iphone 14 védőfólia

Az iPhone unalmas? Lehet, de nem váltunk Androidra… elmondjuk, miért (+ ajánlunk egy iPhone 14 védőfólia kiegészítőt is, ha Te is maradsz az iPhone-nál)

Ha Téged sem lehet eltántorítani és például a 14-es iPhone széria valamely tagjának tulajdonosa vagy, akkor először is mindenképp gondoskodj egy iPhone 14 védőfólia beszerzéséről, hiszen a döntésed mellett ki is kell tartanod azzal, hogy megvéded:

 

Míg korábban az Apple volt az a technológiai vállalat, amelytől mindannyian azt vártuk, hogy megújul és izgalmas, új változásokat hoz a mobiltelefonok piacára, az utóbbi években az iPhone dizájnja vitathatatlanul inkább…. unalmassá vált. Igen, kimondjuk. Az iPhone dizájnja unalmas. Minden évben ugyanaz a dizájn. És talán azért, mert a dizájn egyszerűen működik. Miért változtatnánk azon, ami nem romlott el, nem igaz? De az összecsukható telefonok és a 200 megapixeles fő kamerák világában az iPhone jól bevált dizájnja kezd kissé elavultnak tűnni. Tudjuk, hogy minden egyes éves modell nagy valószínűséggel nagyjából úgy fog kinézni, mint a tavalyi – talán egy-két új funkcióval és itt-ott egy kis javulással. Idén legalább végre kapunk USB-C-t. Mégsem váltunk vissza Androidra. Itt van, hogy miért. És nézd meg az iPhone 14 védőfólia kiegészítőnket is, mert egy esetleges törött iPhone miatt valószínűleg Te sem szeretnél váltani…

 

iMessage és FaceTime

 

Az Apple két legnagyobb kommunikációs funkciója a két fő oka annak, hogy nagyon nehezen tudnánk egyhamar bármi másra váltani.

Imádjuk az iMessage-t használni a barátokkal vagy a családdal, a FaceTime pedig egyszerűvé – és ingyenessé – teszi a kapcsolatot bármely más iPhone-, iPad- vagy macOS-felhasználóval.

Természetesen ott van Zoom, Google Meet, Teams és számos más kommunikációs és csevegőprogram is, de a FaceTime zökkenőmentesen integrálódik az Apple operációs rendszerébe, és ezt értékelni tudjuk.

Imádjuk, hogy zökkenőmentesen tudunk kommunikálni az iPhone-unkról, az iPadről vagy a Mac-ről – és akár készüléket is válthatunk beszélgetés közben.

 

AirDrop

 

Ha az elmúlt évek során iPhone-t használtál, valószínűleg gyakran előfordult, hogy fájlokat kell átvinned az iPad és az iPhone között, vagy gyorsan el kell küldened egy fényképet vagy videót egy közelben lévő személynek. Az AirDrop segítségével rendkívül egyszerűen, zökkenőmentesen és gyorsan küldhetsz és fogadhatsz adatokat az Apple készülékek között.

Erről a kényelemről pedig nem tudnánk lemondani.

Bár jobban örülnénk a nagysebességű USB-C adatátvitelnek (remélhetőleg az iPhone 15 Pro termékcsaládba megérkezik), de azért jó, ha gyorsan – vagy legalábbis általában – gyorsan tudunk fájlokat, képeket és videókat átküldeni az eszközök között. (Amikor néhány 4K-s klipnél többet próbálunk átvinni a telefonról a Mac-re, az bizony eltart egy darabig.) Csak azt kívánjuk, bárcsak Windows és Android rendszerrel is működne. Az nagyszerű lenne.

 

Hosszabb támogatási ciklusok

 

Amikor megveszünk egy műszaki cikket – például egy telefont -, jó esetben érdekel bennünket, hogy a gyártó mennyi ideig fogja támogatni azt. A támogatás alatt pedig a szoftverfrissítéseket és -frissítéseket, a javítás elérhetőségét és hasonló dolgokat értjük. Bár az Android-gyártók az utóbbi években egyre jobban kezelik ezt a kérdést, az Apple még mindig veri a piacot.

Az Apple jellemzően legalább öt évig támogatja az iPhone-okat a gyártás megszűnésétől számítva. Ez lenyűgöző. Az androidos telefonokat viszont egy ideig támogatják, de jellemzően csak néhány évig kapnak frissítéseket.

Ha pedig már tartósság, ne feledkezz meg a külső védelemről sem, például egy iPhone 14 védőfólia beszerzésével.

 

Megosztott fényképalbumok az iCloudon keresztül

 

Természetesen az Android-felhasználók is használhatják a Google Fotók vagy egy hasonló szolgáltatást, és megoszthatják a fotókat, tehát nem mintha ez egy kizárólag Apple-funkció lenne. De imádjuk, hogy az Apple implementációja mennyire zökkenőmentes és könnyen használható.

 

Apple Watch integráció

 

iPhone ide vagy oda, az Apple Watch az egyik legjobb viselhető technológia a piacon.

És az Apple-hez méltóan az Apple Watch-ot lehetetlen mással használni, csak iPhone-nal. Ez tény. Tehát ha Apple Watch-ot akarsz használni, akkor iPhone-t kell használnod – akár tetszik, akár nem. Szóval ha igenis Apple Watch-ot akarsz használni, akkor az Androidra váltás nem opció számodra. Az óra szoros integrációja a különböző alkalmazásokkal, valamint a kiváló fitnesz- és egészségügyi funkciók kiváló választássá teszik.

 

Te mit gondolsz? Használtál valaha mást, mint az iPhone? Visszaváltanál? Írd meg kommentben!

 

Köszönjük a figyelmed! Ha hű iPhone tulajdonos vagy, IDE kattintva beszerezheted az egyik legprofibb iPhone 14 védőfólia kiegészítőnket, ITT pedig ugyanezt az iPhone 14 védőfólia kiegészítőt betekintésgátló változatban készüléked és a magánszférád tökéletes és tartós védelméhez.

 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük