iphone 11 vedofolia00-iglass-iphone-uvegfolia

Ezt csinálják a felhasználók régi iPhone VS. régi Android készülékükkel (Ha pedig Te is a legnépszerűbb opciót választod, mutatunk egy iPhone 11 védőfólia tippet, hogy készüléked minél tovább tartsa az értékét)

 

Ha Te még épp egy régebbi iPhone-t használsz, és szeretnéd, hogy minél tovább tökéletes állapotban maradjon, akkor először is szerezd be hozzá a tökéletes védelmet, például egy iPhone 11 védőfólia szerepében:

 

A CIRP ismét új tanulmányát mutatta be, amely ezúttal azt vizsgálja, hogy az ügyfelek mihez is kezdenek régi okostelefonjaikkal, miután eldöntötték, hogy újra váltanak. A felmérés azonban nem csak az iPhone-ra összpontosított, hanem az Android-felhasználókra is, hogy lássák, hogyan alakulnak a dolgok, amikor az ügyfelek új telefont vásárolnak. Nézzük is, mi a régi telefonok sorsa – lejjebb pedig azt is eláruljuk, milyen kiegészítőkben rejlik annak titka, hogy ezt a cserét minél később kelljen megejtened. Az eredményeken is látszik, hogy nem véletlen, hogy az iPhone 11 védőfólia például még most is ennyire népszerű termékünk!

Az olyan jelentések után, mint például, hogy az iPhone, iPad és Mac használata hogyan változik életkor szerint, melyik iPhone színe a legnépszerűbb, és még sok más, a CIRP az imént tette közzé a “Mi történik a régi iPhone-okkal?” című tanulmányt a Substack oldalán.

A felmérés során hat különböző lehetőség körvonalazódott arra vonatkozóan, hogy mit tesznek az emberek a régi telefonjukkal:

  • Trade-in (beszámítás)
  • Eladás
  • Megőrzik
  • Barátoknak/családnak adják
  • Elveszett/lopott/törött
  • Újrahasznosítás

Nem meglepő, hogy mivel az okostelefonok közül ezek tartják a legjobban az értéküket, az iPhone-felhasználók legnagyobb része becserélte régi készülékét. Érdekes módon az Android-felhasználóknak csak 14%-a tette ugyanezt.

Az iPhone-vásárlók esetében az elcserélés és az “eladás” kombinációja az összes készülék 50%-át tette ki. 23% megtartotta régi iPhone-ját, 13% pedig egy barátjának vagy családtagjának adta azt.

Az Androidosoknál a többség, 54% “megtartotta” a régi készüléket, ez több mint kétszerese az iPhone-felhasználókénak. Azok száma, akik úgy döntöttek, hogy saját maguk adják el a régi Android készüléket, vagy odaadják a családnak vagy egy barátjuknak, szintén alacsonyabb volt, mint az iPhone esetében.

 

iphone 11 védőfólia

 

A CIRP-től kapott egyik részlet, hogy az új iPhone-vásárlók 15%-a állítólag Androidról váltott, és talán a biztonság kedvéért meg akarják tartani a régi készüléküket. Az is lehet, hogy az alacsonyabb trade-in értékek miatt kevésbé vonzó a lehetőség.

“Lehet, hogy az Android telefonok jellemzően alacsonyabb becserélési értéke miatt kevésbé kívánatos ez az opció. Vagy talán az Androidról iPhone-ra váltó ügyfelek a biztonságot akarják, hogy még mindig van egy ismerős Android készülékük, amire visszatérhetnek, vagy amire hivatkozhatnak, ha az áttéréskor nem sikerül minden egyes kontaktot, fényképet vagy jegyzetet átvinni az új iOS-készülékre.” – összegezték.

Nos, azt, hogy mikor is érdemes leváltani az iPhone-od, nem tudjuk megmondani, de ezalapján elmondható, hogy bármikor is teszed azt, megfelelő védelem mellett szinte biztosan sokáig tartja majd az értékét. Ebben a cikkben bővebben is olvashatsz arról, miért is jó ötlet még minél tovább megtartani régebbi, tökéletesen működő iPhone készülékedet.

De ármennyire is szeretjük az iPhone-okat, végül idővel el kell búcsúznunk tőlük. Akár azért, mert frissíteni szeretnénk a legújabb modellre, akár azért, mert megbízható készülékünk elérte élettartama végét, el kell döntenünk, hogy mit kezdjünk régi telefonunkkal. Ha épp ezt tervezed például régebbi iPhone 11 készülékeddel, fontos, hogy előbb győződj meg arról, hogy az jó állapotban van.

Az egyik módja annak, hogy megvédd készülékedet, és megőrizd a “mintha új lenne” kinézetét, egy iPhone 11 védőfólia. Az iGlass-nél számos védőfólia-kiegészítőt kínálunk, amelyek segíthetnek megelőzni a karcolásokat, repedéseket és más típusú sérüléseket. Ezek a fóliák könnyen felhelyezhetők, és nagy különbséget jelenthetnek telefonod megjelenésében és hosszú élettartamában.

Ha iPhone 11 készüléked eladásáról vagy elcseréléséről van szó, egy iPhone 11 védőfólia felszerelése vonzóbbá teheti azt a potenciális vásárlók számára. Látni fogják, hogy vigyáztál a készülékedre, és megtetted a szükséges lépéseket a védelmére, ami növelheti az értékét, és kiemelheti a piacon kapható többi használt iPhone közül.

Ráadásul a védőfólia használata segíthet meghosszabbítani iPhone 11 készüléked élettartamát, ami nagyszerű, ha még nem állsz készen a frissítésre. Ha jó állapotban tartod a telefonodat, tovább élvezheted a funkcióit és esetleg még többet is használhatod, mint egyébként tennéd. Ha tehát azon gondolkodsz, hogy elcseréled vagy továbbértékesíted régebbi iPhone 11 vagy más korábbi készülékedet, fontold meg egy iGlass kiegészítő beszerzését.

 

Köszönjük a figyelmed! Ha egy kicsit régebbi modelled mellett tartasz még ki, akkor nézz körül ITT iPhone 11 védőfólia és más modellekhez készült kiegészítőink között.

 

 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük