E53E3092 0E0D 4161 B1DE B5C789801638-iglass-iphone-uvegfolia

Ismét az Apple vitte a karácsonyt: 10-ből 9 aktivált telefon iPhone volt karácsony napján

Az iPhone 2019 után ebben az évben ismét teljesen uralta az ünnepi toplistákat, legalábbis az Egyesült Államokban. A karácsony napján aktivált tíz legjobb okostelefonból az első kilenc helyet különböző iPhone-modellek foglalták el.

207DCFE8 BE1B 4A21 812D 8805FBF6192C-iglass-iphone-uvegfolia

A Flurry Analytics által készített jelentés összegyűjtötte az összes, karácsony napján az Egyesült Államokban aktivált új okostelefonok adatait, melyet „az okostelefon-aktiválás legnagyobb napjának” neveztek.

Talán kissé meglepő, hogy az iPhone 11 maradt a legnépszerűbb a listán, meglehetősen nagy különbséggel az első helyet megszerezve.  Ezt követte az iPhone XR, majd érdekes módon az iPhone 12 Pro Max – a legmagasabb kategóriás prémium iPhone a listán.

Az iPhone 12 a negyedik helyre került – azt azért fontos szem előtt tartani, hogy az Apple továbbra is alacsonyabb áron értékesíti mind az iPhone 11-et, mind az iPhone XR-t új modellként, ami igencsak vonzó. Az 5G okostelefonok értékesítését tekintve azonban továbbra is az iPhone 12 vezeti a listát.

63A4DEEE CFD9 4EAF BF0F A997548B438E-iglass-iphone-uvegfolia

A teljes tizes lista így alakult:

  • iPhone 11
  • iPhone XR
  • iPhone 12 Pro Max
  • iPhone 12
  • iPhone 11 Pro Max
  • iPhone SE
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 8
  • LG K30

Valami hiányzik? Az iPhone 12 mini nem volt olyan népszerű, mint sokan várták: az árérzékeny fogyasztók rengeteg, még megfizethetőbb iPhone közül választhattak ebben az évben. Az iPhone 11 és az iPhone XR népszerűsége arra utal, hogy az ár fontos szempont volt az idei ünnepi szezonban, mely a jelen helyzetre való tekintettel talán nem is olyan meglepő.

Az elmúlt évhez képest 23 százalékkal kevesebb okostelefon-aktiválás történt ebben az évben, és annak ellenére, hogy az iPhone SE “csak” a hatodik helyen állt, valójában az aktiválások legnagyobb mértékű növekedését tapasztalta a hét folyamán. Az LG K30-asa még nagyobb lendületet kapott, 181 százalékkal emelkedett az előző héthez képest.

Az iPhone 12 jelenleg a világ legkeresettebb 5G okostelefonja, így nem lenne meglepő, ha hamarosan a trónra kerülne.

Te kaptál idén iPhone-t?

Ha nem járt töltő az új iPhone-odhoz, IDE kattintva beszerezheted legújabb termékünket, az iGlass Adapter gyorstöltőt!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük