i86-iglass-iphone-uvegfolia

A tokgyártók leleplezték az iPhone 8-at?

A napokban világot látott egy képsorozat, amely az Olixar nevű gyártó által az iPhone 8-ra tervezett, üvegből készült tokokat ábrázolja.  A készítők állítása szerint a tokok „100%-ban garantált”, hogy tökéletesen illeszkedni fognak az új iPhone-ra – azt, hogy mennyire biztosak magukban, megerősíti az is, hogy a kiegészítők már elő is rendelhetők a honlapjukról.

i86-iglass-iphone-uvegfolia

A letisztult külsejű tokok sokat elárulnak arról, hogyan is fog kinézni az évfordulós iPhone: alapját természetesen a teljes kiterjedésű edge-to-edge OLED kijelző adja, amely szinte az egész előlapot elfoglalja majd, kivéve egy, a telefon legfelső részén elhelyezkedő sávot. Ebben a sávban fog helyet kapni az Airpods érzékelője, valamint az arcfelismerésre is képes 3D-s kamera rendszer.

i82-iglass-iphone-uvegfolia

Ezenkívül megerősítettnek vehetjük azokat a pletykákat is, miszerint a készülék hátulján látható dupla kamera függőleges elrendezést kap. Ez kissé furcsának tűnhet, de segítségével nemcsak még szebb panorámaképeket készíthetnek majd az iPhone 8 tulajdonosok, hanem sokkal hatékonyabbá válik a kiterjesztett valóság (AR) működése is, ami az iOS 11 egyik legnagyobb dobása lesz. A tokok hátulján – sokunk nagy megkönnyebbülésére – nem látható a Touch ID helyét jelző kivágás, ami arra utal, hogy az Apple-nek sikerült megvalósítania a kijelzőbe integrált ujjlenyomatolvasót.

i81-iglass-iphone-uvegfolia

Bár még mindig 3 hónapra vagyunk az iPhone 8 szeptemberi bemutatásáról, nem egyedi eset, hogy a tokgyártók már hónapokkal a megjelenés előtt kifejlesztik a termékeiket – különösen igaz ez akkor, ha a szóban forgó készüléknek akkora sikert jósolnak, mint az OLED iPhone-nak. Mindenesetre érdekes, hogy az Olixar állítása szerint a „Távol-Keleti kapcsolatait” használta forrásként a tokok tervezésekor, az Apple épp most jelentette be, hogy háborút indít a termékeik kiszivárogtatói ellen.

Természetesen az Apple okozhat meglepetéseket az utolsó pillanatban is, így a megjelenés napjáig szinte semmit sem vehetünk készpénznek, de az eddigi pletykákkal összevetve könnyen lehet, hogy a végső iPhone 8 lepleződött le ezzel. Ti mit gondoltok? Megvennétek, ha tényleg így nézne ki?

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük