Két hajlítható iPhone-t tesztel az Apple – Mikor jön és melyik lesz a végleges i(Phone)Fold?

Két hajlítható iPhone prototípus is átment az ellenállósági teszten – de mit is jelent ez a hajlítható iPhone körüli fejleményekben? Az iGlass most utánajárt!

Az első tesztelt iPhone esetében állítólag egy dupla képernyős modellről van szó, amely valószínűleg ugyanaz a kettős kijelzős prototípus, amelyet Jon Prosser 2020 júniusában előrevetített. Prosser akkor kifejtette, hogy ez a modell két különálló kijelzőpanelt használ, melyeket egy zsanér köt össze. S bár ez a prototípus két különálló, összekapcsolt kijelzővel rendelkezik, Prosser azt állította, hogy a panelek “meglehetősen összefüggőek és folytatólagosak”.

Érdemes megjegyezni azt is, hogy az Apple szabadalmaztatott egy, két különálló kijelzővel rendelkező készüléket, amelyek összeállíthatók egyetlen összehajtható, “csuklóval” működő készülékké – ez a szabadalom feltűnően hasonlít az előbbi prototípushoz.

A második teszten átesett prototípus pedig állítólag egy kagylóhéj-stílusú modell, hasonlóan a Samsung Galaxy Z Flip-hez vagy a Lenovo Moto RAZR-jéhez. Az UDN jelentés szerint ez a modell rugalmas Samsung OLED kijelzőt használ. Ezt támasztják alá a korábbi beszámolók is, miszerint az Apple 2020 elején korábban “nagy számú” Samsung összecsukható kijelzőt rendelt tesztelés céljából.

És hogy lehet-e 2021 a hajlítható iPhone-ok éve? Az UDN előrejelzése szerint‌ az első ilyen készülékek legkorábban 2022 végén vagy 2023 végén mutatkozhatnak be, de az szinte biztos, hogy folyamatban van és az Apple nagy erőkkel dolgozik rajta.

Te mit gondolsz a hajlítható iPhone-okról? Melyik megoldás tetszene jobban?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, IDE kattintva megtekintheted iPhone üvegfólia és más iGlass termékeinket!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük