varatlan apple bemutato mit varunk marcius 25 en07-iglass-iphone-uvegfolia

Váratlan Apple bemutató: mit várunk március 25-én?

Hónapok óta kering a pletyka, miszerint az Apple egy Netflixhez hasonló videó streaming szolgáltatáson dolgozik – úgy tűnik, március 25-én végre erről is lehull a lepel. A vállalat kiküldte a különleges eseményre szóló sajtómeghívókat, méghozzá a “show time” mottóval. Az iGlass most összegyűjtötte, mi mindent érthetett ezalatt az Apple!

Apple News & TV szolgáltatás

varatlan apple bemutato mit varunk marcius 25 en05-iglass-iphone-uvegfolia

Az esemény elsősorban a szolgáltatásokra helyezi majd a hangsúlyt.

Ezek között szerepel az új Apple News, mellyel az előfizetők korlátlan hozzáférést nyernek olyan neves újságokhoz, mint a The New York Times vagy a Washington Post, továbbá különféle magazinokhoz is – ez azonban itthon számunkra kevésbé lesz érdekes.

varatlan apple bemutato mit varunk marcius 25 en06-iglass-iphone-uvegfolia

Az Apple saját videó streaming szolgáltatása több mint két tucatnyi saját sorozattal és mozifilmmel érkezik, többek között Jennifer Aniston, Steve Carell és Jennifer Garner szereplésével. Az előfizetés áráról egyelőre nem esett szó, de nem lenne meglepő, ha a Netflix igencsak komoly vetélytársra találna az Apple személyében.

Kütyük: új iPad, AirPods & más

varatlan apple bemutato mit varunk marcius 25 en04-iglass-iphone-uvegfolia

A márciust már több hardveres újdonság miatt is nagyon vártuk. A hónapban valószínűleg érkezik egy új iPad mini (az iPad mini 5), egy új, “nem-Pro”, azaz pénztárcabarát iPad, valamint az új iPod touch.

Ami pedig talán még ezeknél is izgalmasabb: jön a második generációs AirPods, új, extra gyors vezeték nélküli töltést támogató tokban, fejlesztett Hey Siri! lehetőségekkel, jobb zajszűréssel és fokozoztabb vízállósággal. Nagyon várjuk továbbá a réges-rég bejelentett AirPower vezeték nélküli töltőpadot is, mely állítólag végre tényleg gyártósoron van.

varatlan apple bemutato mit varunk marcius 25 en03-iglass-iphone-uvegfolia

Egyes pletykák szerint az Apple nem az eseményre tartogatja a hardveres újdonságokat, mivel az inkább a szolgáltatásokra fókuszál majd. Ha így is lesz, valószínűleg ezekről is említést tesznek és még a hónapban egy sajtómegjelenés keretein belül bemutatják őket.

iOS 12.2

Az iOS 12.2-es változata jelenleg béta verzióban fut és valószínűleg azonnal tölthető lesz majd az esemény után. A frissítés az új Apple News mellett például új Animoji karaktereket, HomeKit funkciókat, képernyőtükrözés gombot, Safari fejlesztéseket és a Képernyőidő kiterjesztését is tartalmazza majd.

varatlan apple bemutato mit varunk marcius 25 en01-iglass-iphone-uvegfolia

Az Apple különleges eseményére tehát március 25-én, helyi idő szerint reggel 10 órakor kerül sor az Apple Park-béli Steve Jobs Színházban. Kövesd az iGlass-t itt vagy az Instagram oldalunkon, hogy elsőként értesülj a fejleményekről és a bemutatott újdonságokról!h

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy, Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeinket.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük