iphone 11 pro mitol lesz profi az uj iphone03-iglass-iphone-uvegfolia

iPhone 11 Pro – Leleplezzük az új profi iPhone fennmaradó titkait!

Szinte már csak két hétre vagyunk az új iPhone-ok szeptember 10-re várt megjelenésétől, az idei modellek részletei pedig kezdenek összeállni. A legújabb jelentések szerint a 2019-es iPhone-ok is bőven tartogatnak meglepetéseket néhány kulcsterületen – az iGlass most összegyűjtötte a legfontosabbakat!

Kamera

iphone 11 pro mitol lesz profi az uj iphone01-iglass-iphone-uvegfolia

A 2019-es év legnagyobb iPhone fejlesztése egyértelműen a kamera.

Először is kiemelnénk, hogy a tripla-lencsés kamerarendszert egy nagylátószögű, egy telefotó és egy ultra-nagylátószögű lencse alkotja majd. Ez nemcsak sokkal jobb minőségű, kiterjedtebb látómezejű képeket eredményez, hanem a rossz fényviszonyok közötti teljesítményt is jelentősen javítja.

Az Apple az idei iPhone-okkal a profi fotózásra koncentrál: a Bloomberg jelentése szerint az új készülékek szoftvere képes lesz három különböző fotót összerakni, ezáltal a hagyományos kamerák minőségével vetekedő ultramagas felbontású képeket készíteni.

Az egyik legmenőbb újítás az, hogy egyes tárgyakat visszavarázsolhatukk a fotóra, ha azokat véletlenül kivágtuk fényképezés közben. Jelentősen javul továbbá a videók minősége is.

A kamera fejlesztései nem korlátozódnak csupán a hátulsó tripla-kamerára: a Bloomberg szerint az elülső TrueDepth kamera egy többlátószögű érzékelővel egészül ki. A szélesebb látószög egyszerűbbé teszi majd a Face ID használatát – például az asztalra fektetett iPhone-t is feloldhatjuk majd az arcunkkal.

Új matt külső

iphone 11 pro mitol lesz profi az uj iphone04-iglass-iphone-uvegfolia

Bár az új OLED iPhone-ok külseje szinte megegyezik majd elődeikével, néhány színváltozatba állítólag visszatér a matt fényezés. A jelentés szerint egy új “törésbiztos technológia” által kevésbé törékennyé is válnak – mi azért nem használnánk iGlass nélkül.

Az új modellek a folyadékot is jobban bírják majd: “drámai javulás” jön a vízállóság tekintetében. A Bloomberg alátámasztotta a korábbi jelentéseket, miszerint sokkal gyorsabb A13 processzorral és kétirányú vezeték nélküli töltéssel felszerelve érkeznek.

Meg kell említenünk az iPhone XR utódját is. A 6,1 hüvelykes LCD-modell (amely úgy tűnik, idén mégiscsak LCD marad) dupla-kamerával és új zöld, illetve esetlegesen levendula színváltozatban jön.

iPhone “Pro” elnevezés

iphone 11 pro mitol lesz profi az uj iphone02-iglass-iphone-uvegfolia

A legfrissebb hírek arról árulkodnak, hogy az Apple az új prémium OLED készülékeket – tehát az XS és az XS Max utódait – a “Pro” elnevezéssel fogja illetni. Ezt több forrás is alátámasztja, az azonban kérdéses, hogy ez egyszerűen “iPhone Pro” vagy “iPhone 11 Pro” lesz-e.

Bár a Pro először furcsa lehet egy fogyasztóknak szánt iPhone számára, minden jel arra utal, hogy az Apple keményen dolgozik, hogy a 2019-es felhozatal kiérdemelje ezt a nevet. A kamerának köszönhetően az OLED-modellek akár profi szintű kreatív felszerelésnek is betudhatók, ha pedig tényleg megérkezik az Apple Pencil támogatás, akkor könnyen látható, milyen irányt is célzott meg az Apple.

Szerencsére már nem kell sokat várnunk, hogy kiderüljön, mennyire is lesznek “Pro”-k a következő iPhone-ok, szeptember 10-én ugyanis jön a keynote. Te várod már? Váltasz az idei iPhone-ok valamelyikére?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy, Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeinket.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük