Összecsukható iPhone: így nézhet ki a legfrissebb hírek alapján

Az Apple már jó ideje áll azon pletykák kereszttüzében, miszerint 2022-ben vagy 2023-ban előállnak a saját hajlítható telefonjukkal. Miután a Samsung és más gyártók is megjelentették hasonló modelljeiket, természetes, hogy az Apple-től is számítunk rá. A Technizo nevű grafikus most összeállt a LetsGoDigital-lal, hogy összegyűjtve az eddigi infókat és szabadalmakat megálmodják, hogyan is nézhet ki az “iPhone Fold” vagy az “Apple Flip”,  azaz az összecsukható iPhone.

Az iGlass most mutatja is!

A dizájn azon a híresztelésen alapszik, hogy a készülék egy rugalmas OLED-panelt használ majd, megtartva a notch-ot is.

Technizo koncepcióján az iPhone 12 Próhoz hasonló kamerarendszert láthatunk – mi azért ezzel vitatkoznánk, hiszen a készülék még nagyjából két évre van a megjelenéstől, mire valószínűleg fejlettebb kamerák is jönnek.

A hajlítható iPhone koncepció azt is jelzi, hogy a készülék egy másodlagos kis kijelzőt is kaphat a hátsó panelen – ez valószínűleg értesítések megjelenítésére szolgál majd.

A Foxconn már számos teszten túl van, hogy egy minél tartósabb készüléket hozhasson létre, a kutatások pedig ma is aktívan zajlanak a területen. Az évek során számos szabadalom látott napvilágot, de a legtöbbjük elbukott a technológia próbáján. A legfrissebb adatok szerint az Apple következő nagy dobásának szánt hajlítható iPhone vagy így, vagy egy kagylóhéj-megoldást alkalmazva jelenik majd meg.

Te mit gondolsz a hajlítható telefonokról? Várod már vagy feleslegesnek tartod ezt az irányt?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, IDE kattintva megtekintheted iPhone üvegfólia és más iGlass termékeinket!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük