iphone 13 mini védőfólia

Gondoltad volna? Ismét a Safari lett a világ második legnépszerűbb böngészője – Igen, asztali gépen is

Ha például a 13-mas iPhone széria valamely tagjának tulajdonosa vagy, és most is inkább a telefonod “kis” képernyőjén görgeted cikkünket, akkor először is mindenképp gondoskodj egy iPhone 13 mini védőfólia beszerzéséről, hogy biztonságban böngészhess:

 

A Safari az Apple webböngészője, amely minden Mac, iPhone és iPad készülékre már alapból telepítve van. Ennek ellenére tavaly a világ legnépszerűbb webböngészőinek rangsorában elvesztette a második helyet a Microsoft Edge-dzsel szemben. Az új adatok azonban azt mutatják, hogy az Apple webböngészője ismét megelőzte az Edge-et, és ismét a második helyen áll a világ legelterjedtebb asztali webböngészőinek rangsorában. Gondoltad volna, hogy mennyien görgetik asztali gépről is? Olvass tovább, hogyan is alakult pontosan a lista és nézd meg iPhone 13 mini védőfólia tippünket is a kívülről is biztonságos böngészéshez.

 

A világ leggyakrabban használt asztali webböngészőinek rangsora

A Statcounter szerint, amely a webböngészők népszerűségét több weboldalról gyűjtött adatok alapján méri, a Safari ismét a második legnépszerűbb webböngésző a világon. Pontosabban az asztali felhasználók 11,87%-a használja rendszeresen a Safarit, míg a Microsoft Edge 11%-kal már csak a harmadik helyen áll.

Nem meglepő módon a Google Chrome maradt a világ legelterjedtebb asztali webböngészője 66,13%-os piaci részesedéssel. A Statcounter 2022-es adataihoz képest a Safari több mint 2%-kal, míg a Microsoft Edge részesedése mindössze 1%-kal nőtt. A Google Chrome ezzel szemben szinte ugyanolyan arányban maradt meg, mint tavaly, ami azt mutatja, hogy a böngészőt aligha befolyásolják versenytársai.

 

Az alábbiakban mutatjuk a teljes rangsort:

 

  • Google Chrome: 66,13%
  • Safari: 11.87%
  • Microsoft Edge: 11%
  • Firefox: 5.65%
  • Opera: 3,09%
  • Internet Explorer: 0.55%

 

A Safari 16 versenytársai

 

A macOS Ventura bemutatásával az Apple néhány nagyszerű új funkcióval bővítette a Safarit. Ezek közé tartozik a webes push-értesítések, a megosztott lapcsoport, az erős jelszószerkesztés, a továbbfejlesztett CSS és a Passkeys – amely egy új módja a weboldalakon történő hitelesítésnek Touch ID-val, hagyományos jelszó létrehozása nélkül.

Ennek ellenére a Safari még mindig elmarad versenytársaitól, amikor a legújabb webes szabványok némelyikének támogatásáról van szó, amely egyeseket arra késztet, hogy alternatív böngészőket töltsenek le.

A Microsoft ezzel szemben most úgy tűnik, hogy az AI-alapú funkciókra fogad, hogy az Edge webböngészőt több felhasználóhoz juttassa el. A vállalat integrálta a Bing keresőt a ChatGPT-vel és a népszerű szintén AI alapú képgenerátorral, a DALL∙E-vel.

Az Apple várhatóan júniusban, a WWDC 2023 alkalmával jelenti be a Safari jelentős frissítéseit. A Safari frissítések mellett ugyanezen a WWDC-n várhatók még a legújabb szoftverfrissítések új funkciókkal és változásokkal, ahogy az az Apple-től már megszokott. Idén ez az iOS 17, az iPadOS 17, a macOS 14, a watchOS 10 és a tvOS 17 lesz. Az Apple várhatóan az idei WWDC-n mutatja be az első Reality Pro headsetjét is. Számos késés után a hírek szerint a headsetet a WWDC-n mutatják be hivatalosan, új szoftverplatformokkal és fejlesztői eszközökkel együtt.

A Safari az egyik legnépszerűbb böngésző mind az asztali, mind a mobil eszközökön, és méltó jó hírnevet szerzett magának gyorsaságáról, biztonságáról és felhasználóbarát funkcióiról. Az olyan új iPhone-ok, mint például a 14-es vagy a 13-mas széria megjelenésével pedig sok felhasználó keresi a módját annak, hogyan optimalizálhatja böngészési élményét ezen a csúcstechnológiás készüléken. Fontos azonban észben tartani, hogy még a legfejlettebb technológia is sérülékeny lehet a karcolások, repedések és más típusú sérülések miatt. Éppen ezért okos döntés befektetni egy kiváló minőségű képernyővédőbe, például az iPhone 13 mini védőfólia kiegészítőbe, mindazok számára, akik szeretnék, hogy készülékük a legjobb állapotban maradjon. Tartós anyagainak, precíz kialakításának és egyszerű felszerelhetőségének köszönhetően ez a védő kiegészítő segíthet meghosszabbítani az iPhone készülékek élettartamát, miközben javítja a böngészés élményét azáltal, hogy biztonságot ad. Tehát akár elkötelezett Safari-felhasználó vagy, akár egyszerűen csak a lehető legtöbbet szeretnéd kihozni a mobilos böngészési élményből, mindenképpen fontold meg egy megbízható iPhone 13 mini védőfólia kiegészítő vagy egy más típusú iGlass üvegfólia beszerzését készüléked számára.

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone tulajdonos vagy, akkor IDE kattintva beszerezheted az egyik legprofibb iPhone 13 mini védőfólia kiegészítőnket, ITT pedig ugyanezt az iPhone 13 mini védőfólia kiegészítőt betekintésgátló változatban készüléked és a magánszférád tökéletes és tartós védelméhez böngészés közben is.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük