436F0C39 38DD 4FEF 8EA5 756F9BDF6F8B-iglass-iphone-uvegfolia

Hoppá, úgy tűnik, a Samsung marketingesei még mindig inkább Apple rajongók

Bár a Samsung az Apple egyik legnagyobb versenytársa, kétségtelenül sokszor követik az iPhone-gyártó lépéseit, még olyasmikben is, amiért korábban kigúnyolták őket.

Amikor az Apple négy éve eltávolította a Jack-csatlakozót az iPhone 7-ből, a Samsung is követte őket a Galaxy S10-zel – miután évekig nevetségesnek nevezték ezt a lépést. Hasonló volt a helyzet az iPhone X-en megjelent sokat vitatott notch dizájnnal is.

Tehát az a fejlemény, miszerint az új Galaxy S21 nem tartalmazza majd az ingyenes töltőket és fülhallgatókat, nem okoz nagy meglepetést, annak ellenére, hogy októberben a Samsung egy nappal az iPhone 12 megjelenése után gúnyolmi kezdte az Apple-t azért, mert úgy döntött, hogy elhagyja ezeket a kiegészítőket. A Samsung természetesen törölte ezeket a korábbi hirdetéseket, mivel nem akartak teljesen képmutatónak tűnni, de az Internet nem felejt.

A Samsung dolgozói is jobban szeretik az iPhone-t?

 

Egy még viccesebb pillanat volt a dél-koreai gyártó számára, amikor a “Samsung Mobile US” marketing csapat egy tweet-ben jelentett be egy sajtóeseményt – ám ezt jól láthatóan egy iPhone-ról tették.

F65A47D5 E393 4929 A136 D162F9532592-iglass-iphone-uvegfolia

Ez sem csak egyetlen tweet volt – a Samsung Unpacked esemény népszerűsítésére küldött tweetek egész sora „Twitter for iPhone”-on keresztül érkezett. A tweeteket azóta természetesen törölték, de nem tudni, milyen sors vár szegény alkalmazottra, aki ilyen szörnyű bűncselekményt mert elkövetni.

Hírességek

 

Nemcsak a dolgozókat, de a Samsung márka-nagyköveteit is számos alkalommal kapták rajta azon, hogy hiába promótálják Samsung-készüléküket, iPhone-t használnak.

Így járt a T-Mobile korábbi vezérigazgatója, John Legere, aki az iPhone-járól tweetelt arról, hogy mennyire értékeli a Galaxy Note 3-masát, valamint a spanyol teniszlegenda, David Ferrer is, aki népszerűsítette a Galaxy S4-et, de inkább tweetelt róla – az iPhone-járól.

A Samsung még odáig is elment, hogy beperelte egyik márkanagykövetét, Ksenia Sobchak orosz újságírót, politikust és valóságshow-műsorvezetőt, amiért legalább egy adásszegmens alatt nyilvánosan látták iPhone X-et használni. A szerződése szerint viszont köteles lett volna csak Samsung okostelefonnal megjelenni a nyilvánosság előtt.

Hasonlóan járt még Kate Upton, Oprah, Jessica Alba, Gal Gadot, David Beckham, sőt Ellen Degeneres is.

Aztán természetesen meg kell említenünk a hamarosan-volt amerikai elnököt, Donald Trumpot, aki bojkottot kiáltott az Apple termékek ellen, mivel a vállalat nem volt hajlandó segíteni az FBI-nak az iPhone-ok feltörésében. De végül nem tudta betartani a saját bojkottját: nagyon tweetelnie kellett, és ehhez a munkához az iPhone tűnt a legbiztonságosabb eszköznek.

Te le tudnád valaha váltani az iPhone-od egy Samsungra? 

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, IDE kattintva megtekintheted iPhone üvegfólia és más iGlass termékeinket!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük