iphone 11 védőfólia

Mihez kezdj a régi iPhone-oddal? Kreatív ötletek, hogy ne kelljen kidobnod

Ha Te még épp egy régebbi iPhone-t használsz, és még mindig nem akarsz tőle megválni, hanem szeretnéd, hogy minél tovább tökéletes állapotban maradjon (vagy mert épp szeretnéd majd eladni), akkor szerezd be hozzá a tökéletes védelmet, például egy iPhone 11 védőfólia szerepében:

 

Az új iPhone beszerzése mindig ünnepi alkalom, ráadásul időnként szükségszerű is. De ha már van egy új iPhone-od, és a régit is megtartottad, biztosan gondolkodsz, mihez is kezdj a régi készülékkel. Azt hitted, hogy a régi iPhone nem is jó már semmire? Nos, a jó hír az, hogy az a jó öreg iPhone sokkal többre képes, mint hinnéd. Ugyanis rengeteg módja van annak, hogy hasznosítsd: csak egy kis kreativitásra van szükség. Ha nincs ötleted, mutatunk párat – olvass tovább, mihez kezdhetsz régebbi iPhone-oddal, hiszen tudjuk, sokan, sokáig kitartotok mellettük – nem véletlen, hogy az iPhone 11 védőfólia például még most is ennyire népszerű termékünk.

 

Ajándékozd el

 

Ha az iPhone-od nem túl öreg, valószínűleg még néhány évig tökéletesen működik. Tehát miért ne ajándékoznád meg vele a családod valamelyik tagját? Nyugodtan adhatod a gyerekeidnek, hogy megtapasztalják, milyen saját telefonnal rendelkezni. Ha pedig nem akarod, hogy a gyerekek telefonáljanak, egyszerűen vedd ki a SIM-kártyát vagy az eSIM-kártyát, és tartsd Repülő üzemmódban, így csak játékra és zenére használhatják. Természetesen figyelj oda, hogy helyesen használják.

Vagy odaadhatod a szüleidnek, nagyszüleidnek, hogy megszokják az új telefont anélkül, hogy túlságosan aggódnának, ha esetleg tönkremenne. Bármelyik opciót is választod, az iPhone mindig jó ajándék, még akkor is, ha használt eszköz. Ráadásul az iPod touch már rég kifutott, így egy régi, SIM-kártya nélküli iPhone remek alternatíva.

 

Alakítsd Éjjeli Órává

 

Sokan találják, hogy az iPhone éjjelente távol tartása segít gyorsabban és jobban aludni. De mi van, ha még mindig szeretnél időnként ránézni? Ekkor jön képbe az öreg iPhone. Egy egyszerű tartóval az öreg iPhone-t átalakíthatod egy éjjeli órává. Csak kapcsold be a Készenléti módot a Beállítások > Készenléti menüpontban.

Nemcsak ellenőrizheted az időt, hanem használhatod ébresztőóráként is az iPhone-t. Ha még tovább szeretnéd vinni a dolgot, tedd az ágyad mellé, és használd a régi iPhone-t az alvás követésére. Csak győződj meg róla, hogy olyan módban van, hogy ne zavarjanak éjjel érkező értesítések.

 

Legyen a Legjobb Webkamera a Megbeszéléseiden

 

Tűnj ki a távmunka közben a legjobb kamerával az egész irodában. Igen, jól olvasod; ha legalább a macOS 13 (Ventura) és az iOS 16 fut a Mac-en és az iPhone-on, csatlakoztathatod az iPhone-odat a Mac-hez, és használhatod webkameraként.

Valószínűleg szükséged lesz egy tartóra az öreg iPhone-hoz, hogy működjön. Használhatsz bármilyen tartót, de ha a MagSafe-kompatibilis iPhone-od és tokod van (iPhone 12 vagy újabb), akkor a Belkin kamera tartó az egyik legjobb választás. Ha régebbi modellt használnál, vagy csak olcsóbb megoldásra vágysz, ott van a Miikare Continuity Camera Mount is, ami egy egyszerű csipeszes tervezést alkalmaz, és bármely iPhone-hoz vagy tokhoz illik. És kész is vagy. Beállíthatod az iPhone-odat webkameraként, és készen állhatsz stílusos megbeszélésekre.

 

Alakítsd Játékkonzollá

 

Ha a régi iPhone-nak még van bőven ereje, kihasználhatod, és kéziszámítógéppé alakíthatod. Legyen szó az Apple Arcade-előfizetésről vagy a PlayStation Remote Play-ről, az iPhone-odat használhatod a legújabb játékok élvezetéhez. Természetesen a kisebb kijelző miatt az iPhone-on játszani egy kicsit kényelmetlen lehet. Tehát ajánlott egy játékvezérlő, például a Backbone One. Ezzel már könnyedén játszhatsz bármilyen játékot útközben.

 

Használd Apple TV Távirányítóként

 

Hányszor veszíted el az Apple TV távirányítódat? Valószínűleg többször, mint szeretnéd. De nem kell aggódnod, mert az öreg iPhone-d válthatja azt. Ahogyan bizonyára tudod, bármely iPhone alkalmas az Apple TV vezérlésére néhány koppintással. Nemcsak könnyebb irányítani, hanem könnyebb is megtalálni, ha véletlenül elveszted, a Find My app segítségével.

 

Használd Mikrofonként

 

Akár tartalomgyártó vagy, akár csak rögzíteni szeretnéd az óráidat, a régi iPhone-ban biztosan van egy fantasztikus mikrofon, amit használhatsz a feladathoz. Az Apple Voice Memos segítségével könnyen rögzítheted a hangodat néhány koppintással. Ráadásul hozzáadhatod a Voice Memos vezérlést a Vezérlőközpontodhoz, így könnyebb, mint valaha magadról hangot rögzíteni bárhol is legyél.

 

Cseréld Be Az iPhone-odat Az Apple Trade In Programjában

 

Ha minden más kudarcot vall, még mindig használhatod az iPhone-odat, hogy némi pénzt szerezz a következő Apple vásárlásodhoz. Persze, ha az iPhone-od kicsit régebbi, lehet, hogy nem kapsz érte túl sok pénzt – vagy egyáltalán nem – de ez még mindig jó módja az öreg készülék újrahasznosításának. Csak menj el az Apple Trade In weboldalára, és nézd meg, mennyit kapsz az öreg iPhone-odért.

 

Ha hajlandó vagy belefektetni egy kis munkát, és viszonylag új az iPhone-od, mindig megpróbálhatod eladni. Sokan keresnek használt iPhone-okat, mert jóval olcsóbbak, mint az újak, mégis általában sokáig bírják, főleg, ha megfelelően vigyáztak rá, mint például a mi iPhone 11 védőfólia vásárlóink.

 

Köszönjük a figyelmed! Ha egy kicsit régebbi modelled mellett tartasz még ki, akkor nézz körül ITT iPhone 11 védőfólia és más modellekhez készült kiegészítőink között.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük