544F5711 90BB 4DF7 9F16 EB258AC53A37-iglass-iphone-uvegfolia

WWDC ‘18: ezekre az Apple-újdonságokra számítunk

Az Apple hivatalosan is kiküldte az idei WWDC (Worldwide Developers Conference – Nemzetközi Fejlesztői Konferencia) bemutatójának sajtómeghívóit. Az esemény minden év júniusában igen jelentős az Apple-nél és nálunk, Apple rajongóknál, hiszen számos új termék itt kerül bemutatásra.

A meghívók megerősítik, hogy a konferencia június 4-én, hétfőn, hagyományosan a keynote-tal indul és június 8-ig tart majd.

FAE0C6C5 204D 4042 AF7A AEFBBBD3B2DE-iglass-iphone-uvegfolia

Mit várunk idén a WWDC-n?

Valószínű, hogy ezúttal is érkeznek az operációs rendszerek új verziói – az iOS 12, a macOS 10.14, a tvOS 12 és a watchOS 5, emellett esélyes a HomePod és a Siri is szoftverfejlesztése is.

Ami pedig a hardvert illeti: azt beszélik, hogy az Apple legalább egy, az iPhone X edge-to-edge kijelzőjét és Face ID technológiáját használó, Home gomb nélküli iPad Pro modellen dolgozik. Az azonban nem biztos, hogy a “modern” iPad kész lesz az idei WWDC-re – egyes források szerint a megjelenés csak az év későbbi felére várható.

B9FB123D C8DD 4CB9 9BAA C105D81AAE5F-iglass-iphone-uvegfolia

Nagyon valószínű, hogy az Apple új Mac-ek bemutatására is készül a konferencián. Kisebb frissítések a jelenlegi iMac, MacBook Pro és MacBook készülékeken is esélyesek – az egyelőre kérdéses, hogy ezek pontosan mit is fognak tartalmazni, de mi az iGlass-nél főképp felturbózott részletekre és újabb chip-ekre számítunk.

A vállalat megragadhatja az alkalmat arra is, hogy debütálja a várva-várt vezeték nélküli töltőállomást, az AirPower-t. A további kérdőjelek között szerepel egy olcsóbb MacBook Air és HomePod, a Mac mini új változata és természetesen az iPhone SE 2. Bár ezutóbbinak különösen örülnénk, néhány találgatás szerint, ha meg is jelenik, az csak az év vége felé lesz esedékes.

4C48B343 A031 4D7E A286 66953BE11914-iglass-iphone-uvegfolia

Kövessetek minket, hiszen igyekszünk folyamatosan és minél előbb beszámolni a fejleményekről, újdonságokról. Ti mit vártok a legjobban?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy, Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeinket.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük