tenyleg 5 uj iphone erkezhet iden01-iglass-iphone-uvegfolia

Tényleg 5 új iPhone érkezik idén?!

Már egy év is eltelt az első tripla-kamerás iPhone-okról szóló pletykák óta, nemrég pedig ezek állítólagos prototípusairól szivárogtak ki fotók. A képek már önmagukban is elég megdöbbentőek az új kamera-dizájnt illetően, még nagyobb csavar azonban az, hogy ez nem az eddig várt három 2019-es modellbe, a tavalyi XS-el és az XR közvetlen folytatásaiban jelenik majd meg. De akkor mégis hogyan nézhet majd ki az idei iPhone-felhozatal? Az iGlass most utánajárt!

A japán Mac Otakara friss jelentése szerint az Apple valójában két teljesen új iPhone-nal állhat elő az előbbiek mellett. Más szóval: ha a hír igaz, akkor ebben az éven 5 (!) új iPhone-t láthatunk.

tenyleg 5 uj iphone erkezhet iden02-iglass-iphone-uvegfolia

A “megbízható kínai beszállítókra” hivatkozó jelentés szerint a két tripla-kamerás iPhone 6,1, valamint 6,5 hüvelykes OLED-kijelzőket kapna. A 6,1-es változat méretben valahol az XS és az XR között helyezkedne el (az OLED-kijelző miatti vékonyabb keretnek köszönhetően), míg a 6,5-ös nagyjából az XS Max-szal egyezne meg.

tenyleg 5 uj iphone erkezhet iden01-iglass-iphone-uvegfolia

A Mac Otakara előrejelzése szerint mindkettő némileg vastagabb lenne a jelenlegi iPhone-oknál, köszönhetően a kamera plusz lencséjének, amely így nagyobb lesz, mint az XR hátsó kamerája. A források azt is említik, hogy az idei lehet az első év, amikor az iPhone-okhoz járhat a 18 wattos USB-C töltő a dobozban – ez szintén olyasmi, amely már tavaly óta a levegőben van. Hozzátették azt is, hogy az új iPhone-ok kétoldali vezeték nélküli töltéssel és nagyobb akksikkal érkeznek majd. Az, hogy ez csupán a tripla-lencsés verziókra vagy a teljes 2019-es felhozatalra vonatkozik, egyelőre kérdéses.

tenyleg 5 uj iphone erkezhet iden03-iglass-iphone-uvegfolia

És hogy mit gondolunk minderről mi az iGlass-nél?

Bár a Mac Otakara igen megbízható hírforrásnak bizonyult az elmúlt években, mi azért fenntartásokkal kezelnénk ezeket a pletykákat. Egy másik forrás, az OnLeaks szerint például idén minden iPhone tripla kamerás lesz, de az egyéb újdonságok, mint például a tejüveg csak a prémium “iPhone XI”-ben és az “XI Max”-ban lesznek elérhetőek. Mindenesetre annyi biztos, hogy a 2019-es iPhone-ok még bőven tartogatnak meglepetéseket.

Te mit gondolsz, elképzelhető, hogy 5 iPhone jön idén? Mit szólsz a fotókhoz?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy, Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeinket.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük