iphone 14 szilikon tok

Új, sárga színt mutatott be az Apple az iPhone 14-hez és a 14 Plushoz (Mi pedig még azt is tudjuk, melyik hozzá a tökéletes iPhone 14 szilikon tok)

 

Ha Téged már annyira nem érint az új szín vásárlása, mert már van egy iPhone 14-ed vagy 14 Plus-od, akkor is szerezz be hozzá egy iPhone 14 szilikon tok kiegészítőt, ha pedig épp ezzel az újdonsággal szemezgetsz, akkor azért:

 

Az Apple ma bejelentette az iPhone 14 és az iPhone 14 Plus új, sárga színváltozatát. Ez igazából nem meglepő, hiszen már szokásossá vált tavaszi színfrissítés az épp aktuális iPhone-család számára. A magasabb kategóriás iPhone 14 Pro sorozathoz nem jelentettek be új színt. Nézzük is, mit kell tudni erről az igazán tavaszias újdonságról, a cikk végén pedig még eláruljuk azt is, szerintünk melyik iPhone 14 szilikon tok illik hozzá a legjobban!

A sárga kivitel most péntektől lesz rendelhető, az első példányok március 14-én érkeznek meg a vásárlókhoz. Ahogy az várható volt, a sárga iPhone 14 sárga alumínium oldalakkal és sárga üveg hátlappal rendelkezik. A sárga csatlakozik a meglévő színválasztékhoz, amely a sötét Éjfél, a Product RED, a kék és a lila árnyalatokból áll. A sárga színtől eltekintve a telefon egyébként változatlan maradt.

 

iphone 14 szilikon tok

 

Emlékeztetőül, az iPhone 14 6,1 hüvelykes OLED kijelzővel rendelkezik, a 14 Plus pedig némileg nagyobb, 6,7 hüvelykes. A telefonokat az az A15-ös chip hajtja, amely először az iPhone 13 Pro-ban mutatkozott be. Az újdonságok közé tartozik az “Action mode” szuper stabilizátor a videófelvételeknél, valamint a Cinematic mód hamis bokeh-effektusú videóknál.

Az iPhone 14 műholdas SOS vészhelyzeti segélyhívó funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy akkor is kapcsolatba lépjenek a segélyszolgálatokkal, ha a normál mobil- és Wi-Fi lefedettségtől távol vannak. Az Emergency SOS via Satellite jelenleg két évig ingyenes; az Apple nem jelentette be az árakat. Ez a funkció olyannyira hasznos és innovatív, hogy az Apple épp a múlt héten egy díjat is bezsebelt érte a GLOMO-n.

Az Emergency SOS via Satellite jelenleg az Egyesült Államokban, Kanadában, Franciaországban, Németországban, az Egyesült Királyságban és Írországban érhető el. A sárga iPhone 14 bejelentésével egy időben az Apple bejelentette, hogy a műholdas kapcsolati funkciók március folyamán Ausztriában, Belgiumban, Olaszországban, Luxemburgban, Hollandiában és Portugáliában is elindulnak – nekünk pedig nem marad más, mint a várakozás.

Az új sárga szín trendi, friss lehelletet ad a készüléknek – utoljára az iPhone 11 megjelenésével láthattunk sárga iPhone-t még 2019-ben, a 2018-ban bemutatott sárga iPhone XR utódjaként. Az új iPhone szín mellett az Apple több új, tavaszi témájú Watch szalagszínt és iPhone 14 szilikon tok kiegészítőt is kiadott.

Ha pedig már tokok, akkor ne menjünk el a mi ajánlásunk mellett sem: az iGlass Case 2.0 MagSafe rögzítéssel és kameravédelemmel kitűnő kiegészítője a legújabb szériának (is), mind a maximális védelem, mind a stílusos megjelenés tekintetében. Bár többféle színváltozatban is kapható, mi azért halkan megsúgnánk, hogy szerintünk ezt a szuper üdítő, fiatalos sárga színt kár lenne elfedni: a mi személyes kedvencünk hozzá az átlátszó iPhone 14 szilikon tok – de készen állunk a vitára! :)

 

Köszönjük a figyelmed! IDE kattintva körülnézhetsz iPhone 14 szilikon tok választékunkban.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük