iphone 2020 erdemes jovo evig varni az iphone vasarlassal0-iglass-iphone-uvegfolia

iPhone 2020: Érdemes jövő évig várni az iPhone vásárlással?

Az Apple meglepően nyílt azzal kapcsolatosan, melyik iPhone-t lesz érdemes megvenni – és nem, ez nem a szeptemberre várható iPhone 11. Az idei iPhone ugyanis már most talán az eddigi legkevésbé népszerű. Ha váltáson gondolkozol, mi az iGlass-nél is azt javasoljuk, várj még egy évet. Most össze is szedtük, miért!

5G

iphone 2020 erdemes jovo evig varni az iphone vasarlassal04-iglass-iphone-uvegfolia

Sok jelentés – többek között a szinte tévedhetetlen Apple-jóstól, Kuo-tól – megerősítette, hogy a 2020-as iPhone modellek mindegyike támogatja majd az 5G-t. Az Apple nemrégiben fel is vásárolta az Intel okostelefon-chipeket gyártó vállalatát, így ez a lépés egyáltalán nem lenne meglepő. Ha a hír igaz, akkor az idei, 2019-es iPhone-ok gyorsaságban és erősségben elhalványulnak majd a jövő évi modellek mellett.

Kijelző

iphone 2020 erdemes jovo evig varni az iphone vasarlassal03-iglass-iphone-uvegfolia

Az 5G-kompatibilitás mellett a másik legmeggyőzőbb érv az, hogy az Apple 2020-ra teljesen OLED-re válthat – már ami a kijelzőket illeti.

A szebb és gyorsabb (ProMotion) mellett ezek mérete is változhat: míg az idei iPhone-ok dizájnja a kamerát leszámítva megegyezik majd az előzőekével, jövőre új méretek érkeznek. Ezek között lesz például egy 5,4 hüvelykes OLED-iPhone.

Ezenkívül 2020-ra a sokakat zavaró notch, vagyis az érzékelőknek kialakított felső kivágás mérete is csökken majd, sőt, akár teljesen el is tűnhet.

Kamera (Time of Flight)

iphone 2020 erdemes jovo evig varni az iphone vasarlassal01-iglass-iphone-uvegfolia

Az idei telefonok nagy (és a kinézetét illetően sokat vitatott) újítása lesz a tripla-lencsés kamerarendszer, amely lehetővé teszi a háromszoros optikai zoom-ot, ráadásul idén már az első kamera is 10 megapixeles lehet.

2020 azonban a kamerák terén is még nagyobb dobás lesz: érkezik a lézeres 3D kamera, az ún. Time of Flight, sosem látott kiterjesztett valóság (AR) élményt hozva az iPhone-okba.

Teljesítmény

A nagyobb újítások mellett természetesen biztos, hogy az iPhone-ok teljesítménye is javul az évek előrehaladtával: 2020-ban erről az 5 nm-es chipek gondoskodnak, melyek teret adnak az új A14-es processzornak.

iphone 2020 erdemes jovo evig varni az iphone vasarlassal02-iglass-iphone-uvegfolia

Természetesen, ha nem tudsz még egy évig várni, az idei iPhone-ok is sok újdonságot tartogatnak, ám mindent összevetve szerintünk érdemes kibírni 2020-ig.

Te mikor tervezel iPhone-t váltani? Melyik lesz a következő? Írd meg hozzászólásban!

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy, Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeinket.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük