iphone 14 pro kameravédő

Az iPhone 14 Pro nyerte el a legjobb telefon díját a GLOMO-n (Ha Neked is ilyened van, akkor mutatjuk, milyen iPhone 14 Pro kameravédő segít megvédeni)

 

Ha Te is iPhone 14 Pro tulajdonos vagy, akkor először is gratulálunk, hogy mostmár hivatalosan is a legjobb telefont választottad, másrészt pedig ajánljuk egy iPhone 14 Pro kameravédő beszerzését, hogy megvédd a készüléked egyik legértékesebb részét:

 

A múlt héten ért véget az MWC, és a GLOMO (Global Mobile Awards) melynek díjazottjai között az Apple, a TCL és a Motorola is szerepel. A díjakat minden évben több különböző kategóriában osztják ki, köztük a Mobile Technologies, Digital Everything, Devices, Tech4Good és Government Leadership kategóriákban. A “Legjobb okostelefon” díját pedig az Apple iPhone 14 Pro kapta. A díjra még a Google Pixel 7 Pro, a Nothing Phone (1), a Samsung Galaxy Z Flip4 és a Galaxy Z Fold4 nevű készülékek voltak esélyesek.

Az MWC-n rendszerint több tucat vállalat és több száz szakértő gyűlik össze a világ minden tájáról, hogy számos újdonságot mutassanak be – idén a Xiaomi volt az egyik kiemelkedő márka a Xiaomi 13 készülékkel és AR szemüvegével. Az Apple évek óta nem vesz részt ilyen jellegű rendezvényen, mivel inkább a sajátját ünnepli, de ez nem akadályozza meg abban, hogy a legtöbb díjat elnyerjék.

Az Apple tavaly év végén bemutatott zászlóshajója nyerte el a díjat, amely a GSMA szerint “a 2022 januárja és 2022 decembere közötti időszakban a piacon lévő okostelefonok értékelése alapján a világ vezető független elemzői, újságírói és befolyásolói által meghatározott kiemelkedő teljesítményt, innovációt és vezető szerepet ötvözi”.

Az iPhone 14 Pro az új A16 Bionic chippel, 48 megapixeles fő kamerával (amely értékes alkatrészhez az iGlass iPhone 14 Pro kameravédő tökéletesen dukál), és a szintén új, Always On kijelzővel (OLED 120Hz), amely információs widgeteket és a várva várt pillér alakú kivágást is felvonultat – amelyet az Apple Dynamic Islandnek nevezett el – méltán nyerte el a legjobb telefonnak járó díjat. Ezt a felhasználók tapasztalatai, visszajelzései is alátámasztják.

De nem ez az egyetlen díj, amit az Apple elhozott az MWC-ről: ugyancsak az Apple nyerte el a mobilkészülékek legnagyobb innovációjának járó díjat a műholdon keresztül működő SOS segélyhívó funkcióval, mely a teljes iPhone 14 termékcsaládban elérhető. Ez lehetővé teszi, hogy a készülék felhasználói speciális hardver nélkül küldhessenek vészhelyzeti üzeneteket olyan távoli helyeken, ahol nincs térerő.

Az Apple tehát – nem meglepő módon, bár persze mi elfogultak vagyunk – két nagyon érdekes díjjal távozott az MWC-ről. Bizonyára minden márka az év legjobb okostelefonjának áhított díjat akarta, a legjobb innováció díjának elnyerése pedig azt mutatja, hogy az Apple továbbra is nagy hangsúlyt fektet az innovációba és az új funkciókba.

 

Az iPhone 14 Pro kamerájának védelme

 

A nagy dicsőséggel azonban nagy felelősség is jár, és fontos, hogy megvédd a befektetésed, különösen annak érzékeny kamera objektívjét. Egy jó kameravédővel megelőzheted a karcolásokat és repedéseket, és biztosíthatod, hogy a fényképek és videók mindig kristálytisztán jelenjenek meg. Az iPhone 14 Pro fő kamerája lenyűgöző, 48 megapixeles felbontással büszkélkedhet, ami viszont azt is jelenti, hogy a legkisebb karcolás vagy folt is befolyásolhatja a fényképek minőségét. Az iPhone 14 Pro kameravédő használata egyszerű és megfizethető módja annak, hogy a készülék kamerája mindig kiváló állapotban maradjon, függetlenül attól, milyen gyakran használod.

Az iGlass kínálatában kifejezetten az iPhone 14 Pro készülékhez tervezett kameralencse-védőt kínálunk. Védőink tartós anyagokból készülnek, amelyek maximális védelmet nyújtanak anélkül, hogy befolyásolnák a kamera teljesítményét. Ráadásul könnyen felszerelhetőek, és eltávolításkor nem hagynak maradványokat. A karcolások és foltok megelőzése mellett a kamera lencsevédője megvédheti a készülék kameráját a komolyabb sérülésektől is. Ha például a készülék véletlenül leesik vagy ütésnek van kitéve, egy jó kameralencse-védő elnyeli az erő egy részét, és megakadályozza a lencse megrepedését vagy egyéb sérülését.

Az iPhone 14 Pro kameravédő továbbá segíthet megakadályozni, hogy por, szennyeződés és egyéb törmelék gyűljön össze a kamera lencséjén. Ez jelentősen befolyásolhatja a fényképek minőségét, különösen, ha olyan ember vagy, aki szívesen fotózik kültéri környezetben, ahol a por és a szennyeződések jobban elterjedtek. Összességében egy ilyen kiegészítő fontos befektetés minden okostelefon-felhasználó számára, különösen azoknak, akik fontos pillanatok megörökítésében vagy professzionális szintű tartalmak készítésében támaszkodnak készülékükre.

 

Köszönjük a figyelmed! Ha Te is megvédenéd a legjobb okostelefonod legjobb kameráját, akkor iPhone 14 Pro kameravédő kiegészítőnket ITT beszerezheted!

 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük