FB460619 FAD5 434F B012 F8081DCBBB10-iglass-iphone-uvegfolia

Már itt is az iOS 11.3 – egy kis csavarral

Ha hozzánk hasonlóan már Te is alig várod az iOS új verzióját, akkor lehet, hogy még várnod kell egy kicsit – hacsak nem szerezted be máris a vadiúj, 6. generációs iPad-et…

FB460619 FAD5 434F B012 F8081DCBBB10-iglass-iphone-uvegfolia

A MacRumors szerint az Apple már meg is jelentette a következő, 11.3-mas iOS-t, azonban egyelőre csak az új, kedden bemutatott 9,7 colos iPad modellre. Mivel az új iPad csak most érkezik a boltokba, ezért nem valószínű, hogy a hét vége (vagy jövő hét eleje) előtt bárki is lecsaphat a frissítésre.

Az iOS 11.3 számos jelentős újítással érkezik, többek között Üzleti Chat lehetőséggel és iCloud támogatott üzenetekkel.

F8D646F7 7DB2 49BD B262 56079B4E5670-iglass-iphone-uvegfolia

Mi lesz új?

– Az iCloud támogatott üzenetek lehetőséggel az SMS-eink és iMessage-eink a felhőben tárolódnak majd, amellyel bőven spórolhatunk tárhelyet.

– A legjobban várt újítás talán az az új “Akkumulátor Egészség” funkció, melynek segítségével végre rálátást kapunk az iPhone-unk akksijának egészségi állapotára.

– A következő újítás főként vállalkozások és vásárlóik (így természetesen nekünk, az iGlass-nek és Nektek) számára lesz fontos: Business, azaz Üzleti Chat-en is kommunikálhatunk az iMessage-n keresztül.

– Az ARKit 1.5 nagy újításokat hoz majd az Apple kiterjesztett valóság (AR) platformján, könnyebben beilleszthetők lesznek a való életből vett tárgyak, – például a közlekedési táblák – így még interaktívabb élményben lehet majd része a felhasználóknak.

Tartsátok nyitva a szemeteket (vagy olvassátok az iGlass-t), hiszen az iOS 11.3 mostmár bármelyik pillanatban ténylegesen megjelenhet. Te tervezel frissíteni?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeink.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük