mekkorak02 1-iglass-iphone-uvegfolia

Mekkorák is lesznek az iPhone 12 modellek? Így néznek ki a mostani iPhone-ok mellett!

Ősszel érkezik az iPhone 12, méghozzá három különböző méretben: 5,4; 6,1; illetve 6,7-hüvelykesben. Na de mekkorák is lesznek az új iPhone-ok? A középső, 6,1″-es készülék méretben megegyezik majd a jelenlegi iPhone 11-gyel, a két másik méret azonban teljesen újdonság lesz. Az iGlass most bemutatja, hogyan is kell őket elképzelnünk!

Az egyik leggyakrabban felmerülő kérdés, mekkora lesz majd az új, 5,4″-es iPhone 12 az eredeti SE-hez képest. Azok ugyanis, akik egy kisebb iPhone megjelenésében reménykednek, ezt a kisebb iPhone 12-t tartják a régi iPhone SE utódjának az egykezes használat tekintetében.

mekkorak02-iglass-iphone-uvegfolia

A következő képekhez az iPhone 12 “dummy”-jait, azaz makettjeit hívtuk segítségül – ezek az idáig kiszivárgott specifikációkon alapulnak és valószínűsíthetően jól szemléltetik a készülékek méreteit.

A maketteket a már megjelent iPhone modellek mellé helyeztük, így mindenki relatívan láthatja azok méretét. Érdemes megjegyezni, hogy az iPhone 11 Pro ugyanakkora, mint az iPhone X, az iPhone XR pedig az iPhone 11-gyel és a 6,1″-es iPhone 12-vel egyezik meg.

mekkorak01-iglass-iphone-uvegfolia

Szerinted melyik a tökéletes iPhone-méret?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, IDE kattintva megtekintheted iPhone üvegfólia és más iGlass termékeinket!

 

(Forrás: MacRumors)

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük