolia

Ezzel a több mint 100 új Emojival érkezett az iOS 14.2: nem gondoltad, hogy ezekre is szükséged van!

A múlt héten megjelent az iOS 14.2, mely 13 új, az “Emoji Világnapja” alkalmából már előrevetített Emoji karaktert hozott magával. Ha azt gondoltad, már mindenre van Emoji, tévedtél: az iGlass most bemutatja, milyen újdonságok érkeztek!

 

E495668F 3F42 40C0 9B81 6DF5FE4CF1AC-iglass-iphone-uvegfolia

 

Az új lehetőségek között szerepel a ninja, az ölelkező emberek, a fekete macska, a bölény, a légy, a jegesmedve, az áfonya, a fondue, a bubble tea és még sok más, névszerint:

– Arcok – Mosolygó arc könnyekkel (ha 2020 egy emoji lenne…), álcázott arc

– Emberek – Ninja, szmokingos személy, nő szmokingban, fátyolos személy, fátyolos férfi, fátyolos nő, babát etető nő, személy és férfi, Mx Claus, ölelkező emberek

– Testrészek – Összecsípett ujjak, anatómiai szív, tüdő

– Állatok – Fekete macska, bölény, mamut, hód, jegesmedve, dodó, fóka, bogár, csótány, légy, féreg

– Ételek – Áfonya, olíva, paprika, extrudált/lapos kenyér, fondue, bubble tea, tamale

– Háztartás – Cserepes növény, teáskanna, piñata, varázspálca, fészkelő babák, varrótű, tükör, ablak, dugattyú, egérfogó, vödör, fogkefe

– Egyéb – toll, szikla, fa, kunyhó, kisteherautó, görkorcsolya, csomó, érme, bumeráng, csavarhúzó, asztalos fűrész, horog, létra, lift, kopjafa, plakát, transznemű szimbólum, transznemű zászló

– Ruházat – tangapapucs, katonai sisak

– Hangszerek – harmonika, hosszú dob

 

83208880 71C6 4E3A 9C1E 8094E8CC20F4-iglass-iphone-uvegfolia

 

A frissítés 55 nem-és bőrszínváltozatot is tartalmaz, valamint az új nemsemleges hangulatjeleket, amelyek a női/férfi változatok alternatívájaként használhatók, így például a fátylas és a szmokingos “személy”.

Az Emojipedia megjegyezte, hogy bár az Apple júliusban már előrevetített néhány karaktert, de az új emojik közül sok csak most, az új frissítésben látható hivatalos formában.

Az Emoji 13 frissítés után csak nagy késéssel jön az Emoji 14, így 2021-ben valószínűleg új emojik nélkül maradunk. Az Emoji 14 hat hónapos késése miatt az ott megjelenteket csak 2022-től lehet majd hozzáadni az okostelefonokhoz.

A tervek szerint 2021-re egy összekötő Emoji 13.1 frissítést terveznek kárpótlásképp, de az főleg a bőrszín variációira összpontosít és csak néhány új hangulatjelet mutat be: ilyen például a kilégző arc, a spirálos szemű arc, az arc a felhőkben, a szív a tűzben és az összeragasztott szív.

Az iOS 14.2 nyolc új hátteret, közeli embereket érzékelő és jelző “nagyítót” és sok más újdonságot is tartalmaz a hibajavítások mellett – érdemes letölteni.

Szerinted emojikból sosem elég vagy feleslegesnek tartod az újdonságokat?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, IDE kattintva megtekintheted iPhone üvegfólia és más iGlass termékeinket!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük