E39702A6 017A 470D 8B21 D6E37A4E1A11-iglass-iphone-uvegfolia

Karácsonyi meglepetésre készül az Apple: végre jön az AirTags és az AirPods Studio?

Egy megbízható tippelő, névszerint L0vetodream szerint az Apple még mindig nem végzett idénre: a héten mutatkoztak be az M1 chippel felszerelt új Mac-ek (részletek az iGlass Instagram oldalán), de még karácsonyra is maradt némi meglepetés.

71135C76 F479 44E3 ADA4 DE39E2D9B70F-iglass-iphone-uvegfolia

A szokásosan rejtélyes tweet szerint az Apple “meglepetése” “jó lesz télre” – egyelőre kérdéses, hogy ez pontosan mire utalhat, de a találgatások már természetesen meg is indultak.

 

Múlt decemberben az Apple például egy ünnepi promóciót jelentett be, mellyel az Apple Card vásárlók 6% készpénzt kaphattak vissza néhány, az év vége felé vásárolt Apple termék árából.

S bár mint említettük, az utóbbi hónap számos bejelentése – vegyük csak az új iPhone-okat és Mac-eket – ellenére két nagyon várt termék még mindig várat magára: az AirPods Studio és a személyes tárgyak nyomon követését segítő AirTags. Az iOS 14.3 bétájának kódja szerint az Apple éppen integrálja mind a harmadik féltől származó tárgy-követők, mind az AirTags támogatását a Find My (Lokátor) alkalmazásba. Sőt, a bétában egy, az AirPods Studio dizájnjára utaló ikont is találtak a szemfülesek.

1BCD9F90 66D8 49D2 A2E5 4C7EB299B703-iglass-iphone-uvegfolia

Sem az AirPods Studio, sem az AirTags nem valószínű, hogy az év vége előtt megjelenik, idáig pedig főleg egy 2021 eleji megjelenése számítottunk – de lehet, hogy idén új termékekkel lep meg minket az Apple karácsonyra? Hamarosan kiderül!

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, IDE kattintva megtekintheted iPhone üvegfólia és más iGlass termékeinket!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük