IMG 7007-iglass-iphone-uvegfolia

Lesz vezeték nélküli töltés, de nem akárhogyan

Bebizonyosodott, amiről már korábban is többször beszámoltunk Nektek a blogon: az iPhone 8 egyik nagy újdonsága a vezeték nélküli töltés lesz. Azonban úgy tűnik, az Apple ezen a téren sem áll be a sorba, ugyanis a csúcskategóriás készülék nem a megszokott formában kapja meg a várva-várt funkciót.

IMG 7005-iglass-iphone-uvegfolia

Egy japán weboldal, a Macotakara értesülései szerint a vállalat kihagyja majd az iPhone 8 töltőjéből a piacon standardnek számító, 15 wattos teljesítményt, az annak csupán a felével, azaz 7,5 wattal fog működni. Mit is jelent ez a gyakorlatban? A vezeték nélküli töltés sebessége akár a jelenleg elérhető maximum felére is csökkenhet.

IMG 7006-iglass-iphone-uvegfolia

Jogosan merül fel a kérdés: miért tenné ezt az Apple? – hiszen nem éppen arról híresek, hogy bármiben is megelégednének a második hellyel.
Szerintünk erre a leglogikusabb magyarázat az, hogy a vezeték nélküli töltő egyes kiegészítők, például az Apple Watch, de akár az iPad vagy a Macbook töltéséhez is használható lesz. Egy azonban biztos: a tartozék egy külön Apple chipet is kap majd, így más gyártók készülékeivel nem lesz kompatibilis.

IMG 7004-iglass-iphone-uvegfolia

Töltés ide vagy oda, mi az iGlass-nál már nagyon várjuk az 5,8 hüvelykes OLED kijelzővel és 3D arcfelismeréssel érkező évfordulós iPhone-t, amely a legfrissebb hírek szerint szeptember 12-én, az Apple Park-ban kerül bemutatásra. Az iPhone 8-cal együtt jelennek majd meg az iPhone 7S és a 7S Plus modellek is, szintén vezeték nélküli töltéssel. Ti várjátok már az új készülékeket?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeink.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük